10 metode să-l înşeli fără să-şi dea seama

Uneori e prea greu să te descotoroseşti de vechea iubire şi să începi una nouă. Mai simplu e să rămâi cu cel care, până ieri, te făcea fericită şi să trăieşti în paralel o idilă. O idilă care, de ce nu, poate deveni o poveste de iubire cu final fericit.
Frica de singurătate te ţine lângă un bărbat care nu te face fericită? Atunci, cel mai probabil, eşti deja în căutarea unui înlocuitor. Multe femei încep să înşele, luându-se după zicala "Cui pe cui se scoate". Uneori e prea greu să te descotoroseşti de vechea iubire şi să începi una nouă. Mai simplu e să rămâi cu cel care, până ieri, te făcea fericită şi, să trăieşti în paralel o idilă. O idilă care, de ce nu, poate deveni o poveste de iubire cu final fericit.

În general, se spune că bărbaţii nu se pot controla, dar află că nici femeile nu sunt, tocmai, mironosiţe într-ale pornirilor sexuale. Studii recente arată că şi reprezentantele sexului frumos sunt la fel de predispuse, atât din punct de vedere biologic, cât şi social, să înşele!

În plan biologic, femeile simt dorinţa să calce strâmb mai ales în perioada ovulaţiei, dar şi câteva zile înainte, potrivit doctorului Martie Haselton. Schimbările hormonale ne fac să ne simţin sexy şi dornice de flirturi şi pasiune. Iar în cazul în care întâlneşti un bărbat atrăgător, ispita va fi la fel de mare ca în cazul unui bărbat care e pe punctul de a înşela.

În plan social, prejudecăţile despre femeile care fac sex fără implicaţii s-au mai dimunuat. Femeile şi-au câştigat independenţa financiară, iar normele sociale nu ne mai obligă să ne mărităm cât mai repede. Toate aceste schimbări în plan social, efectiv, dau aripi femeilor care cochetează cu ideea de a-şi înşela partenerul.

Te-ai gândit şi tu să o faci, dar vrei să-ţi iei toate măsurile de precauţie? În acest caz, te invit să gândeşti ca un bărbat. Domnii înşală dintotdeauna şi ştiu care sunt cele mai bune strategii de muşamalizare a infidelităţii.

Iată ce să faci şi ce nu, ca să trăieşti o idilă cu alt bărbat, fără să fii prinsă de iubitul tău! Metodele de mai jos sunt adaptate din declaraţiile a doi bărbaţi.

AŞA DA:

1. Achiziţionează un telefon cu cartelă


Spune-i iubitului că e un telefon primit de la serviciu şi că nu-l foloseşti decât pentru eventuale conversaţii cu colegii de muncă sau cu şeful. În realitate, acesta va fi numărul pe care îl foloseşti cu celălalt bărbat. Când e şi iubitul tău acasă, ţine telefonul pe silent, cu scuza că nu vrei să fii deranjată cu probleme de la birou. Îl vei face să se simtă important în viaţa ta. În orice caz, fără discuţi cu amantul în baie. Riscurile sunt prea mari. Foloseşte acest număr doar cu acest bărbat. În acest fel eviţi să-i trimiţi din greşeală iubitului un sms compromiţător.

De ce să foloseşti o cartelă, nu un abonament? Pentru că nu vrei ca factura să ajungă din cutia poştală direct pe mâinile iubitului tău. Evident, orice apel, orice mesaj dat sau primit, trebuie şterse din telefon. Pont: nu uita să ştergi şi orice fel de arhive sau de rapoarte de trimitere.

2. O prietenă, pe post de alibi


Orice mascul feroce care-şi înşală partenera are un amic pe post de alibi. Aşa că, draga mea, tu vei avea o bună prietenă care trece printr-o despărţire. Te va ruga să dormi pe la ea, să ieşi cu ea în cluburi ca să agaţe tipi, să mergi cu ea la film, ca să nu meargă singură.

Iubitul tău, evident că nu are voie să vină la întâlnirile voastre! Prietena ta se va simţi a cincea roată la căruţa, dacă ieşiţi în trei. În plus, doar nu o să stea să plângă după fostul de faţă cu iubitul tău! Poţi inventa şi activităţi tipic femeieşti, cum că mergi cu prietena la shopping, caz în care iubitul tău va prefera să rămână acasă.

Iubitul tău va începe încetul cu încetul să o deteste pe această bună prietenă, care te tot răpeşte de lângă el. Acesta este însă un lucru bun. Suspiciunile şi dezaprobările se vor axa pe prietena ta, iar tu vei fi la loc ferit. Tu nu trebuie decât să-i explici că nu-ţi poţi lăsa prietena de izbelişte.

Aşa că roagă o prietenă de încredere să joace acest rol, ca să ai o acoperire când tu te vezi cu celălalt bărbat.

3. Continuă să faci sex cu iubitul tău


Studiile arată că femeile înşală nu neapărat pentru au nevoie de mai mult sex, ci pentru că celălalt bărbat e mai atrăgător decât partenerul de cuplu. Aşadar, dacă ai început să faci sex cu un bărbat foarte hot, cel mai probabil nu mai ai chef să răspunzi avansurilor iubitului tău. Ar fi cazul să o faci, însă, pentru că acesta va deveni suspicios după câteva refuzuri, urmate de scuze lamentabile.

4. Obligaţii profesionale


Inventează team-building-uri, work-shop-uri şi orice alte activităţi profesionale, care îţi pot oferi un week-end de vis alături de celălalt bărbat! Eventual, poţi crea o adresă de e-mail cu numele şefului, de pe care să-ţi trimiţi un e-mail "profi" cu toată organizarea team-building-ului. Evident, cu cât mai puţine ferestre între activităţi, cu atât mai bine.

5. Fii la fel de prietenoasă cu iubitul tău


Dacă eşti implicată într-o aventură cu un bărbat care te face să te simţi din nou frumoasă şi dorită, e clar că iubitul tău te va călca pe nervi la cea mai mică greşeală. Din moment ce alt bărbat te apreciază şi îţi îndeplineşte toate poftele, ce nevoie mai ai de indiferenţa iubitului sau de cicălelile lui? Unele aventuri sunt mărturisite într-un final partenerului, la nervi, sub formă de reproş. E cazul să previi aceste izbucniri, dacă nu vrei să-i dai de bănuit iubitului sau chiar să-i mărturiseşti totul la cald.

AŞA NU:


6. Nu socializa pe internet cu celălalt bărbat


Evită orice contact cu amantul pe internet! Chiar dacă iubitul tău pare că are încredere în tine, nu ştii când se va simţi tentat să-ţi verifice conturile. În unele cazuri, femeile dau de bună voie parolele partenerilor lor, iar în alte cazuri aceştia le află singuri. N-ai de unde să ştii, aşa că mai bine vorbeşti cu celălalt bărbat la telefon sau faţă în faţă.

7. Nu lăsa remuşcările să te afecteze


De cele mai multe ori remuşcările sunt cele care ne dau de gol. Deşi în serialul "Desperate Housewives" personajul Gabrielle Solis îşi înşală soţul şi spune: "E doar sex! E total inofensiv", în realitate lucrurile tind să se complice, chiar dacă miza este doar de natură sexuală. Nu lăsa sentimentul de vinovăţie să te dea de gol! În cazul în care te gândeşti să începi o idilă, trebuie să ştii că remuşcările îşi pot face apariţia, oricât de înfierbântată şi decisă ai fi. Ele te pot lua total prin surprindere.

8. Nu comenta pe subiectul "infidelitate"


Corelat cu punctul anterior, sentimentele de vinovăţie te-ar putea năvăli când discuţi cu iubitul despre infidelitate. Sigur că te simţi tentată să afli care este părerea iubitului pe acest subiect, dar odată deschis, ai putea începe să te justifici în mod exagerat, făcându-l pe iubitul tău să îşi pună unele întrebări. Trebuie să ai o atitudine relaxată şi neschimbată ori de câte ori subiectul infidelitate intervine între tine şi iubitul tău.

9. Nu-ţi schimba ritualul de înfrumuseţare


Să zicem că-i spui iubitului că mergi cu prietena la shopping. Iubitul tău va deveni suspicios dacă te încalţi cu pantofi cu toc sau te îmbraci în fustă, când el ştie în ce trenning mergi la cumpărături cu el.

10. Nu ieşi cu celălalt bărbat în locuri familiare ţie


Orice loc familiar în care ţi-ar plăcea să ieşi ar trebui evitat. Dacă ai mai fost pe acolo sunt şanse să te întâlneşti cu cineva cunoscut. Lumea e mică! Dacă mergi cu iubitul într-un loc, după care cu amantul, nu e exclus ca barman-ul pe care îl tratezi cu indiferenţă să te dea de gol când îţi pudrezi nasul la toaletă. Orice e posibil! Alege ca loc de întâlnire cafenele sau restaurante de la periferie, într-o zonă străină ţie până în acel moment. În acest fel eviţi să dai nas în nas cu iubitul prin Centrul vechi, de exemplu!
 

Comentariile 1-50 din 87

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Pampalau pe 5 Iun 2016, 20:38
    Mare e gradina domnului

    N-am avut rabdare sa citesc pana la final pt ca-mi provoaca greata. La cum va vad, voi femeile tinere din Romania, va mai mirati ca barbatii va trateaza drept carne de tun? Ca va invita la ei acasa din prima, cu aceeasi naturalete cu care v-ar cere un foc? Ca nu dau doi bani pe voi si nici macar nu-si pun problema sa va fie fideli? Oare sa fie o simpla coincidenta ca strainii aleg destinatia Bucharest cand vor sa-si faca de cap? Oare mai mira pe cineva ca site-urile de videochat sunt pline de romance, indiferent de tara in care se afla? Sau mai socheaza pe cineva sa descopere ca 'escortele' de lux sunt marea majoritate tot romance? Ce pretentii mai aveti, cand un astfel de articol apare pe un site numit Eva, la categoria 'Dragoste'? Va lamentati de cutare si cutare barbat care si-a inselat prietena. Doar oare cu cine-a facut-o, cu alt barbat? E posibil ca barbatii de azi sa fi ajuns sub orice critica, dar nu sunteti voi in masura sa-i aratati cu degetul. Eventual puteti merge mana in mana la gheena pentru dejectiile societatii...

    7
    1

  • Constanteanul pe 20 Iun 2015, 10:38
    Se numeste KARMA ori RASPLATA DOMNULUI

    Minciuna este unealta omului slab, fara demnitate si respect de sine. Un barbat care inseala in viata si nu are curajul sa-i spuna partenerei este cu siguranta un idiot si un las si va primi de la soarta si de la Dzeu palme dureroase si esec in viata. Acelasi lucru se aplica insa si pentru o femeie, deoarece in aceasta involbatura sociala vorbim despre drepturi egale si non-discriminatorii. Eu sunt unul Alex din Constanta si va spun ca am fost idiot si mi-am inselat prietena anterioara la care am tinut foarte mult, iar soarta mi-a platit cu aceeasi moneda la urmatoarea. Atunci am suferit enorm si am realizat cat de josnic am fost eu ca fiinta. Dupa despartirea de cea care m-a tot inselat, aceasta si-a primit si ea pedeapsa, casatorindu-se cu unul care a luat-o cu el in casa si o bate zilnic. Asa ca este un KARMA total viata aceasta si trebuie sa avem mare grija ce dam, caci in acelasi mod vom fi rasplatiti intr-un final. Iar atunci cand vom suferi, cel pe care l-am distrus va fi total refacut, iar noi ne vom scufunda tot mai tare in durere. Iar personal, consider articolul de mai sus o dejectie penibila. Un individ care da sfaturi despre "cum sa iti inseli partenerul fara ca acesta sa realizeze" nu imi poate fi tutor in viata, ci doar un simplu impertinent ce influenteaza negative viata indivizilor in cuplu. Asa ca, mai du-te naiba, "stimabil" autor.

    8
    4

  • Alina pe 9 Mar 2015, 01:40
    pt raycon

    Da mai rasaritule, ce repede criticati voi... :)) Cand un barbat o pune cu o tipa apetisanta, se cheama ca a REUSIT! Se lauda prin cluburi ca si cand nimic nu s-a intamplat, in nici un caz nu-si spun intre ei ca tipul e un "curvar". Sunteti niste penibili, si crede-ma, femeile va inseala stiind asta, cu si mai multa inversunare. Pentru ca sunteti niste ipocriti mici si frustrati. :) Mult succes in relatia ta obosita.

    5
    2

  • raycon pe 29 Ian 2015, 21:10
    fara cuvinte :))

    tot spuneti ca suntem in mileniul 3 si nush ce, eu inteleg ideea de a fi independenta, dar sa minti si sa profiti, asta te categoriseste ca siu curva, nu ca umbli cu mai multi, ci pentru faptul ca minti si profiti.simplu daca nu mai vreti sa fiti numite curve, voi alea de faceti din astea, atunci nu profitati, ramaneti independente si va spun eu ca nu va zice nimeni nimic. pentru mine nimic nu poate fi mai josnic decat asta, sa minti si sa profiti

    3
    4

  • Mihai pe 31 Oct 2014, 23:53
    ,,toate femeile sunt curve" Napoleon

    Deci eject si alta la rand, sigur nu mori din asa ceva, in schimb daca continui s ar putea sa ti omoare speranta

    3
    3

  • Mihai pe 31 Oct 2014, 23:49
    ,,toate femeile sunt curve" Napoleon

    Femeile care cred ca pot insela dupa sfaturile de mai sus se inseala pe ele, poti sa ti dai seama cand te culci cu ea daca s-a mai culcat cineva cu ea sau nu, alt lucru cand te intalnesti pe ascuns sigur te vede cineva cunoscut, fie noapte fie zi, Cea mai mare greseala pe care o fac barbatii care sustin ca iubesc e ca permit sa si bata joc de ei, parerea mea e ca daca a facut o o data o face si a doua oara si a 3 oara.

    2
    3

  • Alina S. pe 16 Sep 2014, 12:23
    e o lume libera (din fericire)

    Unora le place viata linistita, cu familia prin casa, la cratita etc. Altora le plac aventurile si senzatiile tari. Nu toata lumea e la fel, asa ca cel mai bine e sa aveti cumpatare si sa nu incercati sa impuneti nimanui nimic sau sa judecati. Fiecare traieste dupa pofta inimii. Credeti-ma ce va spun acum, am vorbit cu multe batrane inteligente (babele speriate cu mintea ramasa in evul mediu nu se pun) si m-am convins de asta: la finalul vietii, ca sa nu tanjiti ca v-ati irosit viata efemera pe aceasta planeta, veti vedea ca satisfactia adevarata vine atunci cand ai cate putin din toate... Si din aventuri, si din iubirea in familie.

    5
    4

  • Roxana pe 12 Sep 2014, 03:30
    pt. "dracu"

    Dragule, unii barbati sunt facuti sa fie docili in casa si sa spele rufe si sa dea bani, altii sunt fara bani, dar feroce in pat. Ce-i asa de greu de inteles? Valabil pentru ambele sexe. Buna dimineata pe planeta Pamant... Iar tu daca ai stat la 1000km cu ea in pantaloni cand aveai din plin cu cine... inseamna ca n-ai incredere in tine, sau n-ai nimic in pantaloni. Na ca te-am facut sa fugi cu coada intre picioare, rusinat. :) Pupici si mai scapa de prejudecati, ca deja sunt putrede in mileniul 3...

    5
    3

  • dracu pe 5 Sep 2014, 22:11
    :)))

    daca citim cu atentie comentariile se vede statistic ca mai bine de jumatate din femei sunt de acord cu articolul..Apoi dragelor sa nu va mai plangeti cand sotul/iubitul si-o baga pe unde apuca.Cu asa gandire asa meritati..Si sunt mai primitiv asa de felul meu dar ce nu inteleg.Daca tot nu sunteti fericite/multumit de chestia sotului/iubitului de ce nu il lasati naibii in pace?Daca va frecati pe ascuns cu unu si cu altul dar va ascundeti de sot,nu sunteti numai curuve dar si prostituate, va folositi de sot/prieten pt eventualele beneficii:bani,mancare,cazare si asa mai departe.Si desi sunt asa primitiv incat v=am insultat acum (de fapt v-ati insultat abuzat singure eu v=am pus doar o oglinda in fata) nu mi-am inselat niciodata prietena chiar daca era la 1000 de km distanta desi aveam ocazia in fiecare zi pt ca nu arat rau si mai am unele calitati...in rest toate bune si respect femeilor care se respecta.

    3
    8

  • eblis pe 5 Sep 2014, 21:53
    ...

    se pare ca unele femei chiar sunt curve...hm cine credea?daca un barbat ar scrie un articol asemanator i-ar sari 100 de muieri in cap.Se pare ca sexism e mai raspandit in randul femilor.Ce imi plac uteristele astea

    3
    4

  • Raluca pe 28 Iul 2014, 03:04
    Pt. Mariuca calugarita

    Esti ca o profa dintr-aia frustrata ca si-a pierdut tineretea, care intra-n club si opreste curentul sau doar muzica, certandu-i pe toti de-acolo ca in loc sa danseze sa puna mana pe carte. Pe scurt - esti penibila. Nu-s eu cu inselatul prea mult, dar cand vad habotnice ca tine, prefer de o mie de ori poftele carnale cu altii, discret, decat sa ajung una ca tine.

    10
    5

  • Maria pe 13 Iul 2014, 03:14
    What !?

    Sunt casatorita de 10 ani si sincer va zic ca nu am inselat ! Aceste "femei" de fac asa ceva, va spun eu clar, sunt niste muncitoare simple,iar vina nu este a lor, ci probabil de la radacina(parinti, anturaj) li se trage... Vreti sa inselati ? Cititi o carte de dragoste, poate asa va mai deslusiti si voi sau petrece-ti timpul cu copii(daca ai) ... Sunt multe alte cai,dar parerea mea ramane ca radacinile(adica cine si cum v-a crescut ;) ) conteaza foarte mult. Sfat pt. baieti --> mai cautati-le si prin biblioteci, concerte simfonice si pe la piese de teatru, nu baruri ,cafenele,restaurante si cluburi, ca asa o sa le aveti toata viata("club style")

    6
    12

  • Pisyka pe 29 Iun 2014, 16:45
    Lasati lumea sa faca ce vrea! ;)

    Acum fie vorba intre noi... Toate tanjesc dupa altii, toti tanjesc dupa altele. Poti sa fii cel mai frumos si gentleman, pur si simplu dispar emotiile, fluturasii aia in stomac. :) Dupa 3-4 ani deja gata, dispare orice emotie cand pui mana pe ea, parca pui mana pe fratele tau... :))))) Iar ca abrutizatii prosti ca "Va omor" e plina lumea. Astia-s inselati cel mai des. Pai cum vrei ma, amaratule, sa stea o femeie cu tine, cand tu se vede de la o posta ca esti UN MARLAN? Pun pariu ca ai si burta, poate si chelie, si mai vrei sa-ti stea nevasta langa tine... Sunt bune sfaturile, in special punctul 3. Cel mai bun remediu ca sa nu intre la banuieli e sa il lasati si pe sot la fel de des. Daca vrei sa-i stergeti memoria cu totul, dati-le VOI mai des funduletul si pasarica, o sa-i inebuniti si nu le mai trebuie nimic, uita si ignora tot! :)))))) Dar e super misto sa pleci dupa un fųtai acasa, la amant. Sa vedeti ce orgasme aveti, daca e tot in aceeasi zi... ;) O sa-mi multumiti

    16
    1

  • Robert pe 27 Iun 2014, 12:41
    Bravo!

    Multumim, un articol foarte interesant, de o deosebita moralitate. E o idee foarte buna sa invatati femeile dibace sa stie sa minta, pentru ca alti copii sa nu mai sufere cumplit, cum am suferit eu in gimnaziu, cand o prindeam pe mama cum se calarea cu amantul in pat, cu usa incuiata, la 2-3-4 noaptea, cand tata era trimis de serviciu in alt oras. Dar vorba Roxanei - fiecare trebuie sa-si caute fericirea, nu? Chiar daca pentru ea ii manjesti pe ceilalti cu minciuna, imoralitate, dezamagire.

    5
    6

  • Roxana pe 25 Iun 2014, 22:52
    e OK sa inseli, cand nu ranesti

    Dragelor, nu va luati dupa neanderthalii comici de pe-aici, aia care ameninta cu moartea, se dau de ceasul mortii pe-aici... Astia-s veniti de pe ogor si au dat de internet si civilizatie. Va asigur ca ei, atunci cand ies in oras cu un alt grup si cu alte colege / prietene, nu mai stiu ce sa faca sa flirteze si s-o bage cumva in pat pe tipa care-i incita. VA GARANTEZ, toti sunt asa si o stiti si voi prea bine (in afara de cei cu frustrari de ordin fiziologic si psihologic). Inselati-l cu un barbat bine, dar care va convinge ca poate fi si discret. Nimic nu e mai excitant sa-l stiti disponibil la orice ora, e innebunitor sa stii ca poti fugi cu el la un hotel si sa-ti faci de cap, orgasm dupa orgasm (care apropo, e mult mai intens decat cel de rutina, de-acasa)!!! Cu cei pe care-i vedeti non-stop in casa, la bucatarie, la toaleta, la tv, la cumparaturi etc etc uneori e dificil sa discutati deschis despre jucarii sexuale de exemplu, sau despre pozitii mai dubioase. Va asigur ca amantul ales abia asteapta sa va auda nebuniile dupa care tanjiti. Bucurati-va de viata, ca una aveti. Daruiti-va cu TOTUL celui care credeti ca merita, si pastrati-l langa voi pe cel care va sustine material (daca va si adora, cu atat mai bine!). Trebuie doar putina strategie si discretie, asa cum fac si ei, motaneii... :)

    15
    1

  • Va omor pe 18 Iun 2014, 14:37
    Daca o prind o omor

    Ce credeti ca barbatul nu se va uita in telefonu' vostru ? Ce credeti ca el nu va simti ca ascundeti ceva ? Nu va da clar ce trebuie sa faceti. Daca o prind pe iubita mea ca ma inseala ii dau pe amandoi in cap si ii pun sa suga prafu de pe strada.

    5
    13

  • Marius pe 12 Iun 2014, 14:38
    @ voi toti

    Adevarul este undeva la mijloc :) INSA cu parere de rau autoarea articolului e parasuta rau ... Ca si postacele care se hlizesc pe margine si le curg balele necontrolat visand la cum si-o iau ele pe sub coada de la vreun mascul feroce ... Sa fim seriosi nimeni nu zice ca o femeie ar trebui sa fie fidela unui singur barbat toata viata ei .. insa nici asa sa faci "sport extrem" doar de dragul frecatului pe clitoris :P Viata are tendinta sa pedepseasca si te trezesti pe la 60 de ani o babaroanta frustrata fara familie, cu eticheta de curva stantata mare pe frunte si te mai miri de ce a fost viata nedreapta cu tine. AVIZ AMATOARELOR ... si AMATORILOR bineinteles .... Va pupa JEAN pe portofel .......zdrentelor :)))

    7
    13

  • George pe 14 Apr 2014, 03:41
    mda

    acum sunt sigur ca lumea asta se duce de rapa,incetul cu incetul....si din pacate e tot mai plina de curve . Mai,daca te-ai casatorit cu un barbat de ce ai facut-o? sa te duci cu altul mai tarziu? ca esti tu curva si nu te poti abtine e alta treaba dar macar lasa l pe omul ala in pace sa fie cu o femeie care nu isi bate joc de el. Atat femeile cat si barbatii fac asta sunt niste gunoaie si locul lor nu este altundeva decat la tomberon . Doamne ajuta-ne ca ne ducem de rapa .

    9
    5

  • florin pe 12 Feb 2014, 21:46
    Stan patitul...

    Dragilor sun unul dintre multi care a patito si nu o data chiar de mai multe ori , am prinso , dar va avertizez ca nu recunoaste pana ce nu ai pui dovada in fata, asa ca am fost nevoit sa monitorizez calculatoare telefoane orarul ei si sa fiu in alerta 24 din 24 . oridecate ori o prindeam imi promitea ca nu se mai intampla, asa am fost si m-am amagit 13 ani cand in 2 ianoarie 2014 am prinso vorbind la telefon si a recunoscut. Dar acum erea altfel acesta ai demonstrase ca o intelege asta ca nu am mai zis ca ai pare rau si ca nu se mai intampla ci ca nu ma mai iubeste si ca o sa plece la el . Eu momentan stau si am grija de copii , invat sa fac de mancare sa calc si toate cele . Mi se pare o cruzime din partea ei sa faca asa ceva , eu merg pe idea ca daca nu esti fericita spunemi si incheiem , divortam dupa care dute si cautati ce ai nevoie , nu ma folosi pana ce iti atingi scopul dupa care ma tratezi ca pe un nimic . Iar tot ceea ce scrie sus am mea a facut, mai mult dupa ce am prinso nu s-a mai ascuns ci vorbea cu el de fata cu mine , asa ca dragi femei ce aveti de gand sa cautati iubire , nu calcati in picioare persoanele de langa voi fiti mandre ca sunteti curve si recunoasteti sus si tare , iar cand pui fericirea ta inaintea fericiri copiilor atunci esti curva fara suflet si nu meriti decat sa fii tratata ca atare. P.S. Nu faceti ce am facut eu sa o iertati de fiecare data pentru ca eu si acum plang si o implor sa se intoarca desi stiu ca nu este bine ce fac, fiti barbati nu pampalai ca mine . Curva e tot curva pana moare nu ai sa reusesti tu sa o schimbi niciodata . Cu respect pentru adevaratele femeile ce isi iubesc familia si lupta pentru ea.

    11
    9

  • AlCraciun pe 12 Feb 2014, 17:19
    Numarul 3

    Da, punctul asta functioneaza....daca iubitul tau nu lucreaza in aceeasi firma ca si tine!

    7
    0

  • cristi pe 11 Feb 2014, 14:17
    parere

    voi femeilor cind inselati tot cu barbati o faceti asa ca un va plingeti de mila ce credeti ca are in plus celalalt[citiva cm]asa ca daca o faceti macar sa fie cu o femeie ca e dea voastra si va intelege

    1
    1

  • tanya pe 6 Feb 2014, 13:58
    curve

    de ce dracu sa mai stai cu un idiot daca nu-l mai iubesti ii zic idiot pentru ca asta e din moment ce se lasa pacalit de o astfel de curva.Mai bine ii spui in fata ce ai de spus decat sa tradezi pe la spate ca o lasa si o curva ce esti.CE AR PREFERA UN BARBAT ??? sa fie inselat, mintit, tradat sau sa afle adevarul din gura ta???????????

    6
    1

  • Love pe 26 Ian 2014, 00:20
    Despre acest subiect

    Va rog oameni buni nu va mai criticati atat ca nu faceti bine,stim ca Romania a ajuns rau datorita societatii in care traim si a prostiei care este promovata la tv ,cel mai rau e ca oamenii o copiaza.

    2
    2

  • j3`MisS pe 6 Oct 2013, 22:15
    Contrast

    De ce nu spune nimeni cat de frumos ii sa tzii, persoana care o iubesti ,in brate...cat de frumos ii sa ii bagi mana in par.. sa o faci sa zambeasca .. sa se simta protejata ,frumoas/a,special/a, vorbiti numai despre lucruri rele site`ul asta ar trebui sa faca lumea mai buna sau sa faca toti oameni sa nu mai aiba incredere in iubiti/te, serios sunteti penal ..nici pt pasaricile care isi muta cuibu si dau din plisc pe aici ..mamica cu taticu vostru fac ce faceti si voi ? asa v`ati nascut ? oricum trebe sa recunoastem ca cine a scris articolul e retardat si ar trebui sa ii cumpere cineva Lego..sau ..macar o masinuta... apreciez ca mai sunt oameni cum trebuie pe pamantul asta doar ca sunt din ce in ce mai putini si asta din cauza lor bine inteles pentru ca cred astea.. ar fi multe de spus dar nu cred ca merita... in principal ..rusine!! Semnat: Suj`o sau O`suj..Imi este indiferent !

    3
    6

  • alice pe 30 Sep 2013, 16:37
    de acord cu parerea lui Taca

    Si mie mi se pare de prost gust sa fii cu cineva intr-o relatie si sa alergi dupa altii...mai ales faza cu e de poveste:)))). Daca ajungi la concluzia ca persoana de langa tine nu iti mai corespunde ai curajul raspunderii si rupe relatia, oferindu-i in acelas timp partenerului tau sansa de a isi gasi si el pe altcineva, nu?

    10
    6

  • CAP DE BIVOL pe 20 Sep 2013, 02:18
    bun si asa

    Fetele noi avem si de pierdut si de castigat e la aprecierea voastra ce faceti dar va spun un barbat e mai neom el crede ca i se cuvine tot puteti fi impuscate in cap foarte usor daca veti fi prinse mare grija va salut pe toti :D

    5
    3

  • Dany pe 15 Sep 2013, 14:28
    Mai ganditi inainte sa publicati!

    Te mai intrebi de ce se ajunge la certuri care se lasa cu batai.In loc sa publicati articole care pot rezolva problemele oamenilor ,faceti in asa fel sa provocati durere. De ce nu publicati cum se sparge un cont bancar? De facut un cont stie toata lumea. Si barbatii si femeile inseala ,dar nu ar trebuii incurajata problema asta.

    4
    4

  • george pe 3 Aug 2013, 00:18
    IQ=NR DE PUNCTE ENUMERATE MAI SUS

    Trecand peste faptul ca subiectul in sine e complet idiot, nu inteleg cum poti sa crezi ca facand asa ceva te mai poti numi femeie? Ce trebuie sa posede o FEMEIE?: loialitate, respect si incredere in barbatul ei. Restul e poveste... Si 100% nu prea ai cum sa respecti "programul de mai sus". Adica orice barbat cu putin creier si cu care ai fost la un moment dat intr-o relatie nu are cum sa nu simta ca ceva nu e in regula.

    9
    3

  • Taca Paca pe 4 Iul 2013, 16:55
    parere...

    daca luati ca bune sfaturile date de aceasta parasuta nu sunteti doar curve ci unele PENALE... ca si ea probabil.... este cel mai mizerabil si scarbos comportament sa te prefaci intr-o relatie fie de casatorie sau prietenie indiferent ca esti barbat sau femeie iar daca nu esti destul de las/a si cu mintea " arsa " ca a celei care a scris " sfaturile " de mai sus si consideri ca nu mai gasesti nimic bun in relatia pe care o ai atunci poti sa ai curajul si bunul simt sa o termini dupa care poti sa experimentezi cat doresti. Personal sunt total impotriva sa ne inselam partenerii de relatie indiferent de motive sau imprejurari si cred ca datorita modului de gandire expus mai sus de aceasta parasuta exista o multime de cazuri in care femeile cad prada unor metode de razbunare foarte violente multe mortale din partea unor barbati care probabil ar suporta mult mai usor incheierea unei relatii inainte de a afla ca au fost inselati. Sfatul meu este ca moralitatea, bunul simt si judecata corecta trebuie sa fie puse inaintea la orice gen de atractie sau tentatie cand esti implicat intr-o relatie iar daca vrei sa dai numere de ordine la iubiti / iubite pune capat reletiei inainte, devi liber / a si sigur nu va trebui sa dai nici doi bani pe sfaturile parasutei de mai sus....

    12
    4

  • Georgiana pe 29 Iun 2013, 16:59
    @ Roxana pe 16 Iun 2013, 02:20

    Fata iluminata, una e sa "sexperimentezi" cu n+1 tipi "placeri penetrante" cand esti single si alta e sa faci asta cand ai un prieten/iubit/sot, deci esti intr-o relatie, si sa-l inseli. Nu zice nimeni sa stai monogam, sa fii numai cu unu pana mori, dar daca vrei sa sari din pul@-n pul@ ca sa ai parte de acele "trairi incredibile", o faci cand nu esti deja intr-o relatie. Doar daca chiar iti place sa fii curva.

    29
    4

  • Roxana pe 16 Iun 2013, 02:20
    Incredibil !!!

    Citesc din comentarii si nu pot sa imi revin... Ce gandire de calugarite habotnice au romancele... Dragelor, traiti-va viata, ca nu-i vesnica! Lasati-va in bratele barbatilor visati fara sa va simtiti "curve", cum tot scrieti ca niste babornite frustrate. O femeie eleganta si care se respecta va sti sa-si aleaga barbati decenti, senzuali, romantici care sa le faca fericite. Normal ca unele din voi ca simtiti uzate si "curve", daca aveti de-a face doar cu calici abrutizati si nemanierati. Va veni o vreme cand nu veti mai fi chiar tinere, si va veti da cu capul de pereti ca nu v-ati lasat VIATA penetrata de placere si trairi incredibile. Contrar graselor, uratelor si rasuflatelor, oamenii nu sunt chiar balene, sa ramana monogami toooot restul vietii, zeci si zeci de ani in care va stiti si cum va miros sosetele. Scuturati-va, bezmeticelor, de intunericul cu care v-ati imbrobodit si TRAITI!

    9
    29

  • ADI pe 10 Apr 2013, 14:07
    ...

    nu imi imaginez cat trebuie sa fii de dobitoaca sa aplici ce scrie in articolul asta. Nu credeam ca o sa existe vreodata un articol care sa invete femeile sa fie curve fara sa se prinda fraierii care nu-si dau seama cat de josnice sunt partenerele lor. P.S. ade, daca te-ai plictisit de partenerul tau actual da-i papucii si du-te sa traiesti schimbarea cu cine vrei. Iar referitor la nedumerirea pe care o ai: intram pe acest site cand avem chef sa ne amuzam de tampeniile care apar pe acesta.

    28
    6

  • Raluca Cristina pe 21 Mar 2013, 22:18
    dafuq i just read?

    ce articol cretin!!!! o dejectie inutila!!! cum sa-ti bese imitatia de minte asemenea "sfaturi", Natalia Irimia?! :)) ti se potriveste numele de familie, vai de tine, steoarfo! si voi, astea de ii apreciati jegul asta de "articol", sunteti niste bibaduze obosite. sa ajungi sa ii zici bravo/multumesc unei panarame pentru ca iti explica cum sa inseli denota o imbecilitate crasa s.a.m.d. "feministe" balamute! sa va inecati cu ciulama pentru ca imi tot stergeti comentariul :) adevarul va supara, aha :))

    46
    6

  • baby pe 17 Mar 2013, 18:57
    femei vs barbati

    TOATE comentariile de rau sunt de la barbati :)))). ce frate? mai sunt articole de genu si pentru voi numai ca noi nu intram sa umplem cu comentarii contra. Femeile apreciaza articolul ;)

    5
    8

  • catrinoiu pe 24 Feb 2013, 17:15
    sex

    sal o femeie sau fata pote sa faca sex de cind si ea vrea eu am sunoscut o fata de nota 10 bravo ei ca prima ora a zis ca e nebuna dar dupaiea dat dretate cind noi barpasi vrem tot in pat si ele vrea tot si eu acum vreu tot ca am vazut ca si esta ferisita cind faci 69 si eu acum daca nu fac 69 nu pot sa fac sex si daca o ling

    1
    15

  • George pe 30 Ian 2013, 02:44
    ...

    Articol mai prost ca asta n-am citit si nici n-am sa citesc vreodata. Te-ai gandit inainte sa scrii asa ceva ca nimeni n-o sa faca ceea ce zici tu acolo? Toata lumea cred ca a dat click pe articol doar ca sa vada daca intr-adevar cineva ar scrie o asemenea prostie. Nu vreau sa te jignesc dar crede-ma ca daca cineva a facut asta in comentariile anterioare o meriti din plin pentru simplul fapt ca ai o astfel de mentalitate.

    7
    5

  • Alin pe 13 Dec 2012, 00:38
    O mizerie

    Ce articol de 2 lei! Bai, voi aveti vreun Dumnezeu in voi? In ce valori credeti voi ma? Doamne, cel mai penibil articol pe care am putut sa-l citesc, din intamplare! O femeie sau un barbat care inseala nu iubeste! Si decat sa stai langa un om pe care-l nu-l iubesti doar de dragul de a sta, mai bine gandeste-te la un Dumnezeu si lasa-l sa-si vada de drumul lui! Uite d-asta involueaza lumea... ,,acum suntem moderni cu totii". inselam, socializam diferit... Practic articolul asta e un fel de a spune.. cum sa fi currrva

    8
    4

  • Gica pe 22 Nov 2012, 22:01
    ce nenorocire de site

    Mai frustrato care esti "Natalia Irimia"...nu ai altceva mai bun de facut? Oare nu puteai sa postezi un articol folositor, sa dai un bun exemplu? Sa dai niste sfaturi despre cum ar trebui sa fie o relatie armonioasa intr-un cuplu? Asa ceva iti vine in cap? Pentru oameni ca tine tara asta a ajuns in situatia asta...Putin respect pt barbatii care nu inseala...Ar trebui sa va mai rugati la Dumnezeu sa va dea putina minte ca e jale...Doamne ai mila!!!

    10
    5

  • didi pe 21 Nov 2012, 17:23
    o porcarie de articol

    in primul rand femeile nu au prietene care sa nu le dea de gol iar in al doilea rand cine inseala trebuie sa fie suficient de inteligent incat sa si dea seama ce trebuie sa faca sa nu fie prins eu am suferit f mult trecand prin asta cu tatal meu in copilarie stiu ce inseamna sa ti vezi mama plangand, dar iubirea nu are limite. cat despre ce cred altii despre articol e democratie pot sa dea astfel de sfaturi nu crd ca cineva dupa ce a citit a zis"hai sa mi fac amant ca uite acum stiu cum trebuie sa procedez sa nu fiu prinsa" . Femeile au doaua motive pentru care inseala monotonia si bani .

    7
    2

  • Ratonul pe 11 Nov 2012, 00:36
    Gunoaie

    Cine a gandit si editat articolul asta este idioata,dobitoaca,cretina,tampita si curva !

    13
    4

  • Rares pe 9 Sep 2012, 01:05
    SERIOS?:|Xx(

    CUM DUMNEZEU PUTETI SA DATI SFATURI UNOR FEMEI /BARBATI SA INSELE ? SERIOS ACUM ... ROMANIA!!!! TREBUIE SA INVATAM SA NE RESPECTAM NU SA NE FURAM PE LA SPATE!!!! NU CREDEAM CA O SA AJUNG SA CITESC ASTA VREEODATA!!!!!!! DOAMNEEEEEEEEEE!!!! IUBESTE'L PE CE-L DE LANGA TINE , NU LASA PENTRU ALTUL PENTRU CA SUNT FOARTE SIGUR CA EL ARE TOT CE ARE ALTUL!!!!!!!!!!! DOAMNE DUMNEZEULE CE SITE !!!

    23
    6

  • nimenialtul pe 27 Iul 2012, 09:48
    ce prostie ,:(

    aici mi se pare lipsa de gandire, sicer o fata poate avea multe de pierdut din chestia asta, ok sa zicem ca nu prea se inteleg cei doi iubiti, si ba mai mult decat atat ala o si inseala pe ea , solutia pt acest caz , nu vad decat sa renunti la el , atata timp cat esti o femeie independenta dc sa iti mai pese de un barbat care te inseala ? daca ganditi ca inseland veti resusi sa sa va destindeti din suparare va inselati , aici este o chestie de moment , este imposibil ca dupa un timp minciuna sa nu iese la iveala ,ca doar nu te duci cu amantul si o faci intr-un hotel si dp iesiti de acolo fericiti ca si cum nimic nu s-ar intampla si va vedeti fiecare de capul vostru , eu zic ca pentru o femeie care se gandeste sa insele, si implicit o face , este o curva, si asta va fii considera si de actulaul amant care cu timpul o sa isi dea seama si el dc ati facut intr-o relatie anterioara , s-ar putea ca doar sa va minta si sa va foloseasca si cadeti din nou intr-mare mleancolie , ca iubiti un barbat care nici macar nu are cel mai mic pt dumnevoastra. sfat: nu dati cinstea pe rusine, mai bn ii spuneti ca nu va mai convine si asta e , veti suferi9 daca iubiti, insa toate vor trece , a insela nu este decat o lasitate as zice eu , si frica ca sa nu ramaneti singura , asta nu e o solutie , mai devreme sau mai tarziu se va intoarce impotriva dvs. o zii buna.

    10
    1

  • Anonim pe 14 Iun 2012, 13:52
    Penibil

    Incep prin a cita pe cineva "gabi pe 11 Dec 2011, 20:23 Foarte bine! Multumesc de sfaturi....eu imi insel iubitul de cate ori am ocazia..si ocazia o am destul de des..si el ma inseala si ii fac asta pt ca merita..si pt ca suntem egali in inselari..si asta ajuta cand suntem impreuna ne iubim fff.mult..fiind asa egali in inselari..nici eu nu sunt frustrata..nici el nu are remuscari..E bine pt o relatie lunga dca inseli..salvezi relatia daca chiar o vrei cu adevarat.." Draga mea te anunt ca te inseli, esti foarte frustrata si trista...si imi pare rau sa te anunt, dar probabil nu ai nici cea mai vaga idee despre ce inseamna iubirea daca tu spui ca "sunteti egali in inselari" si ca asta va apropie...sunteti doar doi penibili care se prefac ca inca merge.

    10
    3

  • Boxerul pe 18 Apr 2012, 20:48
    vai de plm

    Nu-mi vine sa cred ,tara asta e de cacat total . Nu intelegeti fetelor ,ca urmand acesti pasi deveniti simple curve? Sunt barbati care-si iubesc iubitele /sotiile , care fac tot ce le sta in putiinta sa mearga relatia si sa le fie bine lor. Iar voi le multumiti facand asta , cea mai veche meserie ( prostitutie) ca pana la urma asta e . Ciudat mai nou exista si tutoriale de inselat ,v-ati intrecut pe voi de data asta .

    13
    6

  • lola pe 3 Apr 2012, 01:01
    bun articol!

    dragi barbati, trebuie sa va invatati cu ideea ca lumea s-a schimbat. Si daca va displace articolul, paguba-n ciuperci! Fetelor, traiti-va viata si nu ascultati pe imbroboditele care-si inchipuie ca barbatul vietii lor e numai al lor.Caci barbatul tau isi roteste ochii si dupa alta, ca asa-i el, programat sa insele. Intotdeauna! Si-atunci, de ce nu si voi? Pentru ca va veti simti - sigur! - foarte bine. Va urez succes si sa aveti curaj!

    10
    19

  • Lacra. pe 10 Ian 2012, 00:26
    Stupid!

    Intr-adevar..Articolul asta nu e unul dintre cele mai bune..da'.sa fim seriosi acum..Tipa respectiva nu a facut decat sa dea o mana de ajutor celor care inseala.Ce vreti sa spuneti?Ca cine a citit articolul asta..gata..isi inseala iubitul/iubita?.Nu.Multi au gasit acest articol din greseala,sau dintr-o prostie.Nu criticati doar ca sa va aflati in treaba!!E mai bine asa. \/

    5
    8

  • gabi pe 11 Dec 2011, 20:23
    Foarte bine!

    Multumesc de sfaturi....eu imi insel iubitul de cate ori am ocazia..si ocazia o am destul de des..si el ma inseala si ii fac asta pt ca merita..si pt ca suntem egali in inselari..si asta ajuta cand suntem impreuna ne iubim fff.mult..fiind asa egali in inselari..nici eu nu sunt frustrata..nici el nu are remuscari..E bine pt o relatie lunga dca inseli..salvezi relatia daca chiar o vrei cu adevarat..

    5
    16

  • maia pe 5 Dec 2011, 15:56
    10 metode să-l înşeli fără să-şi dea seama de Natalia Irimia, 27 Octombrie

    nu iti e rusine femeie!cum ai putut sa scrii asa ceva!ce exemplu dai adolescentilor si adolescentelor?baiatul meu a trait tot ce ai scris tu la 13 ani !Tot ce ai scris nenorocito a a facut o colega de serviciu cu sotul meu.Ce am simtit eu si ce a simtit copilul meu si ce a simtit copilul ei si barbatul ei e partea a a doua nu ? Sau nu are nici o importanta.Important a fost ca a nenorocit 4 vieti pentu exact cele 10 lectii care le dai !Iti doresc sa ai parte de tot ce insemna cealalta fata a oglinzii...nu meriti nimic ! Rusine eva .ro

    30
    5

  • SmenaroM pe 24 Nov 2011, 01:55
    cacat

    mi-se pare o panarama articolu asta,cum sa dai sfaturi deastea?

    20
    3

  • cristi pe 17 Nov 2011, 03:20
    femeia

    femeia este o fiinta rea...ea a muscat din mar...deci d aici se deduc toate

    6
    9
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod