Dragoste si sex - femeia in zodia scorpion

Barbatul fecioara

Comunicati, empatizati si va intelegeti excelent! Si din punct de vedere sexual va potriviti, pentru ca exista o legatura foarte puternica intre voi, care foarte greu ar putea fi rupta. Prietenia puternica si loialitatea va ajuta sa ramaneti impreuna. Nu te juca cu mintea lui, pentru ca amandoi veti avea de pierdut.


Barbatul balanta

El este gratios, frumos si sociabil, iar tu nu ii poti rezista. Puteti deveni foarte usor prieteni. Din punct de vedere sexual, va potriviti, dar barbatul balanta trebuie sa stie ca pentru tine, o relatie inseamna totul sau nimic. Daca isi doreste o relatie cu tine, trebuie sa fie mai intelegator.



Barbatul scorpion

Ati putea ramane impreuna pentru foarte mult timp, pentru ca va intelegeti bine si va cunoasteti minusurile si plusurile. Dar, exista sanse ca relatia sa nu functioneze la infinit: apa are nevoie de apa, dar parca are nevoie si alte elemente pentru a sustine viata. Totul sau nimic - asta este deviza voastra. Partidele de sex pot fi oribile sau extraordinare. Nu uita ca amandoi simtiti nevoia sa va controlati partenerul si sa deveniti posesivi, iar de aici pot aparea probleme majore...


Barbatul sagetator

Iata o combinatie interesanta! Initial, sagetatorul va fi cucerit de intensitatea, sex-appeal-ul tau si cum ii place sa se joace cu focul, va apela la linguseli pentru a ajunge in pat cu tine.
Tu te-ai putea simti folosita...

Tie iti place sa te simti dorita si de aceea va veti intelege bine ca si prieteni, iar o aventura de o noapte ar putea fi interesanta, dar ar putea sa nu implice o relatie de durata. Deci, evita-l! Acest barbat ti-ar putea insela loialitatea si ai putea suferi intens. Mai bine amici decat iubiti.

Barbatul sagetator va aduce in discutie problema banilor, iar dupa o noapte petrecuta in club ghici cine va plati nota de plata... Tu, normal!


Barbatul capricorn

Alaturi de un astfel de barbat vei trai o viata simpla, ceea ce nu te va deranja deloc. Aveti multe lucruri in comun, iar partidele de sex vor fi "sarea si piperul" relatiei.
Nu il minti pe sensibilul capricorn, renunta la scenele de gelozie, daca nu vrei sa il pierzi pentru totdeauna. Relatia dintre voi va deveni tot mai buna odata cu trecerea timpului. Trebuie sa intelegi cat de important este succesul pentru acest barbat, iar el nu trebuie sa te judece prea aspru.  


Barbatul varsator

Va intelegeti bine, atat ca amici cat si ca iubiti. Iesirile cu prietenii si in natura va vor stimula relatia de cuplu. Acest barbat te va intriga sexual in fiecare clipa. Amandoi aveti nevoie de independenta si de partide de sex extraordinare. Va veti indragosti unul de celalalt foarte repede, dar incapatanarea voastra ar putea fi o problema...


Renunta la posesivitate si nu il minti pe barbatul varsator!


Barbatul pesti

Cand il vei intalni, vei simti ca ti-ai gasit sufletul pereche. Intre voi exista o conexiune inexplicabila. Va fi dragoste la prima vedere, iar partidele de sex vor fi extraordinare. Amandoi sunteti inzestrati cu intuitie, sexualitate mistuitoare si mister.

Ce mai, va potriviti de minune, iar relatia va fi una de durata!

 

Un articol de Nicoleta Tarantus

 

Comentariile 51-100 din 121

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aliasjuanita pe 22 Aug 2010, 16:23
    subscriu

    sunbscriu celor puse de crissty si mie imi place grozav ca sunt scorpioanca imi place ca sunt pasionala, puternica, bataioasa si misterioasa ...

    0
    0

  • crissty pe 11 Aug 2010, 20:00
    ?????

    DA ...SUNT SCORPIOANCA...SI_MI PLACE!

    3
    0

  • alina_littleangel pe 27 Iul 2010, 18:42
    wow

    apropos de raci si scorpioni, am avut o relatie cu un barbat rac, el era ok, arata bine, avea afacerea lui dar....il miscam cu greu la orice, atat de moale, malaios, isi pierdea timpul facand numai prostii, vorbesc de timpul util aici....nu l-am putut suporta prea mult, prefer taurul cu care ma cert la cutite, cu care ma iubesc la maxim dar care stie sa se descurce ca un barbat adevarat orice ar face!!

    1
    0

  • alina_littleangel pe 27 Iul 2010, 18:36
    wow

    salut! o sa copiez ceilalti participanti la comentarii si o sa spun ca ma regasesc complet in descrierea zodiei.m-am casatorie cu un taur, avem o relatiei de pe bancile liceului, am continuat o in facultate si apoi ne am casatorit, atat de puternici ne iubim pe cat ne certam, e o relatie in care nu ma plictisesc, o continua aventura, ma simt atrasa de el ca de un magnet...cred ca e cel mai pasional cuplu din tot zodiacul, totul la noie ste incendiar, plin de sentimente....va pup!

    0
    0

  • l_aura pe 10 Iul 2010, 15:23
    ?!

    au dreptate intr-un fel dar eu sunt casatorita de 6 ani cu un taur si ne intelegem perfect, avem si un bb dupa o relatie de aproape 10 ani

    0
    0

  • Georgy pe 20 Iun 2010, 23:44
    Scorpia&Taurul...

    intradevar partea cu ,,ai tendinta sa devii obsedata de un barbat care nu este potrivit pentru tine (cum ar fi reprezentantul zodiei taur)''...e foarte tare...este a2a oara cand mi se pune pata pe un ,,taur''..[:))]...cred ca relatiile cu taurii sunt cele mai tari ..

    2
    0

  • pissycuta pe 4 Iun 2010, 13:49
    tare

    tot ce scrie este adevarat, iubitul meu este balanta si ne intelegem super bine...scorpionul este foarte periculos....este adevarat

    1
    0

  • madalina pe 16 Mai 2010, 01:21
    scorpie 99,9%

    prea tare!!! iubitul meu e taur si ne intelgem grozav,facem bani,vom forma o familie si sigur imi va parea rau dak se va intampla cea cu noi..chiar simt k mi-am gasit sufeltul pereche!!cu leul...chiar a fost doar atractie fizica....tot ce scrie mi se potriveste:)

    1
    0

  • adriana pe 6 Mai 2010, 18:47
    femeia scorpion

    foarte adevarat. se potriveste de minune n as fi crezut despre mine asa ceva!!!!

    0
    0

  • oana pe 27 Apr 2010, 15:03
    scorpionii

    sunt o scorpioank din toate pct de vedere si sunt indragostita pana peste cap de un geaman. avem o relatie sooper....... nu stiu, dar ne completam fff fain :)

    0
    0

  • baby_swt pe 21 Apr 2010, 11:09
    mie dor de fostul prieten mult de tot

    ma regasesc in tot shi oricum a fost vina mea ca ne-am despartit

    0
    0

  • anca pe 18 Apr 2010, 18:41
    zodia scorpion

    ma regasesc in tot ceea ce scrie mai sus.sunt o scorpie data draq...j sunt indragostita de un taur...sau poate e doar o obsesie cum scrie mai sus.

    0
    0

  • BlackMe pe 4 Apr 2010, 16:07
    kta

    deci,f adevarat ce se sp aici.st extrem de posesiva,orgolioasa,pasionala si f razbunatoare :)).mereu am spus ca st una dintre poate putinele persoane care reprezinta 100% zodia scorpion

    0
    0

  • anamaria pe 1 Apr 2010, 03:33
    zodiac

    ...ha ha ha...se pare k nu sunt singura care a auzit replica aceasta cu :" vai de cel ce te'o lua" ha ha ha pai ce sa mai zic...foarte adevarat ce se scrie aici despre femeile scorpion...avem noi farmecul nostru...

    0
    1

  • ingeras_pisy pe 29 Mar 2010, 20:30
    mda.....

    ma regasesc in tot ceea ce scrie aici......

    0
    0

  • alexandraaa pe 29 Mar 2010, 16:31
    despre mine:D

    woow...ma regasesc in fiecare cuvant...si chiar asa si e..pun pret pe mandria mea...dar cnd e vorba de iubire...incerc sa renunt la tot dar asta nu inseamna k reusesc:))..iar daca vad k ma inseala...e vai si amar de ell:))))))..vorba mamei...Vai de baiatu kre se va casatori cu mineee:))) ms mult pt textu publicat:*

    0
    0

  • Larysa pe 27 Mar 2010, 22:21
    mda...

    Intr-adevar ,taurii sunt tentatia cea mai mare pt mine, desi sunt casatorita cu un capricorn.Ne intelegem bine, dar totusi...fructul oprit...stiti si voi...

    0
    1

  • dizzy pe 25 Mar 2010, 17:23
    partial

    In ceea ce priveste taurii si pestii un mare DAAAAAAA!!!! cu Racii nu prea, si la Gemeni e partial adevarat nu prea inteleg cum gandeste, dar i-am dat de cap pana la urma :D sa vad cat mai reusesc:)))

    0
    0

  • manuella_25 pe 23 Mar 2010, 14:09
    supert tare

    tot ceea ce se scrie e adevarat

    0
    0

  • stancutzik pe 22 Mar 2010, 19:43
    extra

    deci ii nemaipomenit,ma regasesc in tot ce scrie aici...

    0
    0

  • reea_bv pe 22 Mar 2010, 17:55
    scorpiutza 100%

    ma regasesc in tot ce scrie ..inclusiv in ceea ce spune de barbatul in zodia taur...

    0
    0

  • reea_bv pe 22 Mar 2010, 17:53
    scorpiutza 100%

    ma regasesc in tot ce scrie ..inclusiv in ceea ce spune de barbatul in zodia taur...

    1
    0

  • claudia_mulsanne pe 14 Mar 2010, 17:10
    Scorpion

    Perfect adevarat, sunt mandra pana in varful unghilor ca sunt scorpion, app partea cu intuitia e The best..adica nu am dat rateu never pana acum..:)

    1
    0

  • scorpiutza pe 12 Mar 2010, 17:03
    soOper

    deci foarte mult adevar......numai k sa fi senzuala shi pasionala trebuie sa ai un partener care sa merite shi sa accepte felul tau de a fi nu sa traiasca pt el......intzelegetzi ce vreu sa zik.sper.....shi intradevar feritziva de sagetatori vreau doar sa profite de voi ........vb din propia experientza :D :P

    3
    1

  • iubireinterzisa pe 12 Mar 2010, 15:33
    scorpion

    :))) da super tare , multe adevaruri

    1
    0

  • ruby pe 6 Mar 2010, 01:14
    sant scorpion

    si mi se potriveste totul,super tare

    1
    0

  • maria pe 5 Mar 2010, 18:45
    femeia scorpion

    ma regasesc in totalitate

    1
    0

  • dorutza__31 pe 28 Feb 2010, 23:04
    bun articol

    eu sunt" scorpie" si el e leu ;))exact cum imi imaginam ,tot ce scie aici este adevarat desi relatia pare imposibila,insa eu stiu ce imi doresc si el la fel asa incat ne toleram:)))reciproc.

    0
    1

  • moni_mih14 pe 28 Feb 2010, 14:05
    foarte frumos

    superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........................tot ce scrie , este descrierea mea:).............nici un cuvant nue in plus, in toate ma regasesc:) .....nota 10 pt cine a publicat articolul

    1
    0

  • Irina pe 26 Feb 2010, 19:48
    hello

    da...foarte tare!! nu ma asteptam dar ma regasesc in fiecare cuvant...

    1
    0

  • Mirunaaa pe 13 Feb 2010, 13:30
    Ca in familie

    Eu una ma simt ca acasa cand aud ceva despre scorpioni . Si eu aprob toate fetele/femeile care spuneau ca avem ceva ce ne face deosebite din tot zodiacul,probabil toti simt asta in mare/mica masura din cauza zodiei, dar la noi parca e ceva mai adanc :)) si chestia cu zodia taur,chiar .. m-a lasat masca ! In orice caz, Scorpionii nu pot fi egalati ! :">

    1
    1

  • lory pe 12 Feb 2010, 02:57
    super interesant

    ce pot sa spun?........ma bucur.k sunt o scorpie........ma caracterizeaza ce scrie acolo dar hai sa nu exageram....nu ai cum sa fiii obsedat de sex....deci ma regasesc in acest articol..

    2
    0

  • Mia1992 pe 8 Feb 2010, 18:48
    scorpie

    deci tot ce e scris acolo,tot,tot,tot mi se potriveste,dar trebuie sa stiti ca o femeie scorpion este foarte puternica si luptatoare....

    2
    0

  • sorina. pe 29 Ian 2010, 20:15
    mda..

    nu sunt chear asa obsedata de sex:)).....dar in rest ma caracterizeaza,,,,,,ma bucur ca sunt scorpie:P

    2
    0

  • adelina pe 29 Ian 2010, 03:05
    tare!!!!!

    regasire completa!!!!

    0
    1

  • angela pe 27 Ian 2010, 21:17
    asa sunt adevaratele scorpioance

    ma regasesc in totalitate, mai ales ca prietenul meu e taur.

    1
    0

  • roxanamireladumitrascuta pe 26 Ian 2010, 09:11
    oo, daaa

    adevar mai graiti voi aici...m-am regasit in 98% !

    1
    0

  • Samira_musat pe 25 Ian 2010, 03:10
    ...

    foarte bun articolul ma regasesc dar nu in totalitate,,,,,,,,,mult adevar

    0
    1

  • irina radu pe 21 Ian 2010, 15:46
    dragoste chinuitoare

    Ma caracterizeaza citusi de putin,dar eu nu sunt atit de sigura de asta!

    1
    0

  • pustoaik@ pe 21 Ian 2010, 12:43
    scorpion si partenerul potrivit

    pfffff.....da se potriveste enorm de mult q zodia mea si cea a sagetatorului.....am sa tin cont de sfat dar nu.l pot lasa asa usor ma atrage enorm de mult si...ptr un scorpion e k o prada si o sa inghiti.....:*:);)

    2
    0

  • marya pe 10 Ian 2010, 18:33
    scorpion adevarat

    scorpioancele sunt cele mai tari din toate punctele d vedere;)si k asta am spus tot:*

    3
    0

  • deya_ody pe 6 Ian 2010, 15:38
    scorpy:X:X

    wow nici eu nu as putea-o sp mai bn:)) ma regasesk in fiecare cuvant:D:D ma bucur k's scorpie:X:X::X:X

    0
    1

  • ama pe 4 Ian 2010, 00:05
    femeile scorpion

    cred ca nicio femeie din alta zodie nu e mai misterioasa si mai senzuala ca femeia scorpion. Iubim cu pasiune, facem dragoste cu pasiune.... ma regasesc total in acest articol, parca m as fi autocaracterizat. ;)

    3
    0

  • Dreya pe 2 Ian 2010, 11:15
    Scorpion

    Doamne cat e de adevarat!

    1
    0

  • felicia pe 22 Dec 2009, 16:08
    scorpion

    ma regasesc intru tot ceea ce scrie..

    0
    1

  • Alexandra pe 19 Dec 2009, 13:49
    Zodia scorpion

    Si eu pot spune la fel ma regasesc in acest articol. mai ales sunt de parere ca zodia scorpion este o zodie mai speciala fata de celalate ma ref. ca fata ai acel ceva fermecator in ochi vare-i da pe spate pe toti nu neaprat prin frumusete . Va spun pt. ca sunt scorpion si eu :D mai ales cand vorbeste de gelozie,razbunare sunt cuv cheie ale acestei zodi cum se spune :Nu o calca pe coada ca te va calca cu masina :X

    1
    0

  • SkOrPyO@nK@ pe 17 Dec 2009, 16:01
    :)

    sUpErB!ma regasesc in tot ce skrie aklo!!!Ce pot sa spun numai k SuPeRb!

    1
    0

  • mikaandra pe 16 Dec 2009, 09:25
    ce scorpii!!!!:))

    subscriu si eu continutul articolului :D pentru fetele care nu sunt de acord...avand in vedere ca indiferent de zodie suntem unice...eu zic ca e normal sa mai apara diferente. In ansamblu e ok caracterizarea, nu fiti scorpii:))

    1
    0

  • b-girl pe 15 Dec 2009, 23:50
    scorpion

    Eu ma regasesc complet dar am multe prietene scorpion care sunt timide si tacute cu toata lumea, uneori am impresia k le este frica de baieti...depinde de ascendent

    0
    1

  • andreeas pe 15 Dec 2009, 19:30
    tare!!

    Mi se potriveste ft bine :-d

    1
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod