Timpul are nevoie de timp. Sau cum să pierzi o femeie

Vrei totul deodată și acum. Nu înțelegi că timpul are nevoie de timp, că eu am nevoie de începuturi și că nu vreau să sar peste nimic! De ce ești atât de grăbit? De ce ții neapărat să mă sperii și să fug până ajung departe, unde să mă simt în siguranță?
Cum sunteți voi bărbații! De fapt, cum ești tu.. Nu ar trebui să existe un filtru al cuvintelor, nu ar trebui să te oprești numai acolo unde ți se pare ție că există o virgulă. Cuvintele mele ar trebui să fie un întreg pentru tine, iar dacă ai asculta, ți-ai da seama ce-și dorește o femeie sau mai bine zis, ce-mi doresc eu.

Ai devenit omul întrebărilor

Când te agăți de ideea de a avea o relație, se simte! Coincidența a făcut ca eu să trec prin fața ta în acest moment. M-am oprit, erai foarte interesant și plin de viață.
Te-ai schimbat rapid.
De fapt, te-ai transformat dintr-o dată în alt om, ai devenit omul întrebărilor, îmi puneai la îndoială orice gest, orice cuvânt, mă tot întrebai de ce. 
 

Mi-ai spus că nu ești omul jumătăților de măsură și atunci m-am blocat 

Despre ce jumătăți de măsură vorbești, când eu nu ți-am dat nici măcar 1% și nu pentru că nu am vrut, ci pentru că nu am ce să-ți ofer deocamdată. Nu știu ce să-ți ofer! Într-o zi ți-au pierit zâmbetul, glumele și farmecul. Le-ai schimbat pe nevoia de confirmări și întrebări! De ce? Tu nu știi cât de repede poți pierde o femeie?

Începuturile nu sunt degeaba

Începuturile au și ele un rost. Sunt momentele alea în care ne oferim dreptul unul altuia de a ne cunoaște, de a ne descoperi, de a afla.
De ce să nu le oferim credit?
 
De asta nu mai țin relațiile din ziua de astăzi! Pentru că nu mai avem răbdare…vrem totul deodată și repede, ca să ne dăm seama după un timp că nu este nimic în regulă, că nu suntem potriviți unul pentru celălalt, că ne-am pierdut timpul unul cu celălalt.

Chiar îți dorești o relație falsă, în care să stabilești totul de la început?

Cum va fi, ce va fi și unde va fi? Păi de unde să știu eu ce va fi? Sau cum va fi? Și până la urmă, de ce ai vrea să știi totul atât de repede? Unde ți-e timpul? Unde ți-e răbdarea?
Nu te mai grăbi, nu mai grăbi nimic, lasă lucurile să vină de la sine, fă ce simți, nu ce crezi că ar trebui să simți! Nu fă compromisuri pentru alții care îți spun că ai o vârstă și nu ești așezat la casa ta, lasă-i pe ei, nu sunt fericiți.
 
Hai să ne facem amintiri, nu să trăim pe repede înainte! Sau ce? Tu crezi că timpul stă după noi?
  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod