Upgradează-ţi orgasmul: Fă-l mai uşor de obţinut, mai lung şi mai intens!

Deşi este minunat să ai orgasm, oricum ar fi el, trebuie să recunoşti că uneori deznodământul te dezamăgeşte. Ţi-ai fi dorit un orgasm vulcanic, dar el a fost mai degrabă unul timid. Fie

Deşi este minunat să ai orgasm, oricum ar fi el, trebuie să recunoşti că uneori deznodământul te dezamăgeşte. Ţi-ai fi dorit un orgasm vulcanic, dar el a fost mai degrabă unul timid. Fie l-ai avut după o noapte de muncă asiduă, în care aţi încercat n poziţii, iar tu în mod clar ţi-ai ratat somnul de frumuseţe şi te-ai ales şi cu trei vănătăi, fie a durat o clipită şi abia ai avut timp să te bucuri de senzaţie, fie n-a fost suficient de puternic, astfel încât să simţi că ţi-a zguduit lumea.

Ca să te bucuri de orgasme super tari, acţionează pe 3 căi:

1. Cum să ai orgasm în cel mai scurt timp

Sexologii spun că femeile ajung la orgasm, în medie, în aproximativ 20 de minute. În cazul tău au trecut 40, iar tu tot aştepţi să se petreacă minunea? Ei bine, ca să grăbeşti procesul ai nevoie de ajutor! Te-ai gândit vreodată să apelezi la jucării erotice în timpul sexului? Un vibrator mic, special confecţionat pentru clitoris va transforma sexul într-o oază de plăcere, iar orgasmul nu se va lăsa deloc aşteptat.

2. Cum să ai un orgasm lung de tot

Ce bine ar fi dacă orgasmele ar dura câteva minute în şir... Ei bine, astfel de orgasme sunt mituri la care merită să visăm. Dacă vrei să te bucuri în realitate de orgasme mai lungi, află că le poţi prelungi durata cu câteva secunde sublime.

Secretul este să amâni cât mai mult momentul de extaz. Când simţi că te apropii de climax, retrage-te puţin, astfel încât să ţii orgasmul în frâu. Reia stimularea abia după ce te linişteşti până când ajungi în acelaşi prag de plăcere. Mai apoi, opreşte-te. Ţine-o tot aşa cât poţi de mult, iar într-un final, când nu te vei mai putea abţine, orgasmul va fi de mii de ori mai intens şi va dura mai mult!

3. Cum să ai un orgasm foarte intens

O altă manieră de a-ţi face orgasmul mai intens este să apelezi la erogenitatea minţii tale. Imaginează-ţi diverse fantezii în timpul sexului, te sfătuieşte sexologul Ian Kerner, care spune că stimularea mentală creşte nivelul de dopamină, deci, implicit, nivelul de excitare din timpul sexului, urmând ca orgasmul să fie mult mai intens.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod