Dragoste si sex - femeia in zodia scorpion

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase
Esti genul de femeie care are mereu ceva de ascuns, desi pari plina de elan si foarte deschisa. Sireata, stii de fiecare data cum sa intorci orice situatie in favoarea ta. Mereu vorbesti foarte putin din ce gandesti cu adevarat, fiind considerata deseori secretoasa.       

Pui foarte mare pret pe mandria ta si de aceea esti incapatanata si determinata sa iti urmezi calea propusa. Esti reprezentanta semnului zodiacal cel mai contradictoriu din tot zodiacul: ai tendinta sa devii obsedata de un barbat care nu este potrivit pentru tine (cum ar fi reprezentantul zodiei taur); iti "vanezi" potentialul partener, fara sa relationezi cu el pana nu esti indragostita; esti retrasa, dar urasti sa fii singura; vrei sa stii secretele tuturor, dar nu vrei sa le marturisesti pe ale tale; esti o fire linistita, dar in urmatoare secunda te poti enerva si devii anxioasa; uneori ai probleme care te macina si te supara enorm, dar nu faci nimic pentru a le rezolva.

Esti imprevizibila, mereu un mister pentru cei din jur, foarte greu de cucerit si intr-o continua transformare: daca esti implicata intr-o relatie cu un barbat caruia ii place sa cante la chitara, in mod sigur vei dori sa iei lectii pentru a invata sa canti la acest instrument.
Sexul este foarte important pentru tine si poti spune ca esti reprezentanta semnului zodiacal "obsedat" de sex.   

Stii sa fii tandra, senzuala si emani o sexualitate inimaginabila. Daca ai fost inselata, nu uiti niciodata acest lucru si poti reactiona foarte violent si fara mila. Atunci cand esti indragostita, lupti cu toate fortele pentru a-l cuceri pe alesul inimii tale si nu te vei opri pana el nu va ceda. Esti plina de pasiune si mereu pregatita sa oferi dragoste.

Emotiile tale sunt foarte puternice, intuitia mereu exacta, iar acestea te pot ajuta sa alegi partenerul potrivit. Iubitul tau ar trebui sa stie ca va fi "consumat" in totalitate, daca isi doreste sa fie cu tine, iar daca este in cautarea unor placeri sexuale foarte puternice, le-a gasit, nu trebuie sa caute mai departe.     

Sexualitatea ta este mistuitoare, intensa si esti fascinata de cat de mult te poate schimba o viata sexuala implinita.
In orice activitate, ca si in sex, te intereseaza mai mult finalul si mai putin modul in care ajungi acolo. Iti doresti sa simti dragostea in fiecare celula a corpului, iar intr-o partida de sex cauti extazul si pasiunea covarsitoare.

Dragostea la prima vedere? Este posibila, avand in vedere ca ai mare incredere in instinctul tau si in prima impresie. Partenerul trebuie sa fie pregatit, in cazul in care isi doreste o relatie de lunga durata cu tine, pentru ca vei cere din ce in ce mai multe dovezi de dragoste...

Te caracterizezi prin gelozie extrema, nehotarare, lipsa de rabdare si de intelegere. Iti place sa "joci teatru", sa faci pe misterioasa, iar cel care iti va cadea in plasa cu siguranta nu iti va rezista mult timp.
In cazul in care cel pe care il iubesti va "calca stramb", va fi vai si amar de el pentru ca il vei tortura cum nu a visat vreodata. Dar, cu toate acestea, esti o femeie minunata, daca partenerul tau stie sa te aprecieze, nu te inseala si este pe masura ta, adica inteligent si suficient de puternic.
 

Comentariile 101-121 din 121

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kriss pe 13 Dec 2009, 16:10
    nu kred ceea ce skrie

    in primul rand nu sunt secretoasa s nici s aflu secretele altor persoane .

    0
    1

  • paulitza01 pe 13 Dec 2009, 12:55
    :X

    este...asta'i purul adevar despre scorpion;imi regasesc atitudinea in descrierea aceasta...:D

    1
    0

  • cami_sweet pe 12 Dec 2009, 18:44
    scorpion

    ma regases in ceea ce se scrie acolo

    0
    1

  • nika pe 12 Dec 2009, 15:52
    ....

    Sooper!! Aceasta descriere ma caracterizeaza mult...oare sa fim toate femeile la fel?

    0
    1

  • desiree pe 4 Dec 2009, 21:55
    femeia scorpion

    descrierea facuta mi se potiveste ca o manusa.intradevar femeia scorpion are multa dragoste de oferit iar cand i se raspunde cu aceeasi masura se simte in al noualea cer. consider ca scorpioancele sunt cele mai romantice femei . . .

    3
    0

  • Tarantus Nicoleta pe 3 Dec 2009, 20:00
    @Roxana

    La intrebare iti poate raspunde Vesta, astrologul Eva.ro, (http://sfaturi.eva.ro/astrologie/vesta) sau poti afla mai multe accesand astromax.eva.ro.:)

    1
    0

  • lexus_09 pe 3 Dec 2009, 19:45
    scorpion

    Este intr-adevar o zodie puternica,foarte sexuala,cu un caracter puternic,foarte devotata,care ar face orice pentru relatia ei.Sint casatorita cu un baiat din zodia gemeni,care dupa cum spuneti sau este o relatie de sex oribila sau super extraordinara,noi avem un sex extraordinar si pasional,sorry ca isnt atit de sincera,dar va doresc si voua sa aveti parte de cel mai frumos sex :roll:

    2
    0

  • Sirbu Emanuela pe 3 Dec 2009, 16:19
    ..

    ma recunosc in TOATE acestea si sunt mandra sa spun ca apartin celei mai sexy. mai ciudate si mai tari zodii, Scorpion..chiar dak e oarecum dificil!!:D:D toate cele de mai sus chiar sunt adevarate, fie ele bune, fie rele si din pacate, am aflat prea tarziu ca trebuie sa ma feresc de Tauri. fiindca deja sunt indragostita pana peste urechi de unul care nu-mi impartaseste sentimentele si sunt geloasa peste masura atunci cand sta sau vorbeste cu vreo fata!:( In fine, oricum, interesant articolul!;)

    1
    0

  • Roxana pe 3 Dec 2009, 12:08
    nemaipomenit.............interesant

    am o intrebare,eu sunt scorpion cu ascendentul in pesti iar partenerul meu berbec cu ascendent leu iar diferenta de varsta este de 12 ani si jumatate..........mi-ati putea da amanuntiri in ceea ce priveste compatibilitatea dintre noi?multumesc..........

    1
    0

  • alex pe 30 Nov 2009, 07:00
    zodia mea

    prietenul meu n-ar trb sa vada articolul asta :)) desi ma cun f bn...... :) ar putea avea surprize :D

    0
    1

  • Bunescu Veronica pe 27 Nov 2009, 20:57
    Corect!!!!

    Nimeni nu se pune cu un scorpion,mai ales cu sexualitatea lui.....intra-adevar sunt si scorpioni putin mai deosebiti,depinde de ascendent.

    2
    0

  • larysssa pe 19 Nov 2009, 18:22
    zodii

    Numai prostii.la toate zodiile apar numai lucruri pozitive.cunosc o fata scorpion si din pacate nu e deloc asa,se umileste,sta atarna dupa un baiat kre doar a folosit-o.ea este d vina pt k asata a vrut,o aventura, o suna doar knd era beat si avea nevoie de sex,nu se plimbau,nu se purtauca 2 iubiti.nimeni nu a obligat-o,stia k el nu vrea nimik serios cu ea.era normal din moment ce ea avea o vasta experineta sexuala la 19 ani.s-ar cucla cu oricine,nu are demnitate si nu se respecta.dar nu toate fetele din aceasta zoidie sunt asa,sa nu generalizam.

    1
    0

  • nikolete pe 18 Nov 2009, 09:32
    scorpion

    deci pot sa zic doar k ma regasesc...e super tare articolul

    0
    1

  • Nicoleta Tarantus pe 15 Nov 2009, 12:26
    @Teb

    Articolul despre femeia in zodia varsator va aparea in primele zile ale lunii decembrie:)

    1
    0

  • Teb pe 14 Nov 2009, 23:23
    varsator?

    Si femeia varsator? :( Nu gasesc articolul ei :(

    0
    1

  • Nicoleta Tarantus pe 13 Nov 2009, 10:10
    @nela, elena moldovan, dreams77hope

    Multumesc pentru aprecieri si sper sa va fie pe plac si articolele viitoare.

    1
    0

  • Nikatinka pe 12 Nov 2009, 22:44
    ...

    SUPER....Dupa kum vad, zodia noastra, fetelor, in dragoste, este cea mai fie fierbinte shi cea mai puternika!!!!

    0
    1

  • dreams77hope pe 12 Nov 2009, 20:51
    scorpions are the best:P

    e f bine elaborat articolul....multe adevaruri:)

    1
    0

  • elena moldovan pe 11 Nov 2009, 19:35
    femeia scorpion

    este super articolul,si as putea spune ca ma regasesc ca si zodie in multe din ce se spune acolo.dar.....in unele deloc .

    1
    0

  • nela pe 11 Nov 2009, 19:08
    .......

    Super articolul....Pot sa spun ca ma regasesc in fiecare cuvant scris aici.

    1
    0

  • dont_miss_missing_you pe 11 Nov 2009, 18:01
    .....

    Mda,pot sa zic ca ma regasesc....

    0
    1
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod