Barbatii si femeile au aceleasi fantezii?

Barbatii si femeile au aceleasi fantezii? Raspunsul este... nu! De la aceasta diferenta provin de multe ori si neintelegerile in cuplu. Barbatii se viseaza mai actori decat sunt...
Barbatii si femeile au aceleasi fantezii? Raspunsul este... nu! De la aceasta diferenta provin de multe ori si neintelegerile in cuplu.

Barbatii se viseaza mai actori decat sunt. Fanteziile lor sunt puse pe scena raporturilor sexuale. Mai este vorba si de dominatia vizuala (barbatul functioneaza foarte bine cu ajutorul ochilor). Isi imagineaza ca priveste o femeie ce se dezbraca, se masturbeaza, ajunge la orgasm si apoi il iubeste pe el.

Femeile se situeaza mai mult in cealalta latura, cea a privirii. Ele au o mare nevoie sa fie privite, sa seduca si sa ofere placere. Fanteziile lor sunt mult mai romantice si sentimentale: intalnesc barbatul vietii lor, sunt imbratisate, protejate, sarutate.

Aceasta securitate afectiva o face pe femeie sa ofere mult mai multa placere barbatului si sa primeasca la fel de multa placere din partea lui. Poate fi si mijlocul prin care ea sa-si doreasca scene sexuale cat mai indraznete.

Ce este o fantasma?
Cine are fantezii?
Sa vorbesti sau nu despre fanteziile tale?
Liftul: gustul riscului!
Pornografia reduce fanteziile
Sexul in trei, un truc al barbatilor!
Sa trecem sau nu la atac?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod