6 lucruri care te stresează în timpul sexului şi bărbaţii nu le observă


Sunetele scoase de vagin
Nu reprezintă un motiv de jenă, ci sunt absolut normale. Nu te opri la jumătatea partidei pentru a-ţi cere scuze. Mişcările de dute-vino într-un vagin strâmt şi umed produc astfel de sunete. Ignoră-le şi bucură-te de clipele petrecute cu iubitul tău.

Mirosul vaginal
Dacă acorzi atenţia cuvenită igienei intime, atunci nu trebuie să-ţi faci griji. Şi dacă tot eşti nemulţumită de acest aspect, ţine minte că vaginul are mirosul lui propriu şi nu trebuie să miroasă a flori. Majoritatea bărbaţilor sunt atraşi de acest miros, iar restului le este indiferent.

Forma sau mărimea sânilor
Mici, mari sau de mărimi diferite, sânii sunt frumoşi indiferent de formă sau mărime. Mai ales pentru bărbaţi, care îi "vânează" de când se ştiu. Dacă una dintre grijile tale este că există o mică diferenţă de mărime între sâni, poţi fi sigură că doar tu o observi. În timpul sexului, masculii nu se concentrează pe detalii minore, ci au o viziune de ansamblu.

Relaxează-te şi simte-te bine în pielea ta dacă vrei să ai o viaţă sexuală satisfăcătoare. Un studiu recent a arătat că există o legătură strânsă între satisfacţia sexuală şi cât eşti de mulţumit de corpul tău. Renunţând la complexe şi învăţând să-ţi iubeşti trupul aşa cum este vei atinge mai uşor orgasmul. Goleşte-ţi mintea când eşti cu iubitul tău şi bucură-te de momentele frumoase. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod