Dragoste si sex - femeia in zodia scorpion

Barbatul fecioara

Comunicati, empatizati si va intelegeti excelent! Si din punct de vedere sexual va potriviti, pentru ca exista o legatura foarte puternica intre voi, care foarte greu ar putea fi rupta. Prietenia puternica si loialitatea va ajuta sa ramaneti impreuna. Nu te juca cu mintea lui, pentru ca amandoi veti avea de pierdut.


Barbatul balanta

El este gratios, frumos si sociabil, iar tu nu ii poti rezista. Puteti deveni foarte usor prieteni. Din punct de vedere sexual, va potriviti, dar barbatul balanta trebuie sa stie ca pentru tine, o relatie inseamna totul sau nimic. Daca isi doreste o relatie cu tine, trebuie sa fie mai intelegator.



Barbatul scorpion

Ati putea ramane impreuna pentru foarte mult timp, pentru ca va intelegeti bine si va cunoasteti minusurile si plusurile. Dar, exista sanse ca relatia sa nu functioneze la infinit: apa are nevoie de apa, dar parca are nevoie si alte elemente pentru a sustine viata. Totul sau nimic - asta este deviza voastra. Partidele de sex pot fi oribile sau extraordinare. Nu uita ca amandoi simtiti nevoia sa va controlati partenerul si sa deveniti posesivi, iar de aici pot aparea probleme majore...


Barbatul sagetator

Iata o combinatie interesanta! Initial, sagetatorul va fi cucerit de intensitatea, sex-appeal-ul tau si cum ii place sa se joace cu focul, va apela la linguseli pentru a ajunge in pat cu tine.
Tu te-ai putea simti folosita...

Tie iti place sa te simti dorita si de aceea va veti intelege bine ca si prieteni, iar o aventura de o noapte ar putea fi interesanta, dar ar putea sa nu implice o relatie de durata. Deci, evita-l! Acest barbat ti-ar putea insela loialitatea si ai putea suferi intens. Mai bine amici decat iubiti.

Barbatul sagetator va aduce in discutie problema banilor, iar dupa o noapte petrecuta in club ghici cine va plati nota de plata... Tu, normal!


Barbatul capricorn

Alaturi de un astfel de barbat vei trai o viata simpla, ceea ce nu te va deranja deloc. Aveti multe lucruri in comun, iar partidele de sex vor fi "sarea si piperul" relatiei.
Nu il minti pe sensibilul capricorn, renunta la scenele de gelozie, daca nu vrei sa il pierzi pentru totdeauna. Relatia dintre voi va deveni tot mai buna odata cu trecerea timpului. Trebuie sa intelegi cat de important este succesul pentru acest barbat, iar el nu trebuie sa te judece prea aspru.  


Barbatul varsator

Va intelegeti bine, atat ca amici cat si ca iubiti. Iesirile cu prietenii si in natura va vor stimula relatia de cuplu. Acest barbat te va intriga sexual in fiecare clipa. Amandoi aveti nevoie de independenta si de partide de sex extraordinare. Va veti indragosti unul de celalalt foarte repede, dar incapatanarea voastra ar putea fi o problema...


Renunta la posesivitate si nu il minti pe barbatul varsator!


Barbatul pesti

Cand il vei intalni, vei simti ca ti-ai gasit sufletul pereche. Intre voi exista o conexiune inexplicabila. Va fi dragoste la prima vedere, iar partidele de sex vor fi extraordinare. Amandoi sunteti inzestrati cu intuitie, sexualitate mistuitoare si mister.

Ce mai, va potriviti de minune, iar relatia va fi una de durata!

 

Un articol de Nicoleta Tarantus

 

Comentariile 101-121 din 121

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kriss pe 13 Dec 2009, 16:10
    nu kred ceea ce skrie

    in primul rand nu sunt secretoasa s nici s aflu secretele altor persoane .

    0
    1

  • paulitza01 pe 13 Dec 2009, 12:55
    :X

    este...asta'i purul adevar despre scorpion;imi regasesc atitudinea in descrierea aceasta...:D

    1
    0

  • cami_sweet pe 12 Dec 2009, 18:44
    scorpion

    ma regases in ceea ce se scrie acolo

    0
    1

  • nika pe 12 Dec 2009, 15:52
    ....

    Sooper!! Aceasta descriere ma caracterizeaza mult...oare sa fim toate femeile la fel?

    0
    1

  • desiree pe 4 Dec 2009, 21:55
    femeia scorpion

    descrierea facuta mi se potiveste ca o manusa.intradevar femeia scorpion are multa dragoste de oferit iar cand i se raspunde cu aceeasi masura se simte in al noualea cer. consider ca scorpioancele sunt cele mai romantice femei . . .

    3
    0

  • Tarantus Nicoleta pe 3 Dec 2009, 20:00
    @Roxana

    La intrebare iti poate raspunde Vesta, astrologul Eva.ro, (http://sfaturi.eva.ro/astrologie/vesta) sau poti afla mai multe accesand astromax.eva.ro.:)

    1
    0

  • lexus_09 pe 3 Dec 2009, 19:45
    scorpion

    Este intr-adevar o zodie puternica,foarte sexuala,cu un caracter puternic,foarte devotata,care ar face orice pentru relatia ei.Sint casatorita cu un baiat din zodia gemeni,care dupa cum spuneti sau este o relatie de sex oribila sau super extraordinara,noi avem un sex extraordinar si pasional,sorry ca isnt atit de sincera,dar va doresc si voua sa aveti parte de cel mai frumos sex :roll:

    2
    0

  • Sirbu Emanuela pe 3 Dec 2009, 16:19
    ..

    ma recunosc in TOATE acestea si sunt mandra sa spun ca apartin celei mai sexy. mai ciudate si mai tari zodii, Scorpion..chiar dak e oarecum dificil!!:D:D toate cele de mai sus chiar sunt adevarate, fie ele bune, fie rele si din pacate, am aflat prea tarziu ca trebuie sa ma feresc de Tauri. fiindca deja sunt indragostita pana peste urechi de unul care nu-mi impartaseste sentimentele si sunt geloasa peste masura atunci cand sta sau vorbeste cu vreo fata!:( In fine, oricum, interesant articolul!;)

    1
    0

  • Roxana pe 3 Dec 2009, 12:08
    nemaipomenit.............interesant

    am o intrebare,eu sunt scorpion cu ascendentul in pesti iar partenerul meu berbec cu ascendent leu iar diferenta de varsta este de 12 ani si jumatate..........mi-ati putea da amanuntiri in ceea ce priveste compatibilitatea dintre noi?multumesc..........

    1
    0

  • alex pe 30 Nov 2009, 07:00
    zodia mea

    prietenul meu n-ar trb sa vada articolul asta :)) desi ma cun f bn...... :) ar putea avea surprize :D

    0
    1

  • Bunescu Veronica pe 27 Nov 2009, 20:57
    Corect!!!!

    Nimeni nu se pune cu un scorpion,mai ales cu sexualitatea lui.....intra-adevar sunt si scorpioni putin mai deosebiti,depinde de ascendent.

    2
    0

  • larysssa pe 19 Nov 2009, 18:22
    zodii

    Numai prostii.la toate zodiile apar numai lucruri pozitive.cunosc o fata scorpion si din pacate nu e deloc asa,se umileste,sta atarna dupa un baiat kre doar a folosit-o.ea este d vina pt k asata a vrut,o aventura, o suna doar knd era beat si avea nevoie de sex,nu se plimbau,nu se purtauca 2 iubiti.nimeni nu a obligat-o,stia k el nu vrea nimik serios cu ea.era normal din moment ce ea avea o vasta experineta sexuala la 19 ani.s-ar cucla cu oricine,nu are demnitate si nu se respecta.dar nu toate fetele din aceasta zoidie sunt asa,sa nu generalizam.

    1
    0

  • nikolete pe 18 Nov 2009, 09:32
    scorpion

    deci pot sa zic doar k ma regasesc...e super tare articolul

    0
    1

  • Nicoleta Tarantus pe 15 Nov 2009, 12:26
    @Teb

    Articolul despre femeia in zodia varsator va aparea in primele zile ale lunii decembrie:)

    1
    0

  • Teb pe 14 Nov 2009, 23:23
    varsator?

    Si femeia varsator? :( Nu gasesc articolul ei :(

    0
    1

  • Nicoleta Tarantus pe 13 Nov 2009, 10:10
    @nela, elena moldovan, dreams77hope

    Multumesc pentru aprecieri si sper sa va fie pe plac si articolele viitoare.

    1
    0

  • Nikatinka pe 12 Nov 2009, 22:44
    ...

    SUPER....Dupa kum vad, zodia noastra, fetelor, in dragoste, este cea mai fie fierbinte shi cea mai puternika!!!!

    0
    1

  • dreams77hope pe 12 Nov 2009, 20:51
    scorpions are the best:P

    e f bine elaborat articolul....multe adevaruri:)

    1
    0

  • elena moldovan pe 11 Nov 2009, 19:35
    femeia scorpion

    este super articolul,si as putea spune ca ma regasesc ca si zodie in multe din ce se spune acolo.dar.....in unele deloc .

    1
    0

  • nela pe 11 Nov 2009, 19:08
    .......

    Super articolul....Pot sa spun ca ma regasesc in fiecare cuvant scris aici.

    1
    0

  • dont_miss_missing_you pe 11 Nov 2009, 18:01
    .....

    Mda,pot sa zic ca ma regasesc....

    0
    1
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod