Poveste adevărată: "Iubitului meu îi plac și alte femei, dar zice că numai la dans"

Am o relație de aproape trei ani cu un tip minunat. Ne potrivim din toate punctele de vedere, ne place să petrecem timp împreună, sexul este senzațional, iar el este un tip plin de umor.
Practic nu am ce să îmi doresc mai mult. Doar că există și un minus între atâtea plusuri. 

Ne-am apucat de vreun an jumate să învățăm să dansăm. Mergem la un club de dans și activitatea asta ne face plăcere amândurora. Numai că, ce să vezi, în dans parcă nu suntem atât de potriviți. Adică suntem, dar nu extraordinar, iar atât eu cât și el am găsit în alții/altele parteneri mai buni de dans. 

Asta a făcut ca în micul nostru paradis să se iște unele discuții, cu privire la preferințele lui pentru anumite femei care vin la același club de dans.
Îl văd cum pleacă de la o astfel de seară de dans mult mai bine dispus după ce dansează cu o anumită femeie, decât cu mine sau cu altele, de exemplu. Nu mi-a scăpat acest detaliu, o dată, de două ori, până când l-am întrebat direct care e treaba cu femeia aia, dacă o place și în alt mod decât la dans.

La început a spus că îi place doar să danseze cu ea, ca și cu alte două cu care se potrivește, spune el, cel mai bine. Însă, strâns cu ușa a admis că e ceva mai mult decât plăcerea dansului, că o place pe femeia respectivă destul de mult.
Femeia aceea tocmai a ieșit dintr-o relație și pare că s-ar fi cuplat cu altcineva, tot de la club. Nu știu ce sentimente are ea pentru iubitul meu, dar pare că cel puțin în dans îl place la fel de mult. 
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ion pe 30 Mai 2015, 07:24
    dans

    Atractia la dans este preludiu pt sex ! Este un lucru normal si natural. In cluburi nu se fac relatii sanatoase, de durata. Fetele care consuma alcool , canabis ,etc nu au aptitudini de familiste , mame , gospodine etc.

    0
    0

  • Cristina pe 26 Mai 2015, 01:20
    Da, e clar! Paraseste-l!

    E un neserios, te-a folosit, lasa-l inainte sa te lase el pe tine! Nu merita, e un neserios, sigur i-au alunecat ochii pe alte femei si pana acum, dar n-ai observat tu. Stiu genul asta de barbat, daca ii vei permite, te va rani. Uita-l si gaseste-ti altul!

    1
    1

  • Ionela pe 24 Mai 2015, 12:04
    forteaza limitele

    nu te lasa forteaza limitele. Intra in vorba cu respectiva, lauda-ti iubitul apoi fa in asa fel sa o inviti acasa la o cafea. de acolo lucrurile pot evolua in ceva minunat in 3. neaparat filmeaza toata experienta, iar apoi poti sa incarci rezultatutl pe siteurile de profil

    1
    10

  • sugi pula si mori pe 24 Mai 2015, 05:04
    muie

    Eu zic sa se desparta de el. Simplu!

    0
    5

  • sugi pula si mori pe 24 Mai 2015, 05:04
    muie

    Eu zic sa se desparta de el. Simplu!

    0
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod