Jocuri si teme pentru cuplul tau (II)

A trecut timpul si esti din nou in fata ecranului pe www.eva.ro. Ai vrea sa vezi continuarea jocului. OK! Ai putin timp liber? Oamenii sufera de faptul ca nu au timp pentru ei. Acum ai timp pentru tine? Da? Esti sigura?

Data trecuta te-am rugat sa pastrezi bine foaia de hartie pe care, in jocul nostru, ti-a scris-o el. De fapt ai scris-o tu, in incercarea la care te-am provocat. Sa te vezi prin ochii lui.

Pasul 1 - Mai intai gandeste-te cat de greu sau de usor ti-a fost "sa schimbi" ochii tai cu ai lui. Daca ti-a fost usor atunci o mare disponibilitate pentru acest cuplu exista in tine. O mare capacitate sa-l intelegi pe cel pe care il iubesti. Daca ti-a fost dificil inseamna ca mai ai timpul necesar sa intelegi mai bine ceea ce se petrece in interiorul cuplului vostru. Mai ai multe de comunicat cu el, mai ai de aflat multe de la si despre el. Dar mereu timp exista, asa ca depinde de tine sa intri cu adevarat in "sufletul" lui.

Pasul 2 - mai tii minte unde ai pus scrisoarea? Daca ai ratacit-o inseamna ca ai un motiv pentru care ai uitat de ea, iar acest motiv depinde de functia inconstientului. Dar nu prea cred ca s-a intamplat astfel. Eu cred ca o vei gasi cu usurinta. Lasa-ti cateva minute sa o recitesti, sa vezi ce iti scrie cel pe care il iubesti.

Pasul 3 - uita-te putin in sufletul tau si lasa-l pentru cateva clipe liber
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • mariuka pe 17 Oct 2009, 12:18
  cuplul

  ce surbriza sa-i fac iubitului?

  0
  0

 • doinitza11 pe 15 Feb 2009, 12:42
  sal

  cum sa-mi lecuesc pistruii?

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod