Iata cum a slabit Liviu Varciu 8 kg!

Liviu Varciu a gasit o metoda comoda de a scapa de surplusul de kilograme. Din cauza stresului cauzat de problemele din ultima perioada, si a proiectelor care ii ocupa tot timpul, artistul nu a reusit sa mai ajunga pe la sala de fitness si usor,usor a inceput sa se ingrase!
Liviu Varciu a gasit o metoda comoda de a scapa de surplusul de kilograme. Din cauza stresului cauzat de problemele din ultima perioada, si a proiectelor care ii ocupa tot timpul, artistul nu a reusit sa mai ajunga pe la sala de fitness si usor,usor a inceput sa se ingrase!

Liviu Varciu a slabit cu  Ecofit,un tratament 100%natural compus din capsule si picaturi ce ajuta  organismul sa realizeze o scadere in greutate, semnificativa, armonioasa, fara consecinte asupra sanatatii sau esteticii.Ecofit accelereaza metabolismul grabind arderile , regleaza nivelul colesterolului ajutandu-te sa slabesti mai usor.

Fara sa-si supuna organismul la diete drastice, Liviu a reusit sa slabeasca 8 kilograme , fara sa renunte la alimentele lui preferate.
 

„N-am avut timp de sală şi am luat proporţii, dar după ce am început cura aceasta am slăbit 8 kilograme. Îainte aveam 80, acum am 72. Am citit pe Internet despre «Ecofit» şi am văzut că este un produs care da rezultate. Am încercat pastilele înainte să semnez contractul de imagine, ca să nu le recomand până nu mă conving eu, că funcţionează ", a declarat Liviu Vârciu.


Beneficii   ECOFIT:


-inhiba pofta de dulciuri
-reduce pofta de mancare si da o senzatie de satietate ceea ce duce la reducerea sanatoasa a greutatii
-accelereaza metabolismul grabind arderile ceea ce ajuta la pierderea kilogramelor
-regleaza nivelul cloesterolului ajutandu te sa slabesti mai usor
-reface masa musculara ajutand abdomenul dezvoltat excesiv sa se contracte;
-plantele din compozitia Ecofit sunt  100% naturale
- accelereaza procesul de metabolizare a grasimilor, iar prin continutul bogat in fibre contribuie la imbunatatirea digestiei.

Actorul are şi un sfat pentru pofticioşii care aşteaptă să se subţieze ca prin minune, fără să fie atenţi la regimul alimentar.
„Pastilele si picaturile Ecofit te ajută să slăbeşti, dar dacă tu mănânci apoi un porc întreg, clar nu o să rezolvi nimic. ", ne-a mai spus Liviu Vârciu.

 

Comentariile 1-50 din 114

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • raluk pe 8 Ian 2014, 21:56
    ecofit

    unde se gaseste ecofit,,,,,,,,,,in ce farmacii

    1
    0

  • Andra pe 24 Mar 2013, 21:00
    ecofit

    Fetelor sa va spun cum am slabit eu.Am cumparat ecofit si mi-am facut cate trei mese pe zi .Intre mese mai mancam si cate un fruct.Intr-o luna am resuit sa slabesc 12kg si acum cantaresc 53kg.Sincer il recomand,aaa si nu are niciun efect advers,

    0
    0

  • Iulia pe 14 Sep 2012, 10:59
    vreau sa slabesc

    Vreau sa slabesc 10kg si ma gandeam sa cumpar ecofit,am citit si ingredientele si sunt ok.O sa le iau si o sa va scriu pe parcurs.

    0
    0

  • Rodica pe 25 Aug 2012, 12:08
    Ecofit - 10 kg

    Buna. Eu am luat 2 luni Ecofitul si am slabit 10 kilograme. Nu am tinut cont ce mananc. Am mancat si inghetata, ptr ca era foarte cald si nu m- am putut abtine. Eu cred ca e mai bine sa mananci ceva de care iti este pofta decat sa te infometezi. Nu am exagerat cu nimic. Am fost si la mare si am mancat tot ce am poftit. Este foarte important sa fii relaxata si bine dispusa in perioada in acre vrei sa slabesti. Sunt foarte multumita...

    1
    0

  • ana pe 5 Aug 2012, 21:41
    pastile

    pastilele aceste ecofit sunt foarte bune,eu le-am luat o luna si stiu foarte bine ce vorbesc.Dar impreuna cu ele am adoptat si un stil de viata cat de cat sanatos spun eu,am renuntat la obiceiurile mele proaste de a mai bea sucuri si de a manca din cand in cand fast food.In rest am avut 3 mese pe zi si intre mese am mancat fructe.Am slabit 9kg si de luna viitoare am promis ca o sa merg si la sala pentru a intari carnea pe mine.

    0
    0

  • anda pe 1 Aug 2012, 15:47
    Buna

    Da e adevarat ce se scrie pe forumuri ,chiar slabesti cu ecofit dar logic ca nu poti manca asa orice cat timp il iei.Eu de exemplu am renuntat la paine,pajeli si dulciuri cat timp l-am luat si am slabit in jur de 8kilograme/

    0
    0

  • faur adriana pe 1 Aug 2012, 15:11
    o nelamurire

    buna mie frica de rezultatul cu pastile de slabit si nu stiu ce sa c red e adevarat ce se scrie pe internet cu ecofit,si eu as incerac dar mie frica am 81 de kg am tinut dieta dikan daca ati auzit de ea dar in perioada de croaziera am cedat deoarece mam infometat prea tare am slabit 3 kg intr_o saptamana.As incerca acum Ecofit n stiu chiar sunt pastile ce fac minuni,si in cazu in care nu slabesc vreau un sfat.multumesc

    0
    0

  • ale pe 30 Iul 2012, 16:08
    buna fetelor

    Au trecut 5 zile de cand am terminat pastilele si picaturile ecofit,zile in care am mancat absolut normal ,nu am exgerat si m-am mentinut.Am slabit 7kg in patru saptamani,am prietene care au cumparat si ele ecofit dupa ce au vazut cat am slabit eu:) ma bucur a foarte mult ca exista un produs de slabit atat de bun.Sper sa priasca la toata lumea si toti sa scape de kg ale nenorocite,asa cum am scapat eu.succes

    0
    0

  • nina pe 23 Iun 2012, 18:30
    dorinta

    as vrea si eu sa le incerc ,dar sufar de o constipatie cronica si iau in fiecare zi 5 pastile dulcolax.

    0
    0

  • gabriela pe 20 Iun 2012, 14:09
    buna

    eu iau ecofit si mananc sanatos,nu tin regim dar mananc mancare sanatoasa,nu trece o zi in care eu sa nu mananc legume si fructe pe langa altele.ecofit iau de doua saptamani si am slabit 6kg pana in momentul de fata.

    0
    0

  • Denisa Oprea pe 29 Mai 2012, 16:42
    ecofit

    Am incercat fel de fel de diete dar in zadar nu reusesc sa slabesc mai mult de 1-2kg. Nu stiu ce sa mai fac.......am apelat si la pastille de slabit. De ecofit am aflat de la verisoara mea. Am lasat- o pe ea sa –l urmeze prima. A slabit 7 kg. Daca am vazut ca la ea a avut efect mi-am luat si eu un set. Acum sunt in a2 a saptamana si am dat jos 3 kg.

    0
    1

  • denisa pe 24 Mai 2012, 15:46
    ecolift

    tii si regim???????????

    0
    0

  • ioana pe 22 Mai 2012, 14:40
    ecofit

    eu le iau de 2 saptamani si am slabit 4kg.

    1
    0

  • denisa pe 18 Mai 2012, 15:05
    ecolift

    pastile is' fac efectul din prima saptamana sau dupa mai mult timp?????chiar va rog sa imi spune-ti...eu le iau de 8 zile tin si un regim cat de cat si nu au dat nici un rezultat.va multumesc

    0
    0

  • dana pe 11 Mai 2012, 00:01
    buna

    sincer va spun ca nu am crezut ca o sa slabesc cu ecofit....este cel mai bun produs pentru slabit ,am slabit in trei saptamani 6kg.succes si voua fetelor!

    1
    1

  • andree pe 9 Mai 2012, 18:22
    ecofit

    e foarte simplu intra pe www.ecofit.ro si vezi acolo la comanda,completeaza formularul de comanda.

    1
    0

  • mioara pe 2 Mai 2012, 22:55
    cum pot comanda aceste pastile???

    tot incerc sa vad cum pot comanda si eu aceste pastile si nu gasesc niki o modalitate...va rog ajutati-ma!!!

    1
    0

  • Mihaela pe 7 Apr 2012, 20:42
    buna

    este foarte bun tratamentul acesta de slabit ecofit,eu il iau de aproape doua saptamani,am slabit 4kg si o sa continui sa-l iau pana dau jos astea 15 kg in plus. Nu mananc ca vaca,normal,dar nici nu tin dieta,mananc macare gatita de mine in casa si tin neaparat sa iau micul dejun dimineata,ma ajuta mult in controlul poftei de mancare.

    1
    0

  • Gabriela pe 7 Apr 2012, 16:16
    Trebuie un regim sanatos

    Buna! Eu sunt de parere ca pastilele astea nu fac niciun rau mai ales ca sunt naturiste,dar acum sa nu se astepte nimeni sa slabeasca doar cu pastile si sa stea in fata televiziorului si sa manance mec,kfc sau mai stiu eu ce. Pastilele acestea sunt un mic ajutor in lupta cu kg in plus. Mai intai trebuie sa incepi sa mananci sanatos, sa mananci fara grasimi,dulciuri,prajeli,sucuri acidulate etc., iar apoi avand un regim sanatos,luand si aceste pastile usor,usor vei slabi. Eu una am invatat ca nu trebuie sa ne asteptam la rezultate peste noapte,ci in timp. Asa cum ne-am ingrasat intr-un an,nu avem cum sa slabim in cateva saptamani. Asa ca din punctul meu de vedere cel mai important este ca sa avem un regim sanatos. Vreau si eu sa imi dau comanda de Ecofit..mai mult pentru ca daca stiu ca iau si aceste pastile ma ambitionez mai mult sa tin cat se poate de corect dieta si sunt tare curioasa de rezultate. De asemenea am mai luat slim and fit si nu a avut niciun efect advers. Nu ma astept la cine stie ce rezultate doar din pastile,sunt constienta ca nu se poate decat din ele. Mai trebuie si ambitie si vom reusi!

    1
    0

  • kata pe 29 Mar 2012, 13:42
    ecofit

    buna.sunt si eu o persoana cu probleme de greutate. vreau sa spun k am inceput sa consum ecofit de anul trecut,. am tinut si o mica cura in acelasi timp si am ajuns de la 86 kg la 72,1 kg in 3luni. Sunt multumita de rezultat.

    0
    0

  • marilena pe 28 Mar 2012, 19:27
    am slabit cu ecofit

    Am terminat prima luna ecofit. Inainte sa-l cumpar le-am trimis un e-mail cu toate nelamuririle mele : ce contraindicatii are, daca are reactii secundare , daca pot sa-l iau in combinatie cu alte pastile de slabit , daca pot sa-l iau cu pastilele care le iau usual. Am primit un e-mail cu raspunsurile la toate cerintele mele , ca nu are reactii secundare , ca nu interactioneaza cu alte pastille, dar sa nu se combine cu alte pastile de slabit.Sport nu am facut , dar in loc am urcat scarile pana la etajul 5. eu am reusit sa slabesc aproape 8 kg

    0
    0

  • roberta pe 27 Mar 2012, 16:04
    ecofit

    Deja dupa 1 luna cu ecofit am slabit 6 kg. Mai am nevoie sa slabesc vreo 3-4 kg. Se cunoaste ca imi pot strange cureaua mai mult cu 2 gauri .

    0
    0

  • iuliana pe 23 Mar 2012, 17:56
    ecofit

    In cazul meu ecofit a functionat cu success ca am slabit 9.5 kg.

    0
    0

  • andreea pe 20 Mar 2012, 12:02
    ecofit

    Mai depinde si de fiecare cat vrea sa slabeasca . eu iau ecofit de mai mult timp si am slabit 23 kg si inca mai am de slabit . nu renunt pana nu imi ating scopul

    0
    0

  • Mira pe 17 Mar 2012, 16:43
    ecofit

    SI EU IAU ECOFIT DE DOUA SAPTAMANI SI AM SLABIT 5KG.MA GANDEAM CA MINTITI.NU AM TINUT DIETA ,AM MANCAT DE TREI ORI PE ZI,DIMINEATA LA PRANZ SI SEARA.

    0
    0

  • leontina pe 16 Mar 2012, 16:22
    ecofit

    Sunt in prima saptamana cu ecofit , mai clar am 4 zile de cand iau ecofit si pe zi ce trece simt simt ca ma satur cu mancare mult mai putina decat de obicei.

    0
    0

  • virgy pe 16 Mar 2012, 12:22
    ecofit

    Azi am inceput si eu cura cu ecofit. sper sa fie adevarat ceeace ati relatat voi. Vreau neaparat sa dau jos 10kg .O sa revin sa va povestesc daca am slabit

    0
    0

  • adelina pe 15 Mar 2012, 12:12
    ecofit

    problema mea cu care ma chinui sunt kg in plus care ma deranjeaza . cu ecofit urmez cam de doua luni . am scapat de 8 kg. Am avut grija sa mananc cat de cat adecvat si mai ales cat mananc

    0
    0

  • viorica pe 14 Mar 2012, 14:29
    ecofit

    tocmai am terminat perioada de 1 luna cu miraculosul ecofit . am slabit 6.2 kg . asupra mea si-a facut efectul .

    0
    0

  • tibi pe 9 Mar 2012, 14:02
    ecofit

    SALUT am luat si eu ecofit doua luni si am slabit 9 kg. Acum au trecut 4 luni si am vazut ca nu am pus la loc .

    0
    0

  • ionela pe 8 Mar 2012, 16:28
    ecofit

    eu m-am lasat de fumat si rezultatele s-au vazut imediat . kg si-au facut aparitia foarte repede. Ecofit am inceput sa-l iau de 1 luna si 1 saptamana si am slabit 7 kg.

    0
    0

  • felicia pe 7 Mar 2012, 12:45
    ecofit si reregimul

    Acum mai depinde si de cate kg vrei sa dai jos. Sper exemplu eu am avut nevoie sa scap doar de 6 -7 kg . am luat si ecofit , am tinut si putin regim si am reusit sa le dau jos .

    0
    0

  • zina pe 5 Mar 2012, 20:12
    ecofit

    Ma bucur ca am descoperit pastilele acestea,sunt bune,dau rezultate,am slabit in 3 saptamani 6kg.va pup

    0
    0

  • corina pe 2 Mar 2012, 15:24
    ecofit

    tata a consumat ecofit vreo 3 sau 4luni si a dat cam 13 kg jos, din ceea ce stiu eu ..

    0
    0

  • giorgiana pe 1 Mar 2012, 14:39
    am slabit cu ecofit

    buna fetelor, am ajuns la 25 de ani sa am 75 de kg.., si nu mi-am dat seama cand au trecut anii si cand s-au pus kilogramele. Am inceput tratamentul ecofit acum 8 zile si am si renuntat la tot ce inseamna suc si dulciuri ... dar credeti-ma ca am REUSIT pentru prima data in viata sa trec peste, ...imi doresc cu adevarat sa slabesc....e greu ce e drept dar si mesajele voastre ma incurajeaza foarte tare. in rest nu pot discuta cu nimeni despre problema mea.imi este rusine.doar pe forum pot spune ce gandesc ptr ca aici nu ma cunoaste nimeni.azi am 71 de kg. am resusit sa slabesc 4 kilograme

    0
    0

  • silvia pe 29 Feb 2012, 16:25
    ecofit

    am slabit si eu 5 kg cu programul ecofit pentru slabit la care nu prea am putut tine o dieta,o sa incerc la urmatorul program sa fiu mai atenta la ce mananc

    1
    0

  • Dana pe 28 Feb 2012, 14:28
    buna

    si la mine da rezultate ecofit.am slabit 4 kilograme in 2 saptamani.

    0
    0

  • cristina pe 28 Feb 2012, 12:25
    ECOFIT PENTRU SLABIT

    de unde il pot procura eu sunt din craiova multumesc frumos

    0
    0

  • alexandra pe 24 Feb 2012, 11:55
    ecofit

    Am terminat ecofit si am slabit 7 kg. Nu am tinut dieta , am mancat normal , adica ce mancam si pana sa iau ecofitu’ .

    0
    0

  • roxana pe 22 Feb 2012, 14:55
    ecofit

    am tinut si eu cura cu ecofit acu’ vreun an 4 saptamini si am slabit 8 kile

    0
    0

  • mariaramona pe 21 Feb 2012, 17:54
    pt Gina

    Iti multumesc mult!Pana la urma am gasit la plafar in Cluj ;) ms mult !:*

    0
    0

  • gina pe 21 Feb 2012, 10:26
    ecofit

    eu am comandat ecofit.produsul original il gasesti pe www.ecofit.ro sau in anumite farmacii dar nu stiu sa ti le enumar,insa un singur lucru este cert: trebuie sa aiba holograma de produs original.este patrata si argintie; ceva de genul cum este pe cd-ul de muzica...

    0
    0

  • mariaramona pe 19 Feb 2012, 16:46
    ecofit!

    Buna fetelor !As vrea sa stiu de unde ati comandat pastilele ecofit? Si intradevar sunt cele originale si nu contrafacute! astept un raspuns cat de poate de repede va multumesc!

    0
    0

  • mirabela pe 16 Feb 2012, 17:04
    ecofit

    merg la sala,si in combinatie cu ecofit la mine se vede ca face minuni( am slabit 9.5 kg ) ,si astfel imi consum si energia in plus.. Spor la slabit.

    0
    0

  • mihaela pe 15 Feb 2012, 20:00
    eco fit

    Buna seara! Folosesc Ecofit de 3 saptamani si am dat jos 6 kilograme.Am inceput de la 73 de kilograme si am ajuns la 67 de kilograme.Am respectat cele 3 mese cum scrie pe site !

    0
    0

  • ana pe 15 Feb 2012, 15:26
    ecofit

    am slabit 15 kg in 2 luni cu ecofit , nu am avut nici o reactie adversa si am aproape 1 an de cand nu le-am mai luat . Nu m-am ingrasat, dar nici n-a exagerat cu mancatu'...

    0
    0

  • Giulia pe 14 Feb 2012, 21:00
    Eu am slabit cu canadian tea

    Si eu am fost grasuta,am avut 73kg si am reusit sa slabesc 12kg in 2 luni. In primul rand vreau sa spun ca daca tu nu te simti bine in pielea ta,cu kg pe care le ai ,transmiti aceeasi stare si oamenilor de langa tine.Asa ca indiferent de kg in plus,de frumusete sau de hainele cu care suntem imbracate, trebuie sa avem o parere buna despre noi si sa ne vedem cele mai frumoase.Eu la 73 de kg nu ma simteam complexata,imi impuneam,oricum cel mai important este sa fii sanatoasa,dar sa nu ne luam dupa vorba aceea:,,omul gras e si sanatos'',poate doar frumos,frumosi suntem cu totii pana la urma.M-am hotarat sa slabesc dupa ce am vazut-o pe prietena mea ca a slabit in jur de 10 kg in cateva saptamani cu aerobic si ceai canadian Canadian Tea.Mi-am cumparat si eu ceai ,dar nu am mers si la sala,am facut in unele seri abdomene acasa dar atat. Am mancat cat de cat sanatos si am baut acest ceai zilnic ,care e foarte bun la gust.In 2 luni am slabit 12kg.Si nu uitati doamnelor:Atitudinea conteaza!!!

    0
    0

  • ciprian pe 14 Feb 2012, 16:42
    ecofit

    azi am inceput a doua cutie ecofit in urma careia am slabit 8 kg . sper k voi reusi sa ajung la greutatea pe care mi-o doresc

    0
    0

  • vasile alexandra pe 10 Feb 2012, 13:41
    ecofit

    am revenit sa va spun ca am slabit cu ecofit 7 kg. as fi vrut sa slabesc 9kg , dar no problem am mai comandat inca 1 cutie pentru cele 2 kg ramase

    0
    0

  • viorela pe 9 Feb 2012, 17:27
    ecofit

    Cand am inceput ecofittul mi-am facut si un regim adica fara dulciuri,grasimi,prajeli,mancat seara ,etc...si am reusit sa ajung la 56 de kg...mai am de dat 3 kg pana la baremul pe care mi l-am propus

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod