6 semne că te întâlnești cu un bărbat matur emoțional

Eşti la începutul relaţiei şi nu ştii dacă ai de-a face cu un bărbat matur emoţional sau cu un băiat care este speriat de angajamente serioase?
Iată câteva semne clare care îţi arată dacă proaspătul tău iubit este pregătit pentru o relaţie serioasă şi stabilă.

Îşi ţine promisiunile, chiar şi pe cele aparent banale

Un bărbat cu adevărat matur ştie că onoarea sa este foarte importantă şi că respectarea cuvântului este absolut esenţială. De aceea, nu îţi va face promisiuni pe care ştie că nu le poate respecta. Iar faptul că se ţine de cuvânt atunci când vine vorba de lucruri mărunte ar trebui să te convingă că este genul de bărbat care nu te va dezamăgi când vine vorba de chestiuni mult mai importante.

Nu evită subiectele delicate

Bărbaţii maturi emoţional nu se tem de propriile sentimente, de subiectele delicate şi de cele care îi pun într-o ipostază nu tocmai plăcută. Pur şi simplu le fac faţă.
Prin urmare, ştii că ai în faţa ta un bărbat matur din punct de vedere emoţional dacă este capabil să facă faţă chiar şi celor mai solicitante şi dificile subiecte pe care le aduci în discuţie. Dacă le evită şi dispare rapid din peisaj sau schimbă subiectul, este clar că ai de-a face cu un "băiat".

Bărbaţii maturi vor relaţii serioase, băieţii vor să "agaţe"

Dacă te sună din când în când, în special sâmbăta, în miez de noapte, ca să te invite la cine ştie ce petrecere, ai cu siguranţă de-a face cu un băiat care mai are nevoie de ceva timp pentru a se maturiza. Un bărbat matur emoţional îţi va arăta din primele clipe că îşi doreşte o relaţie serioasă, în care este dispus să investească timp şi energie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod