Eurovision 2015: Topul melodiilor la bursa pariurilor. Ce loc ocupă Voltaj - VIDEO

Potrivit site-ului eurovisionworld.com, care prezintă, vineri, cotele a zece case de pariuri pentru finala Eurovision, favorita la câştigarea competiţiei din acest an este Suedia, care este reprezentată de cântăreţul Måns Zelmerlöw, cu melodia "Heroes". De exemplu, acesta are o cotă de 2,35 să câştige finala Eurovision 2015, potrivit casei de pariuri Unibet.

Trupa Voltaj, care va reprezenta România în finala Eurovision 2015, ce se va desfăşura sâmbătă, la Viena, se situează pe locul 22 într-un clasament al mai multor case internaţionale de pariuri, care îl dau drept câştigător al concursului pe reprezentantul Suediei, Måns Zelmerlöw.

Pe locul al doilea în finala Eurovision 2015 se situează reprezentanta Rusiei, Polina Gagarina, cu melodia "A Million Voices" (cotă de 4,5 potrivit Unibet), relatează agenţia Mediafax.

Locul al treilea este ocupat de reprezentanţii Italiei, trupa Il Volo, cu melodia "Grande Amore".

Topul zece al favoriţilor la câştigarea finalei Eurovision este continuat de: Australia, Estonia, Belgia, Serbia, Norvegia, Azerbaidjan şi Slovenia.

Reprezentanta României, trupa Voltaj, cu melodia "De la capăt/ All Over Again", se situează pe locul 22, având o cotă de 126 în finala Eurovision 2015, potrivit caselor de pariuri Unibet, Bet365 şi Coral, şi o cotă de 101 la alte case de pariuri, precum Boyle Sports, Sky Bet şi Betway.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod