3 lucruri referitoare la bărbaţi pe care le-am învăţat de la fratele meu

Mă bucur foarte tare că nu sunt singură la părinţi şi că am avut parte de un frate mai mic, alături de care am petrecut şi încă petrec clipe minunate. Datorită realţiei noastre foarte

Mă bucur foarte tare că nu sunt singură la părinţi şi că am avut parte de un frate mai mic, alături de care am petrecut şi încă petrec clipe minunate.

Datorită realţiei noastre foarte apropiate, reuşesc să aflu lucruri noi despre bărbaţi, pe care nu ezit să vi le împărtăşesc şi vouă.

Weekendul trecut, pe când eram la un grătar cu familia, am început să discut cu fratele meu despre sex şi despre bărbaţi. Aşa am ajuns să aflu trei lucruri noi despre bărbaţi:

1. Se întorc la tine chiar dacă nu eşti bună în pat

Dacă ne gândim din perspectiva noastră, această teorie este una falsă, deoarece noi nu continuăm o relaţie cu un bărbat care nu ştie să facă sex.

Însă, pe bărbaţi îi poate atrage faptul că o femeie nu este bună în pat, deoarece sunt siguri că o pot „modela“ după gustul lor.

2. Adoră femeile care îşi impun limite şi ştiu să spună „NU“

Bărbaţii adoră să fie mereu în competiţie, dar mai ales să iasă învingători. Pentru ei, o femeie care îi respinge şi care este negativistă este privită ca o femeie loială, respectuoasă, hotărâtă şi mai ales...atrăgătoare. Vor fi mai atraşi de acest tip de femei, deoarece se vor simţi foarte bine atunci când vor reuşi să o cucerească sau să o aibă în pat.

3.

Le plac relaţiile fără obligaţii

Eu urăsc această latură a bărbaţilor, dar este una întâlnită frecvent. Nu ştiu de ce, dar masculii se simt foarte bine atunci când au o iubită, dar sunt lăsaţi să nu îndeplinească îndatoririle de iubit. Ei preferă să stea cu prietenii şi să nu iasă cu tine în oraş sau să-şi cheltuie banii pe bilete la meciuri sau la concerte, în loc să te scoată pe tine la film.

Mai mult, chiar dacă este legat sentimental de tine, te poate părăsi cu uşurinţă, fără să aibă remuşcări.

Pentru ei, tot ce contează este o relaţie plină de partide de sex.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod