Sexul in trei, un truc al barbatilor!

Sa faca dragoste in trei este o fantezie intalnita mai ales in randul barbatilor. Insa ea vorbeste mult despre ceea ce doresc ei sa demonstreze partenerei de viata sau cum si-o doresc pe aceasta.

Pentru multi dintre ei decorul unei astfel de fantezii se reduce la barul unde obisnuiesc sa iasa sau la patul in care petrec cel mai des nopti de amor.

In fanteziile cu practici sexuale in trei, barbatul este cel care controleza intreaga actiune, el initiaza miscarile, cuvintele si chiar emotiile traite de cei trei. Se regaseste aici fantezia "dominarea", intalnita in cazul barbatilor.

Cand una dintre partenere este iubita reala a celui care are fantezia, el isi gaseste placerea in ideea imprumutului (a partenerului de "joc") si in recuperarea iubitei cand si cum vrea el. Ea devine accesibila, un obiect, mereu la dispozitia lui.

Aceasta fantezie ii da incredere barbatului in virilitatea lui (increderea si performanta sexuala sunt doua probleme importante ale barbatilor). Poate fi si un mijloc prin care sa-si excite partenera sau chiar pe el. Dupa cativa ani de stat impreuna, pentru barbat, femeia de langa el poate deveni sinonima cu mama sau cu cea care se ocupa de menajul lui. Iar fantezia unui act sexual in trei ii poate trezi dorintele sexuale, o poate vedea intr-o noua lumina pe iubita lui, la fel ca la inceputul relatiei.

Cand nici una dintre partenere nu ii este cunoscuta, barbatul nu va face eforturi mari pentru a le seduce si pentru a le cuceri. Iar daca una dintre partenere este de fapt un barbat, poate fi un mod de a-si etala virilitatea, mai ales cand vorbeste despre fantezia lui iubitei.

Ce este o fantasma?
Cine are fantezii?
Sa vorbesti sau nu despre fanteziile tale?
Liftul: gustul riscului!
Pornografia reduce fanteziile
Sa trecem sau nu la atac?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod