5 legături magice între RÂS şi SEX. Combină-le şi schimbă-ţi viaţa!

"Laughter Yoga" (n.r. "yoga râsului") este un concept inventat în India, de doctorul Madan Kataria în anul 1995. Astăzi acest concept a devenit un fenomen. Există 6000 de cluburi în peste 60 de

"Laughter Yoga" (n.r. "yoga râsului") este un concept inventat în India, de doctorul Madan Kataria în anul 1995. Astăzi acest concept a devenit un fenomen. Există 6000 de cluburi în peste 60 de ţări de pe mapamond în care oamenii râd fără motiv. La un curs de Laughter Yoga oamenii râd fără să-şi folosească simţul umorului, fără să spună glume şi realizează un contact vizual care asigură un râs de-a dreptul contagios.

La baza conceptului de "Laughter Yoga" stă faptul dovedit ştiinţific potrivit căruia corpul nu diferenţiază râsul forţat de cel autentic. Ambele oferă beneficii fiziologice şi psihologice!

Doctorul Martha Lee consideră că Laughter Yoga, deci să râzi cu gura până la urechi cât mai des, chiar dacă nu ai un motiv anume, îţi poate aduce beneficii incredibile în plan sexual şi nu numai, potrivit yourtango.com.

De ce? Pentru că între râs şi sex există câteva legături magice:

1. Oamenii iau sexul prea în serios. Râsul te scapă de stres şi anxietate şi promite să te ajute să abordezi sexul cu mai multă seninătate.

2. În cursurile de Laughter Yoga oamenii se prefac că râd, până râd de-a binelea. În plan sexual, mimând un orgasm prin mişcările corpului, sunete şi respiraţie măreşti şansele apariţiei unui orgasm autentic.

3. Cu cât râzi mai mult, cu atât devine mai uşor. Cu cât ai mai multe orgasme, cu atât îţi vine mai uşor să le atingi.

4. Râsul te ajută să creezi mai multe legături neurologice în corpul tău, ceea ce te ajută să simţi mai intens senzaţia de plăcere. Aşa că plăcerea din timpul sexului va creşte şi ea.

5. Nu trebuie să aşteptăm să ne vină cheful ca să facem ceva anume. Acest lucru este valabil şi în cazul râsului, care vine involuntar, şi în cazul plăcerii sexuale!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod