4 motive pentru care nu ţi-ai găsit marea dragoste

Relaţiile serioase sunt, de foarte multe ori, greu de găsit, iar unele femei se plâng că nu au avut parte de parteneri stabili şi că nu au noroc în dragoste. Dacă te aflii cumva în

Relaţiile serioase sunt, de foarte multe ori, greu de găsit, iar unele femei se plâng că nu au avut parte de parteneri stabili şi că nu au noroc în dragoste.

Dacă te aflii cumva în această categorie, află că cercetătorii din întreaga lume au studiat de ce nu îşi găsesc femeile marea iubire şi au ajuns la următoarele concluzii:

Eşti disperată

Bărbaţilor le este frică de femeile care par disperate să-şi găsească sufletul pereche şi de cele mai multe ori nu îşi doresc o astfel de iubită.

Dacă spui de foarte multe ori că îţi cauţi marea dragoste, fii sigură că nu o vei găsi, ci mai mult îi vei îndepărta de tine pe masculi.

Ai un program încărcat

Atunci când eşti prea ocupată, nu mai ai ocazia de a-ţi petrece timpul alături de prieteni şi de a cunoaşte oameni noi. Chiar dacă ai un program încărcat, încearcă să-ţi faci timp şi pentru ieşirile în oraş.

Ieşi cu prea mulţi bărbaţi

Dacă ai foarte mulţi prieteni de sex opus şi flirtezi cu ei, înseamnă că nu ştii nimic despre seducţie şi eleganţă.

Fii mai încrezătoare în tine şi nu mai ieşi în fiecare săptămână cu un alt bărbat.

Eşti o fire independentă

Dacă te-ai obişnuit să fii singură şi să faci totul de capul tău, vei avea dificultăţi în a-ţi găsi sufletul pereche. Încearcă să-i asculţi şi pe ceilalţi şi să dai importanţă sfaturilor prietenelor tale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod