Dragoste si sex - femeia in zodia taur

Barbatul balanta

Frumusetea si gratia balantei este ceea ce te atrage. Ganditi la fel si apreciati frumusetea si prestigiul. Acest barbat este cel care te scoate din obscuritate si te face optimista. Oferiti-va unul altuia libertatea necesara si relatia voastra va supravietui. Familia va juca un rol important.   

Barbatul scorpion

In zodiac, taurul este semnul opus scorponului. Impreuna puteti avea mai multa putere, puteti face multi bani si chiar va puteti intemeia o familie. Intre voi exista atractie fizica si senzualitate. Poti gasi posesivitatea scorpionului foarte atractiva. Atat tu, cat si el va doriti loialitate intr-o relatie. O partida de sex va poate influenta, iar dragostea nu va intarzia sa apara. Daca unul dintre voi renunta la relatie, in mod sigur veti regreta mai tarziu.    

Barbatul sagetator

O relatie cu un barbat sagetator poate fi o aventura pentru tine. Aveti idei similare si teluri comune. Sagetatorul va fi mereu atras de senzualitatea ta, iar tu ii vei sta alaturi la bine si la rau. Vei fi atrasa de independenta lui, iar relatia ar putea dura la nesfarsit. Prietenia dintre voi ar putea continua, chiar daca relatia amoroasa s-a incheiat. Merita sa incerci!

Barbatul capricorn

Iata o uniune perfecta: el este fascinat de tine, iar dragostea dintre voi poate dura o vesnicie. In sfarsit ai gasit pe cineva care sa aiba aceeasi energie cu tine, atat in afara cat si in interiorul dormitorului. Disciplina ar putea juca un rol important in relatia voastra, iar telurile sunt comune, de cele mai multe ori. Sexul dintre voi este exploziv si ar putea fi un motiv pentru care va veti intoarce mereu unul la celalalt. Pana si prietenii vostri vor fi uimiti de cat de bine aratati impreuna.

Renunta la jocuri de gelozie pentru a nu-ti pierde partenerul perfect. In timp, capricornul isi va atinge telurile, iar tu iti vei indeplini toate fanteziile.    

Barbatul varsator

O relatie cu un barbat varsator poate fi o aventura pentru tine si aveti de invatat foarte multe unul de la celalalt. Aveti multe idei in comun si impartasiti teluri comune. Vei gasi independenta acestui barbat foarte atractiva si va veti indragosti imediat. Relatia poate duce la o casnicie fericita. Arata-i ca il apreciezi si renunta la iesirile pline de dramatism.

Barbatul pesti

Banii vor juca un rol important in relatia voastra. Veti fi atrasi sexual unul de celalalt, iar tu vei iubi imaginea barbatului pesti. O viata indestulata alaturi de el este tot ce iti doresti. Mancarurile sofisticate si calatoriile exotice vor fi foarte importante pentru voi. Sexul foarte intens poate duce la o relatie pe termen lung. Fii mai inventiva in dormitor, iar el va trebui sa cheltuiasca mai multi bani.

Daca vrei sa afli mai multe despre compatibilitatea cu iubitul tau, acceseaza Astromax.eva.ro.

Un articol de Nicoleta Tarantus
 

Comentariile 1-50 din 60

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 8 Nov 2014, 16:24
    zodia taur-gemeni

    Cum ar putea fi o relatie intre o femeie taur (adica eu) si un barbat gemeni?

    9
    2

  • chrisstina pe 6 Aug 2014, 10:08
    taur-fecioara

    Sunt taur si am un iubit fecioara .Suntem impreuna de 2 ani XD si ne merge foarte bine .

    1
    0

  • carmen pe 19 Sep 2013, 13:06
    dspre barbatul taur

    da, e adevarat. cristina are perfecta dreptate. sunt foarte egoisti si se hranesc cu durerea celor de langa ei. trag totul in favoarea lor fara a le pasa de persoana care ii iubeste. feritiva sunt foarte falsi.

    2
    3

  • ester pe 3 Iun 2013, 19:14
    taur-balanta

    iubesc mult de tot o balanta,vorbim cam de 1 an..sunt foarte curioasa sa aflu..relatiile astea au o durata lunga?au sanse? l0vex:X ( i MUST know that#$

    8
    0

  • Stefan Daniela pe 3 Sep 2012, 15:28
    zodia taur

    sunt taur, cred ca suntem cei mai realisti din tot horoscopul, fatul ca nu ne lasam calcati in picioare nu este un defect ci o calitate. Noi stim ce vrem de la viata si suntem cu picioarele pe pamant.

    20
    0

  • Cristiana pe 26 Mai 2012, 15:43
    Despre barbatii taur

    Buna. Femeile taur nu stiu cum sunt, dar barbatii foarte egoisti si ascunsi, ii intereseaza numai imaginea si familia lor si lasa pe planul doi femeia din viata lui. Aveti grija ca veti avea nevoie de multa rabdare si mult tact. Nu au incredere in nimeni, nici macar in ei. Cand e vorba sa ia o decizie o iau numai in favoarea lor, nu se gandesc la persoana de langa ei si sunt cruzi si sadici. Testeaza limitele femeilor in permanenta. Pupici de la o persoana care a trait un calvar cu un taur.

    6
    5

  • nana08 pe 29 Apr 2012, 20:21
    21 mai,taur sau gemeni

    Buna, sunt nascuta pe 21 mai si ma intrebam daca ma puteti ajuta sa 'ma lamuresc' in ce zoide ma aflu..ma regasesc intr-adevar in descrierea zodiei taur..incapatanata FOARTE, gurmanda,stabila ,perseverenta,posesiva..etc conteaza ora? 12 si cateva minutele noaptea..noaptea dintre 20 si 21 mai :) multumesc mult a, si ce stiti despre relatia dintre un capricorn si un taur, din experienta proprie? il plac foarte mult pe acest capricorn rece..stiu ca e doar o carapace dar ma 'tortureaza' cu indiferenta lui, cand eu nu vreau decat sa il strang in brate pana il las fara aer :-< damn this friendzone ..ok astept raspuns/uri! O zi faina fetelor din toate zodiile! :)

    5
    1

  • any pe 10 Apr 2012, 22:07
    combinatia dintre taur si varsator ce rezulta?

    combinatia dintre taur si varsator ce rezulta?el e varsator si eu taur

    9
    1

  • any pe 10 Apr 2012, 22:04
    chiar asa

    taurii nu sunt materialisti sub nici o forma ei cauta doar iubire iubire iubire si incredere pasiune focul acela de la inceputul oricarei relatii ma faceti sa rad cu aberatiile voastre de doi bani taurii cred ca sunt cele mai perfecte zodii nu ar insela deloc nici daca nu ai un sfant in buzunar adik eu ma refer la mn ca eu asa as face si fac in continuu

    13
    0

  • any pe 10 Apr 2012, 21:57
    nu-i adevarat

    ma refer la partea cu compatibilitatile esti compatibil cu cine vrei si cu cine iubesti nu sunt de acord cu prostiile astea de ex eu st nascuta pe 15 mai si nu sunt materialista si vreau o relatie strict bazata pe incredere si iubire din belsug

    7
    0

  • loredana pe 4 Apr 2012, 01:55
    cred ca esti berbec

    fata spune ca e nascuta pe 20 aprilie la ora noua seara .......

    4
    3

  • lidia pe 26 Feb 2012, 08:36
    zodia taur si relatiile

    sunt o femeie taur, prima decada nici pe departe materialista combinatia taur gemeni dezastruasa am fost casatorita si n-a mers combinatia taur leu doar din punct de vedere erotic altceva nimic taur feciora una reusita din toate punctele de vedere

    7
    0

  • lidia neagoe pe 26 Feb 2012, 08:30
    elena

    elena a spus; sunt nascuta pe data de 20 aprilie ora 21 si 5 minute de unde zodia gemeni? este in zodia berbec ,am si eu o fata nascuta in aceeasi zi dar ora diferita .elena doar asscendentul trebuie sa-l aflii esti berbec fara discutii

    5
    3

  • sorinutzz_a pe 23 Feb 2012, 21:38
    nu suntem materialiste

    in nici un caz femeia taur nu e materialista.adevarat ca iubeste luxul, dar munceste pt a obtine asta, pt a avea ceea ce isi dpreste

    11
    1

  • maria pe 6 Ian 2012, 01:30
    taur-rac

    combinatia perfecta! nimic mai adevarat! ambii avizi dupa sex si confort,relatia perfecta!

    12
    0

  • crazy_about_you pe 3 Sep 2011, 19:11
    e adevarat

    snt zodia taur si ma mandresc cu asta :) e adevarat sunt putin materialista dar bani nu snt totul,alesul va avea de munca cu mne

    8
    0

  • dana pe 16 Aug 2011, 18:47
    compatibilitati

    eu taur, el fecioara oribil. eu taur, el scorpion-perfect!

    17
    2

  • vali pe 28 Iul 2011, 11:34
    materialista?

    tare de tot...auzi, materialista. dar cine nu e. sa nu-mi spuneti ca altei zodii ii repugna banutii si luxul. ce panarama de articol.

    9
    1

  • Asha pe 21 Iul 2011, 20:20
    dragoste

    sunt taur......recunosc imi place luxu insa nu sunt intratit de obsedata de bani,incit sa renut la barbatu iubit din cauza ca numi poate oferi la moment acest lux,el tot este taur si ne iubim,si totul vom face impreuna,ca pe urma nimeni sa nu aiba pretentii..........

    8
    0

  • ari pe 14 Iul 2011, 16:27
    experienta..

    si va pot spune din experienta ca sunt fffffff bune la pat,au sarutul cel mai dulce si sunt materialiste , nu ai bani kiar de te iubeste ...te lasa..

    10
    3

  • ari pe 14 Iul 2011, 16:24
    femeile taur..

    in ultimii 15 ani am avut amante numai tauroaice...afland ulterior zodia.Eu sunt Pesti,imi poate spune cineva de ce ma atrag doar femeile taur???

    14
    2

  • luna pe 4 Iul 2011, 02:21
    deci....

    MA rog .. ideea este ca sunt taur ,unul ciudat , nu sunt deloc geloasa , nu imi pasa de chestiile materiale ....insa fac o pereche superba cu scorpionul ...el e zodia perfecta pentru mine ...e sensibil si totusi putin dominant ....i love him even though i'm just a strange alien

    10
    0

  • ana moisescu pe 29 Iun 2011, 13:22
    taur-scorpion

    ne intelegem bine ai avut dreptate

    13
    2

  • vio pe 20 Apr 2011, 22:25
    taur-scorpion

    taur-scorpion mi se pare cea mai frumoasa combinatie...pasiune, sex, bani, putere, umor! incercati!

    21
    2

  • andreea pe 20 Apr 2011, 22:15
    f muncitori taurii astia, nu neaparat materialisti!

    mai, nu stiu cat de materialisti sunt cei din zodia taurului, cat sunt fff muncitori si au f mult bun gust...or, daca muncesti de uiti de tine tb sa vina si banii...iar partenerul unui taur tb sa fie si el f muncitor si serios. de aici li se duce vorba ca sunt materialisti. le place luxul, ptr ca au bun gust si muncesc mult ptr asta, motiv pentru care nu poate sta langa un lenes sau langa un sarac. simplu!

    26
    1

  • www pe 16 Apr 2011, 12:08
    taur...ce zodie infecta!

    sunt persoane mizerabile taurii astia.m-am convins singura de asta.persoane de interes.ei vor mereu,mereu...doar vor...si ceilalti doar sa ofere.

    7
    38

  • any pe 12 Apr 2011, 12:58
    taur-varsator

    nu e adevarat ce se zice, relatia taur varsator nu va merge niciodata, varsatoru e foarte egoistsi cu capu in nori , pe cand tauru e cu picoarele pe pamant si realist

    11
    9

  • alegna pe 28 Mar 2011, 11:49
    adevarat

    sunt taur si numi vad o relatie bazata doar pe sentimente,cred ca asta e inposibil

    9
    1

  • thepredator pe 21 Mar 2011, 17:02
    Asa e

    ce se zice este 100% adevarat

    4
    0

  • Anastacian pe 28 Ian 2011, 01:20
    descrierea zodiei

    adevarat 100%, chiar daca in unele cazuri pot sa zic ca nu sunt sau nu am fost materialista, pentru ca mi s-a intimplat sa parasesc un businessman pentru un chelner, care pina la urma s-a intors la fosta, totusi nu-mi inchipui o viata "intr-o coliba", insa plina de dragoste... unde nu sunt bani dragoste dispare in scurt timp...

    13
    2

  • mika pe 27 Ian 2011, 19:17
    da suntem materialiste!!

    ziceti ca nu suntem materialiste?dar tot ce se spune e adevarat.suntem materialiste,kiar ft,eu una sunt...si nu ascund asta......pai dac vrea sa fie cineva cu mn sa fie la nivelul meu?vrei-ti sa ziceti ca kestia aia cu ''locuim intr-o coliba dar ne iubim si suntem fericiti''e despre voi......ziceti-mi si mie cat timp ati stat cu cineva care nu va putea duce macar intr-o cafenea calumea....si daca a ti ajuns sa crede-ti ca vreti pe orcine doar sa va iubeasca ,e din disperare.suntem singur vinovati de cea ce ni se intampla,destinul ni-l facem cu man noastra..mai mult nimik de spus.....p.s daca stati cu ratati deveniti si voi nijte ratate....

    7
    11

  • pierduta pe 20 Ian 2011, 14:32
    taur cu berbec...?

    ce ziceti de combinatia asta ?.. eu sunt taur si el e berbec si totusi ne iubim mult avem un an impreuna si mergem inca inainte...

    13
    4

  • puiu pe 5 Ian 2011, 16:21
    gemeni cu tauri

    Gemeni cu taur? Imposibil sau va veti manca ficatii toata viata. Puteti trai impreuna 50 de ani, ca aveti copii dar fericiti in nici un caz. Mai degraba e o asociatie decat un mariaj

    7
    3

  • Ildiko - taur 20 mai pe 29 Dec 2010, 21:32
    Materialista???

    am mai citit undeva asta cu tauroaicele materialiste. Cit se poate de neadevarat si, dupa cite "suparate" sint aici, ar trebui sa-si revizuiasca astrele... ;) Intradevar imi/ne plac banii, ne place sa cheltuim, nu prea stim sa punem "pt zile negre", dar nu cred ca vreuna dintre noi renunta la o super relatie minunata cu un bugetar pt o relatie "glamour"-oasa cu un... parlamentar (ca sa fim in ton cu viata politica... lol). Sintem in stare sa renuntam chiar la orice pentru iubire/dragoste, asa ca... banii nu conteaza. Din experienta proprie: taur - gemeni - leu - sagetator, nu; taur - rac, deloc; taur -, nu; taur - fecioara - balanta - capricorn, da; taur - scorpion -taur - berbec, super.

    13
    3

  • Mada pe 10 Dec 2010, 18:45
    Completare...

    Femeile taur nu sunt materialiste, sunt pragmatice, deci fiinte care iau in consideratie eficacitatea, utilitatea practica. Asta nu inseamna ca umbla dupa situiatii materiale sau carduri de credit Black.

    20
    1

  • Mada pe 10 Dec 2010, 18:40
    Combinatia Taur - Leu este dificila

    M-am nascut in zodia taurului si acum aproximativ 13 ani m-am casatorit cu un nativ leu. Am stat impreuna 10 ani. Ce am retinut din relatie a fost egocentrismul lui accentuat, nevoia de a domina si de a "modela" caracterul care nu era nici pe departe ca al lui. Mare atentie la combinatia asta. Este posibil sa fiti atrase ca fluturii de flacara lumanarii, dar stiti ce se intampla cu fluturele apoi. :)

    12
    3

  • anda pe 21 Oct 2010, 03:32
    @elena

    elena e gemeni daca e in 21 mai...eu sunt in 20...si 20 mai e ultima zii din zodia taur!!!

    4
    2

  • ELIZA pe 13 Aug 2010, 10:00
    CE ZODIE SUNT?

    EU SUNT NASCUTA PE 20 APRILIE LA 21.05.CINEVA MI-A FACUT ASTROGRAMA SI A ZIS CA SUNT TAUR.DAR EU STIAM CA SUNT BERBEC.CINE STIE ?ORICUM CITESC AMBELE HOROSCOAPE........

    2
    4

  • aly pe 4 Iul 2010, 02:37
    pt elena

    zodia taurului este intre 21 aprilie si 21 mai.....................deci esti taur........cred:)))

    5
    1

  • iulia pe 26 Iun 2010, 11:45
    chiar cu toate?

    Din ce scrie aici se pare ca eu ma potrivesc cu toate zodiile, ori nu cred k totul e asa roz....

    4
    4

  • Tatiana pe 22 Iun 2010, 14:37
    Despre Femeia Taur

    multe lucruri par a fi reale pentru femeia Taur,insa ceea ce tine de "materialista",in cazul meu nu-i adevarat!Adica sunt si exceptii.........

    6
    2

  • Miley pe 29 Apr 2010, 09:54
    ptr. meEdyY

    Esti taur, pt ca si eu sunt nascute pe 23 APRILIE si sunt taur......

    3
    2

  • diana pe 25 Apr 2010, 14:29
    raspuns

    22 aprilie ,esti taur.

    4
    2

  • simaionela pe 15 Apr 2010, 22:26
    despre femeia taur si barbat scorpio

    aveti perfecta dreptate. Ma recunosc intocmai . Si nu e rau sa iti doresti ceva bun. Ca doar nu calcam pe cadavre ptr asta.

    7
    1

  • meEdyY pe 15 Apr 2010, 20:13
    ce zodie st??

    st nascuta pe 22 aprilie....ce zodie sunt??aaaa un mic detali...sunt nascuta la 12 noaptea

    3
    2

  • alina pe 12 Apr 2010, 00:36
    eu taur si el leu

    cat de compatibili suntem?

    6
    2

  • www.escortedetop.net pe 7 Apr 2010, 00:33
    www.escortexxx.ro

    Escorte Escorte Escorte www.escortedetop.net www.escortexxx.ro www.hot-escorts.ro

    5
    2

  • MMC22 pe 31 Mar 2010, 00:22
    o domnisoara-taur...compatibila cu un barbat fecioara?...ce parere aveti?

    f.interesant articolul...marturisesc ca ma descrie f.bine...nu zic ca sunt o fire materialista dar nici nu o sa neg faptul ca nu imi plac persoanele "zgarcite"....iar ceea ce m-a surprins e ca eu chiar ma regasesc in una din situatiile descrise mai sus. Cunosc un barbat in zodia fecioara iar atractia dintre noi este....intr-adevar de nedescris....insa ...exista o "mica" problema: stiu ca parintii mei nu l-ar accepta:(....Chiar nu stiu ce sa fac?...ma simt oarecum-divizata in doua...ar vrea sa pot urma sfatul de mai sus si sa nu ma las afectata de situatia asta dar e prea greu de realizat....Oricum, ideea este ca eu nu prea is genul care crede in astre si chestii din astea dar articolul asta m-a cam pus pe ganduri....

    5
    2

  • narcisa pe 16 Mar 2010, 14:55
    dragoste si sex

    ce adevar spuneti mi-a placut

    4
    4

  • medy_si_alinusu meu pe 21 Feb 2010, 15:45
    eu taur el taur

    ma credeti ca am avut o relatie chiar ffffffff frumoasa toti ne spunea ca ne stas bn impteuna ca suntem adorabilii cand suntem impreuna dar avand amandoi un caracter foarte impulsiv totul s-a terminat acum imi vine sa mor de cida invidie si furie pt ca si astrele ne dadea sanse sa fim impreuna dar totul s-a terminat!!!!!!!!!!!

    5
    2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod