Relaţia cu un bărbat mai tânăr. Este ea de durată?

Relaţia cu un bărbat mai tânăr: Ce planuri de viitor aveţi?

Atunci când relaţia voastră este una relaxată, fără prea multe planuri stricte de viitor, totul poate fi excelent, indiferent de vârstă. Dar dacă vreţi să vă întemeiaţi o familie împreună, problemele riscă să apară în orice clipă. Există posibilitatea ca iubitul tău mai tânăr să nu-şi dorească încă o familie şi să se axeze mai mult pe studii, carieră, călătorii sau distracţie, în timp ce pentru tine ceasul biologic ticăie tot mai tare şi îţi doreşti tot mai mult să ai copii.

De asemenea, poate exista şi situaţia inversă, în care partenerul tău mai tânăr vrea copii alături de tine, iar tu te îndrepţi cu paşi repezi spre menopauză. După vârsta de 40 de ani fertilitatea în cazul femeilor scade semnificativ, fapt ce trebuie neapărat luat în calcul atunci când vine vorba de viitorul unei relaţii în care bărbatul este mult mai tânăr.

Dacă răspunsurile pe care ţi le-ai dat singură la aceste întrebări îţi sunt favorabile, iar viitorul tău alături de un partener mai tânăr pare să fie roz, atunci sunt şanse foarte mari ca relaţia voastră să fie una de durată, fără ca diferenţa de vârstă să vă pună beţe în roate.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook! 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod