Replicile barbatilor la prima intalnire

Stii ce inseamna cu adevarat stilul de agatat al unui barbat?
Stii sa faci diferenta intre un tip dragut cu replica proasta si un tip rau, de genul "bad boy", cu o replica buna?

Dintr-un sondaj realizat de Ted Spiker si David Zinczenko pentru cartea "Barbatul, dragostea si sexul" am aflat o serie de minciuni destul de interesante (sau amuzante, cum vrei sa le spui) pe care barbatii le invoca pentru a obtine o prima intalnire: "Nu sunt interesat doar de sex", "Am un venit considerabil", "Vreau o relatie serioasa" etc.

Niste duri? Nici pe departe...


Oricat de duri ar parea, si barbatilor le este frica sa abordeze o femeie, cel putin asa sustine studiul si nu numai: "Ne este frica de respingere, oricat am pretinde contrariul", dupa cum afirma Bogdan.

In multe cazuri, barbatilor le lipseste increderea in sine atunci cand abordeaza o femeie frumoasa, chiar daca, in acel moment, mintea le sta la sex. "Cand ma hotarasc sa stau de vorba cu o femeie, ma simt de parca ar trebui 'sa dau golul meciului'. Nu stiu daca voi trage in poarta sau daca voi rata sau daca ma pot apropia macar de poarta", se "plange" Paul.

Eiii, exista si barbati care stapanesc "arta agatatului", au aroganta "in sange", au incredere si pot vorbi cu oricine si oriunde - sau cel putin par sa aiba toate aceste calitati.

Catalin este avocat, are 28 de ani si recunoaste ca nu are incredere sa abordeze o femeie pe care o vede pentru prima data: "Sunt singur, am o slujba buna, arat ok si sunt obisnuit sa vorbesc oamenilor. Dar exista intotdeauna ceva care ma opreste cand trebuie sa fac prima miscare cu o femeie. Ma simt ‘artificial’ cand incerc sa ma apropii de ea si sunt convins ca am ratat multe ocazii pentru ca am fost asa timid". Ar fi chiar culmea sa le oferim noi,
femeile, mura-n gura, sa le spunem exact cum sa se apropie de noi. Uneori sunt chiar foarte amuzanti, asa stangaci cum sunt, nu crezi?

"Mi-ar placea sa faca primul pas"


Este dorinta Magdei, careia ii place un tip, pe care l-a cunoscut printr-o amica: "I-am dat unele semnale si pare sa fie interesat de mine, dar pana acum nu a facut nimic in sensul acesta. Stiu ca nu are prietena si nu vad care ar fi problema...".

Exista si barbati obtuzi la minte, nu este niciun secret. In incercarea de a deslusi semnalele femeilor, se impotmolesc, plus ca multora le plac femeile care preiau initiativa.

Dar... nu gresesti cu nimic daca iti calci pe inima si il inviti TU in oras, la un cico sau intr-un club. In acest mod, tensiunea dispare si va fi placut impresionat ca o femeie face ceva ce el nu poate, te-ai gandit la asta?

Ce cauta ei?


Oare ce cauta un barbat la o femeie atunci cand se hotaraste sa o abordeze? In afara de "ambalaj", bineinteles. Mai ales daca locul este plin de femei sexy, cum se decide un barbat la care dintre ele sa se duca? Greu de raspuns, mai ales ca ei sunt mari "fani" ai aspectului... Uneori se intampla sa observe, sa analizeze, iar sa observe, sa dezbata cu prietenii ceea ce vede, iar sa observe si tot asa, ajungand sa ramana singur de cele mai multe ori, asta pentru ca a pierdut mult timp pregatindu-se pentru marele moment. Atat de mult, incat l-a ratat....

"Esti ranita? Pari cazuta din cer!" - o replica banala, rasuflata, invatata pe de rost dintr-un film de duzina, pe care Ana nu a gustat-o o clipa: "Mi se pare aberant ca un barbat sa creada ca o astfel de replica il va ajuta sa impresioneze o femeie".

Multi barbati nu sunt siguri ca detin arsenalul oratoric cu care sa te cucereasca in 25 de cuvinte si de aceea uneori apeleaza la astfel de replici. Noua nu ne ramane decat sa ne amuzam. Iata cateva replici ale barbatilor,"demne de luat in seama":

  • Unde ai fost pana acum? Te-am cautat toata viata...
  • Crezi in sexul la prima intalnire?
  • Te-a durut cand ai cazut din rai?
  • Buna, am un prezervativ si din pacate expira peste doua ore. Ce zici, profitam de el?
  • Auzi, te-am vazut cumva pe coperta Vogue?
  • Esti o persoana religioasa? Pentru ca esti raspunsul tuturor rugaciunilor mele.
  • Si, cum era raiul cand ai plecat din el?
  • Fii diferita! Spune da!
  • As ta la coada pentru inima ta, dar m-as baga in fata!
  • Poti sa-mi dai o poza cu tine ca sa le dovedesc amicilor mei ca ingerii chiar exista?
  • Stii, daca as fii tu, as face sex cu mine.
  • Ai cumva o harta la tine? Cred ca m-am pierdut in ochii tai...
  • Esti atat de frumoasa incat mi-am uitat replica...

 

Tu ce replici "lipsite de sarm" ai auzit de la barbati?

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adina pe 26 Aug 2010, 11:08
    O tehnica inedita

    Eram acum cativa ani intr-un club. La un moment dat am simtit un aer rece pe brat. Dupa cateva secunde am realizat ca era cam ciudat pentru ca usa era in directia opusa. M-am uitat si am vazut un "cavaler" care nu gasise alta modalitate de "agatare" decat sa-mi sufle inspre brat. M-a bufnit rasul si m-am indepartat gandindu-ma: "Mare e gradina ta Doamne!"

    1
    0

  • tamy pe 25 Aug 2010, 16:23
    cel mai des am auzit

    " nu stiam ca sirenele pot iesii din mare" sau "ai o harta, caci mam pierdut in ochii tai" :-j vrajeli ieftine :))

    1
    0

  • Raluca pe 25 Aug 2010, 10:20
    alte replici...

    ceva de genu: ,,Nu te supara, ti-e cald?" ,,Scuza-ma ca ma uit asa insistent, dar banuiesc ca te-ai uitat in oglinda cand ai plecat de acasa."

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod