10 metode să-l înşeli fără să-şi dea seama

Uneori e prea greu să te descotoroseşti de vechea iubire şi să începi una nouă. Mai simplu e să rămâi cu cel care, până ieri, te făcea fericită şi să trăieşti în paralel o idilă. O idilă care, de ce nu, poate deveni o poveste de iubire cu final fericit.
Frica de singurătate te ţine lângă un bărbat care nu te face fericită? Atunci, cel mai probabil, eşti deja în căutarea unui înlocuitor. Multe femei încep să înşele, luându-se după zicala "Cui pe cui se scoate". Uneori e prea greu să te descotoroseşti de vechea iubire şi să începi una nouă. Mai simplu e să rămâi cu cel care, până ieri, te făcea fericită şi, să trăieşti în paralel o idilă. O idilă care, de ce nu, poate deveni o poveste de iubire cu final fericit.

În general, se spune că bărbaţii nu se pot controla, dar află că nici femeile nu sunt, tocmai, mironosiţe într-ale pornirilor sexuale. Studii recente arată că şi reprezentantele sexului frumos sunt la fel de predispuse, atât din punct de vedere biologic, cât şi social, să înşele!

În plan biologic, femeile simt dorinţa să calce strâmb mai ales în perioada ovulaţiei, dar şi câteva zile înainte, potrivit doctorului Martie Haselton. Schimbările hormonale ne fac să ne simţin sexy şi dornice de flirturi şi pasiune. Iar în cazul în care întâlneşti un bărbat atrăgător, ispita va fi la fel de mare ca în cazul unui bărbat care e pe punctul de a înşela.

În plan social, prejudecăţile despre femeile care fac sex fără implicaţii s-au mai dimunuat. Femeile şi-au câştigat independenţa financiară, iar normele sociale nu ne mai obligă să ne mărităm cât mai repede. Toate aceste schimbări în plan social, efectiv, dau aripi femeilor care cochetează cu ideea de a-şi înşela partenerul.

Te-ai gândit şi tu să o faci, dar vrei să-ţi iei toate măsurile de precauţie? În acest caz, te invit să gândeşti ca un bărbat. Domnii înşală dintotdeauna şi ştiu care sunt cele mai bune strategii de muşamalizare a infidelităţii.

Iată ce să faci şi ce nu, ca să trăieşti o idilă cu alt bărbat, fără să fii prinsă de iubitul tău! Metodele de mai jos sunt adaptate din declaraţiile a doi bărbaţi.

AŞA DA:

1. Achiziţionează un telefon cu cartelă


Spune-i iubitului că e un telefon primit de la serviciu şi că nu-l foloseşti decât pentru eventuale conversaţii cu colegii de muncă sau cu şeful. În realitate, acesta va fi numărul pe care îl foloseşti cu celălalt bărbat. Când e şi iubitul tău acasă, ţine telefonul pe silent, cu scuza că nu vrei să fii deranjată cu probleme de la birou. Îl vei face să se simtă important în viaţa ta. În orice caz, fără discuţi cu amantul în baie. Riscurile sunt prea mari. Foloseşte acest număr doar cu acest bărbat. În acest fel eviţi să-i trimiţi din greşeală iubitului un sms compromiţător.

De ce să foloseşti o cartelă, nu un abonament? Pentru că nu vrei ca factura să ajungă din cutia poştală direct pe mâinile iubitului tău. Evident, orice apel, orice mesaj dat sau primit, trebuie şterse din telefon. Pont: nu uita să ştergi şi orice fel de arhive sau de rapoarte de trimitere.

2. O prietenă, pe post de alibi


Orice mascul feroce care-şi înşală partenera are un amic pe post de alibi. Aşa că, draga mea, tu vei avea o bună prietenă care trece printr-o despărţire. Te va ruga să dormi pe la ea, să ieşi cu ea în cluburi ca să agaţe tipi, să mergi cu ea la film, ca să nu meargă singură.

Iubitul tău, evident că nu are voie să vină la întâlnirile voastre! Prietena ta se va simţi a cincea roată la căruţa, dacă ieşiţi în trei. În plus, doar nu o să stea să plângă după fostul de faţă cu iubitul tău! Poţi inventa şi activităţi tipic femeieşti, cum că mergi cu prietena la shopping, caz în care iubitul tău va prefera să rămână acasă.

Iubitul tău va începe încetul cu încetul să o deteste pe această bună prietenă, care te tot răpeşte de lângă el. Acesta este însă un lucru bun. Suspiciunile şi dezaprobările se vor axa pe prietena ta, iar tu vei fi la loc ferit. Tu nu trebuie decât să-i explici că nu-ţi poţi lăsa prietena de izbelişte.

Aşa că roagă o prietenă de încredere să joace acest rol, ca să ai o acoperire când tu te vezi cu celălalt bărbat.

3. Continuă să faci sex cu iubitul tău


Studiile arată că femeile înşală nu neapărat pentru au nevoie de mai mult sex, ci pentru că celălalt bărbat e mai atrăgător decât partenerul de cuplu. Aşadar, dacă ai început să faci sex cu un bărbat foarte hot, cel mai probabil nu mai ai chef să răspunzi avansurilor iubitului tău. Ar fi cazul să o faci, însă, pentru că acesta va deveni suspicios după câteva refuzuri, urmate de scuze lamentabile.

4. Obligaţii profesionale


Inventează team-building-uri, work-shop-uri şi orice alte activităţi profesionale, care îţi pot oferi un week-end de vis alături de celălalt bărbat! Eventual, poţi crea o adresă de e-mail cu numele şefului, de pe care să-ţi trimiţi un e-mail "profi" cu toată organizarea team-building-ului. Evident, cu cât mai puţine ferestre între activităţi, cu atât mai bine.

5. Fii la fel de prietenoasă cu iubitul tău


Dacă eşti implicată într-o aventură cu un bărbat care te face să te simţi din nou frumoasă şi dorită, e clar că iubitul tău te va călca pe nervi la cea mai mică greşeală. Din moment ce alt bărbat te apreciază şi îţi îndeplineşte toate poftele, ce nevoie mai ai de indiferenţa iubitului sau de cicălelile lui? Unele aventuri sunt mărturisite într-un final partenerului, la nervi, sub formă de reproş. E cazul să previi aceste izbucniri, dacă nu vrei să-i dai de bănuit iubitului sau chiar să-i mărturiseşti totul la cald.

AŞA NU:


6. Nu socializa pe internet cu celălalt bărbat


Evită orice contact cu amantul pe internet! Chiar dacă iubitul tău pare că are încredere în tine, nu ştii când se va simţi tentat să-ţi verifice conturile. În unele cazuri, femeile dau de bună voie parolele partenerilor lor, iar în alte cazuri aceştia le află singuri. N-ai de unde să ştii, aşa că mai bine vorbeşti cu celălalt bărbat la telefon sau faţă în faţă.

7. Nu lăsa remuşcările să te afecteze


De cele mai multe ori remuşcările sunt cele care ne dau de gol. Deşi în serialul "Desperate Housewives" personajul Gabrielle Solis îşi înşală soţul şi spune: "E doar sex! E total inofensiv", în realitate lucrurile tind să se complice, chiar dacă miza este doar de natură sexuală. Nu lăsa sentimentul de vinovăţie să te dea de gol! În cazul în care te gândeşti să începi o idilă, trebuie să ştii că remuşcările îşi pot face apariţia, oricât de înfierbântată şi decisă ai fi. Ele te pot lua total prin surprindere.

8. Nu comenta pe subiectul "infidelitate"


Corelat cu punctul anterior, sentimentele de vinovăţie te-ar putea năvăli când discuţi cu iubitul despre infidelitate. Sigur că te simţi tentată să afli care este părerea iubitului pe acest subiect, dar odată deschis, ai putea începe să te justifici în mod exagerat, făcându-l pe iubitul tău să îşi pună unele întrebări. Trebuie să ai o atitudine relaxată şi neschimbată ori de câte ori subiectul infidelitate intervine între tine şi iubitul tău.

9. Nu-ţi schimba ritualul de înfrumuseţare


Să zicem că-i spui iubitului că mergi cu prietena la shopping. Iubitul tău va deveni suspicios dacă te încalţi cu pantofi cu toc sau te îmbraci în fustă, când el ştie în ce trenning mergi la cumpărături cu el.

10. Nu ieşi cu celălalt bărbat în locuri familiare ţie


Orice loc familiar în care ţi-ar plăcea să ieşi ar trebui evitat. Dacă ai mai fost pe acolo sunt şanse să te întâlneşti cu cineva cunoscut. Lumea e mică! Dacă mergi cu iubitul într-un loc, după care cu amantul, nu e exclus ca barman-ul pe care îl tratezi cu indiferenţă să te dea de gol când îţi pudrezi nasul la toaletă. Orice e posibil! Alege ca loc de întâlnire cafenele sau restaurante de la periferie, într-o zonă străină ţie până în acel moment. În acest fel eviţi să dai nas în nas cu iubitul prin Centrul vechi, de exemplu!
 

Comentariile 51-87 din 87

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bogdan pe 9 Nov 2011, 23:43
    Abject, ridicol

    Cat de abject si de ridicol poate fi acest articol. Mai mult nu mai scriu, e o reala pierdere de timp. RUSINE!

    9
    2

  • sepia pe 7 Nov 2011, 18:47
    incerc sa inteleg

    al meu iubit vrea sa imi spuna ca ma inseala dar o face foarte diplomat ca si cum asta ar fi doar niste aventuri cu celelante si nu conteaza in viata lui ele doar eu sunt prima .nu ma pot obijnui cu ideia sunt constienta ca nu il pot dezvata de asta si de asta il las liber vreau sa il apropi sa imi spuna ce face chear daca o face sa spuna cum chear daca ma doare asa rezolv si incerc sa fie mai bine . nici eu nu sunt sfanta doar ca pt el sunt am avut escapade dar cu unul singur . il vrau prima data ca prieten dar si ca iubit incerc sa ma impac cu ideieea.

    4
    3

  • alexutzlucas26 pe 5 Nov 2011, 16:39
    parerea mea

    ar trebui sa fie invatate sa aiba curajul sa ne spuna k relatia nu mai merge nu sa ne insele.eu spun asta pentru k fac parte din grupa prostilor kre nu si-au inselat niciodata iubita.ce ii pica mai greu unui barbat sa auda k nu se mai poate sau k a fost inselat?

    6
    1

  • boomer pe 3 Nov 2011, 18:39
    trec si eu prin asemenea caz

    uite ca nu sunt ca si ceilalti si trec prin asemenea caz ,se pare ca toate femeile sunt la fel ,tinde sa minta ,sa judece ,sa si bata joc de ceea ce e frumos ,dar intrebarea e :de ce nu s a uitat in momentul cand s au luat?si eu sunt inselat si am lasat o sa faca ce vrea pt. ca nu o poti controla o femeie,deloc ...tot ce vrea ea face cei tuna...dumnezeu vede si ii pacat pt.cei ce s au casatorit si mai au si un copil...vai de noi

    4
    3

  • Adrian pe 2 Nov 2011, 18:42
    :)))

    cate feministe curajoase pe aici , vai daca ma insala il insel si eu , ma razbun , nu va mai kkti pe voi , cand va insala barbatul cu una mai frumoasa itrati in pamant de invidie , un barbat poate gasi o femeie mai frumoasa decat iubita/nevasta lui mult mai usor decat gasetse o femei un barbat mai bun , pt ca orice barbat care arata bine are sa zicem un mic harem de femei ..deci o sugeti toate in frunte Dana Savuica , curva nr 1.

    8
    16

  • Adrian pe 2 Nov 2011, 18:37
    proaste sunt femeile

    dumnezeule cata prostie si frustrare , cat timp o sa mai copiati barbatii si o sa traiti in umbra lor ca niste capuse?? nu puteti fi originale, asta e un articol feminist , da e adevarat ca barbatii insala dar nu cred ca exista site-uri in care sunt sfatuiti ce si cum , oricum astea sunt sursele misoginismului iar femeile care apreciaza asa ceva sunt frustrate maxim , nu spune nimeni ca femeile nu au voie sa ..dar frate chiar asa pe fata..pai cine dreq va mai ofera respect ?? va mirati de ce se poarta barbatii urat cu voi , oricum articolul arata cat de proaste si curv* sunt femeile , stii de ce un barbat cu mai multe femei se numeste macho si o femeie cu mai multi barbati se numeste curva ? pt ca barbatii ofera iar femeile primes , barbatii satisfac femeile nu invers , ele decat stau si primesc , nu ofera nimic.

    10
    21

  • Elena pe 2 Nov 2011, 12:25
    Asta-i buna!

    Ce repede se ofenseaza domnii? De ce? Ca ei au dreptul si femeile nu! E exact ceea ce fac si ei, si li se pare normal. dar daca "indraznesc" femeile, atunci e sfarsitul lumii. Domnilor ! CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE ;))) !!!

    19
    9

  • Mady pe 1 Nov 2011, 00:57
    s-a obtinut ce s-a vrut

    Autoarea a obtinut fix ce vroia sa obtina: cititori ai articolului si ca dovada fizica are cele n mesaje lasate. Chiar nu se observa ca toate titlurile din tabloide denota imoralitate?! Pentru ca asta se vinde. Si din moment ce cat mai multi citesc in continuare aceste articole, se vor scrie pe masura. Cea mai buna solutie este sa nu mai citim asa porcarii si spun asta bazandu-ma pe "Chiar si unul face diferenta". Plus ca din moment ce se vorbeste intr-un articol la persoana I, creierul nostru confuza informatiile cu gandurile emise de noi si uite asa suntem manipulati intr-o forma rudimentara si unul mai slab de inger chiar o sa creada ca asa este bine (nu moral) din moment ce se scrie intr-un ziar sau e la televizor sau pe siteuri. Asta este valabil in toata media. Asa ca nu va mai obositi creierul pentru astfel de influente. Am ajuns sa nu mai gandim pentru noi, ne spun niste inculti cum sa ne purtam cu cei de langa noi - auzi, "trucuri ca sa nu plece cu alta" sau "cum sa inseli". Daca vrei sa inseli, inseli pur si simplu, nu iti trebuie lectii; daca vrei sa-l tii langa tine, tine-l nu cu trucuri, ci cu integritatea pe care o ai (daca o ai).

    12
    4

  • stress. pe 31 Oct 2011, 18:01
    Rusine

    Rusine tuturor celor care inseala, indiferet de sexe, si aest articol este o aberatie, un mod in care orice femeie sau barbat la locul lui poate incerca numai sa vada daca asa este sau nu. rusine celei care a scris acest articol!!!

    10
    3

  • giani pe 31 Oct 2011, 13:21
    panarame

    cel m penibil articol...probabil urmeaza : cum sa devii prostituata in 10miscari.nu m incurazati femeile sa devina curve k exista deja multe

    14
    5

  • stealthO3 pe 30 Oct 2011, 00:51
    aaa

    si daca barbatul s-a prins de figura..atunci femeia v-a trebui sa caute 10 metode de a trata vanataile de pe arcade

    21
    4

  • Tavi pe 29 Oct 2011, 21:18
    propunere

    Propun ca subiect pentru urmatorul articol "10 metode de sinucidere". Sunteti abjecti!

    20
    4

  • diana pe 29 Oct 2011, 21:04
    Super

    Dumnezeule :)))) articolul asta ma face sa rad !!! e ridicol sa scrii asa ceva! Dar in fine, pe unii / unele poate ii ajuta !! :))))

    13
    2

  • Alexandru pe 29 Oct 2011, 16:20
    RUSINE

    Nu pricep cum de nu va este rusine sa smintiti lumea cu aceste mesaje anti-moralitate. Sper ca stiti ca acolo sus veti raspunde de sufletele pe care le smintiti aici pe pamant. Dumnezeu sa aiba mila de voi. Mie unul mi-e mila de voi. Sa va fie rusine!!!

    8
    3

  • zEKe. pe 29 Oct 2011, 00:25
    Voi sunteti normali ?

    E un simplu articol. Asta nu inseamna ca daca prietenele/iubitele/gagicile/nevestele voastre citesc acest articol devin panarame. + ca autoarea a scris un simplu articol, articol pe care l-ar putea citi orice baiat/barbat si le-ar putea preveni stiind ce scrie in acest articol. daca sunteti de la tzara, si nu stiti cum sa faceti o fata/femeie sa stea langa voi, inseamna ca nici nu are ce cauta langa voi. Sunteti niste ciobani fara pic de gandire. o seara faina :)

    26
    10

  • ioana pe 28 Oct 2011, 19:40
    da bn....

    ok.eu nu inteleg cv.cand este vb despre un barbat care inseala in mod frecvent sau a inselat o data,indiferent ca sunt femei sau barbati,respectivele persoane comenteaza aceasta situatie cu mai multa indulgenta decat daca insela o femeie.chiar daca la inceput sa zicem,il infierau cu manie proletara,pana l urma totul se potoleste cu vesnica ,,asa sunt barbatii asta e viata,,.In schimb,cand vine vb de o femeie,indiferent de conditiile in care aceasta a inselat(poate a fost o ratacire,un accident,sotul o parasise,etc)aceasta nu poate fi decat o mare c****a,o nesimtita o nenorocita s.a.m.d..Parerea asta o au chiar si femeile nu numai barbatii.De ce aceasta discriminare ma rog?adica daca suntem indlugenti sa fim cu ambele sexe,daca nu,atunci sa nu ii scuzam pe niciunii.Corect,nu? P.S. ma astept ca dupa c am scris aici sa comenteze tot felul de misogini curvari ,sau bucatarese frustrate care suspina dupa muschii lui jose armando la telenovele,asa ca le raspund de pe acum.Nu nu sunt o c*****.am un prieten si momentan sunt fericita cu el nu l-am inselat,insa daca aflu ca m-a inselat,din 2 una ori il parasesc in secunda doi ori il insel si eu.asa,ca sa fie egalitate

    16
    8

  • cosmin pe 28 Oct 2011, 18:54
    oh, ironie

    am citit si eu articolul pt ca am primit link-ul pe Yahoo Messenger de la o amica. Mi se pare extrem de ironic ca in dreapta apare link-ul spre un alt articol: "Nu reuşesc să am o relaţie mai lungă cu un bărbat!" http://www.eva.ro/casa-si-familie/cuplu/nu-reusesc-sa-am-o-relatie-mai-lunga-cu-un-barbat-articol-37629.html Intr-adevar de ce oare?

    19
    0

  • Riffen pe 28 Oct 2011, 15:40
    AUTOAREI ARTICOLULUI

    "Daraga" Natalia ..(autoarea articolului)...indragosteste-te de un barbat, iubeste-l...framanta-te de dorul lui.....si pe urma priveste-l cum citeste articole ca ale tale. Cam meriti sa-ti vezi sfaturile aplicate....pe tine!

    29
    2

  • andreea pe 28 Oct 2011, 12:51
    frustrari de femeie simpla

    tare frustrata trebuie sa fie o astfel de femeie ca sa scrie un astfel de articol. ori esti fata batrana, ori nefe hhhhhh, ori esti pur si simplu prea simpla ca femeie.

    33
    2

  • Daniel pe 28 Oct 2011, 11:47
    constatare

    articolul ne intereseaza pe toti, altfel nu ne trezeam comentand pe tema asta...dar grav e ca s-a ajuns la astfel de lectii!! Nu cred ca femeile noastre au nevoie de astfel de sfaturi.... sunt si frumoase si destepte...asa ca sunt de acord ca doar frustratele/frustratii au nevoie de astfel de sfaturi :)CE TRISTA TEBUIE SA FII SA CREZI CA NU NE PRINDEM CAND SUNTEM INSELATI....diferenta o facem fiecare dintre noi prin felul cum reactionam......

    23
    2

  • adrian pe 28 Oct 2011, 11:41
    interesant

    -metode de ascutire scule taietoare -curs pt incepatori -sectionarea nevestei---pt profesionisti -eutanasia curvelor - curs predat de musulmani

    28
    7

  • f-off pe 28 Oct 2011, 11:28
    incredibil

    Nu doresc ziarului click decat ca sotiile celor care lucreaza la acesta tentativa de ziar sa citeasca ce recomandati voi si sa vedem atunci cine rade mai bine. E uimitoare impertinenta subiectelor pe care le abordati. Maine ce o sa mai recomandati? Cum sa omori un batran sa-i iei casa?, Cum sa violezi o fetita de 4 ani ? Facetiva un control la psihiatru inainte sa publicati niste articole cretine si idioate ca acestea.

    28
    3

  • barbalata pe 28 Oct 2011, 10:52
    articol de nimic

    unde dreq mai sunt respectul si increderea intr-o rel.?!

    31
    1

  • Daria pe 28 Oct 2011, 07:46
    Articolul este f bun :)

    Foarte tare.Problema este ca articolul nu este pentru ipocritii si limitatii astia care isi dau cu parerea pe aici pe forum. Insa as avea o obiectrie la modul de exprimare al ziaristei. "a insela".care nu cred ca e cel mai potrivit. Sa inseli inseamana sa nu mai iubesti, ori nu cred ca toti barbatii si feleile care au experiente si cu alte persoane inseamna ca nu-si mai iubesc partenerele/partenerii.. Cateodata (si barbatii stiu fooarte bine asta :) o alta aroma aduce un plua se iubire in relatie. Asat e chestie de rafinament si intelegere superioara . Oamenii care comenteaza sunt din pacate atat de frustrati si nefericiti ca fac orice lucru sa para murdar. partenerelmai partenerele/partenerii.partenere/partenerii..

    18
    19

  • lili pe 28 Oct 2011, 01:07
    Penibil

    Un articol mai penibil decat asta nu am vazut..am ajuns sa primim sfaturi despre cum sa ii inselam pe barbati..cred ca cineva care chiar vrea sa insele nu are nevoie de sfaturile unei reviste de 2 bani sincer, asta sunteti din moment ce publicati astfel de articole.chiar nu imi vine sa cred cica"continuati sa faceti sex si cu iubitul chiar daca nu va mai atrag avansurile lui"...Natalia Irimia esti praf...

    26
    10

  • fifi pe 27 Oct 2011, 22:54
    10 metode sa-l inseli fara sa-si dea seama

    Articolul asta este foarte bun,barbatii ar trebuie sa fie constienti ca si noi femeile putem insela foarte usor ,fara sa ne gandim prea mult!Daca o femeie care inseala este" curva",un barbat care inseala cum se poate caracteriza?Eu nu am inselat niciodata si la momentul asta spun ca nu as putea,dar in viitor nu stiu in ce situatie o sa fiu pusa,oricum daca m ar insela iubitul,cred ca l-as pune in aceeiasi situatie,l as insela clar!

    16
    15

  • ion pe 27 Oct 2011, 21:11
    tmpiti

    cum sa dai sfaturi sa ti inseli partenerul? sunteti ....

    29
    5

  • ade pe 27 Oct 2011, 19:17
    foarte tare

    si dak ne invata sa va inselam,ce?va deranjeaza?dar oare p noi nu ne deranjeaza knd voi umblati cu toate fufele kre fac autostopul?sunteti frustrati rau.Si noi suntem oameni ca si voi dragi barbati,si simtim nevoia de sex la fel ca voi,uneori avem nevoie de un CHANGE pt k kiar dak nu recunoasteti toti sunteti la fel.Puteti fii lei,tauri in pat,asta nu conteaza,knd intervine plictiseala vrem si noi cva nou k si voi,ori voi barbatii credeti k noi nu ne plictisim de voi?Va inselati amarnic.Cat despre tipul care zice k are nevoie de sfaturi sa bata o femeie,vreau sa ii transmit k nu a gasit-o p aia care sa ii traga o tigaie in cap pt k numai cei care nu sunt in stare sa se bata cu barbatii lovesc o femeie,asta e clar.Iar cei carora nu le convine acest site,nu inteleg de ce mai intrati pe el,si mai aveti si conturi..... ca si cei care spun ca nu asculta manele dar le bubuie casa la kefuri p ritmurile alea,sa fim seriosi.Atata falsitate..

    21
    23

  • Codyta pe 27 Oct 2011, 15:31
    Asa e...pro si contra..

    Cine crede ca se poate folosi de sfaturile de cei,cel postate si comentari sa le ia ca atare sau nu...nimeni nu te obliga...restul depinde de fiecare...cat de folositor e...asa ca m-ai mingaiativa barba...si apoi ...ganditi-va la urmatorul pas...practic si teoretic...care va doriti sa il puneti in aplicare;)

    11
    12

  • dany pe 27 Oct 2011, 15:02
    hmm

    de ce nu faceti ceva genu....''10 feluri de ati bate femeia cand te inseala!'':)))))

    25
    14

  • teddy pe 27 Oct 2011, 14:48
    Aiurea!

    Deci articolul asta e deplasat total! Cum sa spui tu (indiferent despre cine discutam!) si sa inveti pe cineva cum sa insele persoana cu care, in principiu, sta de comun acord?! mi se pare aiurea, repet total deplasat!!! adica, daca nu mai rezisti, nu mai vrei sau indiferent care ar fii motivele tale ca vrei alt barbat, pur si simplu stai la o discutie deschisa, sincera cu actualul si ii explici ce vrei si ce simti. ATAT!

    20
    10

  • Calin pe 27 Oct 2011, 14:27
    tare de tot!!!

    1. de ce sunt 10? de ce nu 8 sau 200? articolul asta spune ceva de genul: DACA NU TE MAI PLACE ACTUALUL DE CE SA AI CURAJUL SA IL PARASESTI SI SA ITI GASESTI ALTUL?!?! MAI BINE FI CURVA!!! ca poate nici amantul nu o sa te placa cand isi da seama ca esti frustrata si nu mai ai grija de tine si o sa te lase si ala si asa te intorci la iubitul tau actual. asta e articol scris de/ si pentru femei fricoase, nehotarate si probabil care dupa ce au cucerit pe unu nu mai au grija de ele si umbla in haine naspa. GET A LIFE!!! REAL ONE!!!

    30
    5

  • Marina ;) pe 27 Oct 2011, 12:54
    "Naty", draga...

    ...tu nu simti nevoia sa te aperi, sa scrii si tu ceva (printre comentarii, evident)? Sau ne certam cu peretii? :p Macar asa, o chestie, gen: "Daca nu va place articolul, inseamna ca nu va incadrati in publicul-tinta al subiectului". Ce zici?

    13
    4

  • Marina ;) pe 27 Oct 2011, 12:50
    Ah, da! La multi ani, Eva.ro!!!

    Traiasca Eva... De trei ori, "Traiasca, Eva!"... Ce-mi place la acest site este CA COmbina (cacofonia e intentionata) articole normale (frumusete, sanatate, sport, concerte) cu articole profunde (dar pline de clisee: iubire adevarata, adevar vs. minciuna, secretele relatiei perfecte, intelepciune si simplitate etc.), dar si cu articole pline de mizerii, gen "cum sa devii pitipoanca", "cum sa-l inseli", "castiga niste silicoane", "afla aici daca ai tendinte sinucigase", "gaseste-ti cat mai multi parteneri sexuali", "sex fara obligatii", "barbatii adora femeile sclave care le ofera bere si sex" etc. Superb este si faptul ca site-ul contine, in homepage, categoriile "Sinucideri", "Silicoane", "Madalina Manole"... Bravo baieti (evident, si fete...sau "eve"). Vorba cliseului, "tineti-o tot asa!". Cum scrieti, asa sa vi se implineasca si voua! Multumim Eva, multumim ca existi. Datorita tie (+OTV, ziare tabloide, oameni precum Gigi Becali, MarEan Vanghelie) Romanie infloreste pe zi ce trece mai mult!

    17
    1

  • Alinus pe 27 Oct 2011, 08:28
    hmm...

    Tara asta o sa ajunga la dracu cu carti! Invatam sa inselam, invatam sa fim pornografici, invatam sa nu invatam si etc. Invatam sa devenim tot mai inumani si nesinceri, ce mai. De ce sa nu imi placa Romania? Shit........

    33
    1

  • Marina ;) pe 26 Oct 2011, 23:23
    Uau...!

    Intr-adevar, un articol util si de calitate!!! Cred ca cunosc o tipa (sa-i spunem "Bianca" sau "Andreea") care a facut toate lucrurile acestea unei persoane despre care se "lauda" (dedicandu-i articole) ca o iubeste. E bine... Decat sa te desparti de cineva, mai bine-i frangi inima, nu? La aia cu team-buildin-ul am ras cel mai tare! (prietenii stiu de ce) ...So, care a fost sursa de inspiratie a articolului...? (no need to answer/ era retorica intrebarea) Pisi, nu-i nevoie sa-ti semnezi articolele cu alt nume. Stilul e acelasi/ subiectele abordate sunt aceleasi... Mai bine, schimba site-ul (locu' de munca), sau orasu', sau tara... :)))

    23
    4

  • onlyyou pe 26 Oct 2011, 23:15
    cate cacaturi[scuzati`mi expresia] o sa mai promovati pe site`ul asta?

    ati ajuns sa dati sfaturi fetelor/femeilor cum sa isi insele partenerii?:))pana unde puteti merge?unde o sa ajunga tara asta?

    48
    5
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod