M-a inselat cu cea mai buna prietena...

Cine nu a citit sau nu a auzit despre o astfel de situatie? Poate ti s-a intamplat si tie si, in mod sigur, nu a fost o situatie tocmai placuta. De cele mai multe ori, tradarea...
Cine nu a citit sau nu a auzit despre o astfel de situatie? Poate ti s-a intamplat si tie si, in mod sigur, nu a fost o situatie tocmai placuta. De cele mai multe ori, tradarea in dragoste doare enorm, mai ales cand cea care ti-a inselat increderea este prietena ta cea mai buna, asa cum o considerai tu.

Tocmai cea careia te confesai in momentul in care intampinai orice problema, mai ales de ordin sentimental... Se poate intampla oricarei dintre noi, de aceea trebuie sa iti alegi prietenii cu grija si, poate, sa fii mai retinuta in declaratii. Totusi, cand ajungi intr-o astfel de postura, ce poti face? Care este solutia cea mai buna?

In cazul nefericit in care ai ajuns sa fii inselata de catre iubit cu cea mai buna prietena, primul lucru pe care l-ai putea face ar fi acela de a incerca sa nu te invinovatesti. Este normal sa fii afectata de situatie, sa te intrebi de ce ti se intampla acest lucru si cu ce ai gresit tu ca el sa se te raneasca in acest mod. Viata poate fi nedreapta cu noi de multe ori, dar acest lucru nu ni se datoreaza intotdeuna numai noua.

Daca relatia este una de durata, acest pas gresit al lui poate fi si din pricina slabei comunicari dintre voi.
Se spune ca barbatii, prin natura lor, sunt poligami, desi nu sunt de acord cu aceasta ipoteza. Si femeile sunt capabile sa insele, chiar si cu cel mai bun prieten al iubitului, dar atunci cand exista respect si dragoste, intervin anumite limite.

Poate datorita programului incarcat pe care il aveti, lipsei de timp petrecut impreuna, problemelor care isi fac aparitia mai mereu, apar si neintelegerile pe plan sentimental, iar prietena cea mai buna a ta pare si cea mai buna solutie pentru el de a iesi din acest impas emotional. Ideal pentru voi, ca si cuplu, ar fi sa comunicati, sa va spuneti aceste pasuri, sa cautati raspusnuri si le puneti in aplicare, evitand astfel o situatie de acest fel.

In cazul in care acest lucru s-a consumat deja, trebuie sa iei masuri, chiar daca sustii ca il iubesti si ca nu poti trai fara el. Este clar un moment pe care sperai sa nu il experimentezi niciodata in viata, dar cum il gestionezi? De cele mai multe ori, razbunarea pare sa fie rezolvarea unei astfel de probleme. Inainte sa suni cel mai bun prieten al lui si sa ii propui o iesire la o cafea, gandeste-te daca merita efortul! Nu intotdeauna ce iti este la indemana, este si cel mai indicat de "folosit"! Si pana la urma, respectul de sine este mult mai important decat o razbunare, care te poate urmari toata viata si iti poate crea o impresie proasta despre propria persoana.

Dar nu alege nici varianta izolarii de ceilalti sau a amagirii continue.
Nu te ajuta cu nimic sa te inchizi intr-o carapace, sa te victimizezi si sa refuzi realitatea asa cum e. Ti s-a intamplat si tie, ca si multor femei de altfel, dar asta nu inseamna ca nu poti sa o iei de la capat, sa iti traiesti viata si sa fii mai fericita ca oricand.

In ceea ce o priveste pe "cea mai buna prietena" a ta... daca a acceptat avansurile iubitului tau, dovedeste faptul ca nu ti-a fost niciodata prietena. Poate nu trebuia sa fii atat de explicita in descrierea problemelor pe care le aveai cu iubitul tau, pentru ca exista posibilitatea ca ea sa fi profitat de faptul ca aveti unele disensiuni, a stiut punctele slabe ale relatiei voastre si a actionat. De aceea este de preferat ca neintelegerile pe care le ai cu iubitul tau sa le discuti mai intai cu el, sa incercati sa gasiti voi rezolvarea acestora.

Il iubesti atat de mult, incat preferi sa ignori faptul ca te-a inselat, sa nu ii spui ca ai aflat si sa continui relatia ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat? Niciodata nu este o idee foarte buna! Cu timpul, aceasta ignoranta te va durea foarte mult, vei ajunge sa nu mai ai incredere in propria persoana si exista posibilitatea ca cei doi care te-au tradat sa te tradeze in continuare.
Dragostea poate insemna multe lucruri, dar niciodata umilinta!

Si iertarea poate fi o solutie... De cele mai multe ori, dragostea te invata sa ierti si sa faci lucruri pe care nu credeai ca vei fi capabila sa le infaptuiesti vreodata. Simplul fapt ca iertam ne umple de fericire si ne da un sentiment de impacare cu propria persoana. In acest caz, este greu, mai ales ca sunt implicate doua persoane dragi, care ti-au inselat increderea. Le poti pierde sau poti accepta sa faca parte din viata ta in continuare, desi ambele situatii iti pot face mult rau.

Depinde numai de tine daca esti capabila sa treci peste aceasta situatie, daca ai puterea sa ii privesti in ochi si sa ii consideri inca iubitul tau, respectiv, prietena ta, daca nu cea mai buna prietena. Ar putea fi coplesitor pentru unele dintre noi sa ne intalnim cu cele doua persoane, care odata ne-au fost cele mai de incredere, si sa incercam sa fim cum a fost, adica de nedespartit.

Ca o concluzie...


Important este sa nu iti pierzi increderea in tine, in cei din jur si mai ales in barbatii pe care ii vei mai intalni, pentru ca nu toti sunt la fel; in cazul in care te-ai decis sa inchei orice relatie cu asa-zisa prietena si cu iubitul, nu trebuie sa iti fie teama ca nu vei mai intalni alti prieteni pe umarul carora sa versi o lacrima, dar poate putina discretie nu ar strica. Daca vrei sa continui relatia cu iubitul care te-a inselat cu cea mai buna prietena trebuie sa fii constienta ca te supui unei situatii cu risc maxim: exista posibilitatea sa mai "calce stramb" si poate data urmatoare te va parasi pentru alta prietena de-a ta.
Ridica-ti fruntea, sterge-ti lacrimile si continua sa crezi ca fericirea exista si pentru tine!
 

Comentariile 51-87 din 87

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Annn pe 10 Sep 2008, 10:35
    Ultima stirgare....

    Ups, spirite incinse aici, calmati-va si nu dati cu tastaturile in cap. Aici avem de-aface cu mentaliate eronata si proasta crestere. Ce zice titlul? "m-a inselat cu cea mai buna prietena" cum suna asta in traducerea vostra? ce e aia cea mai buna prietena pana la urma? Eu imi exprim regretul fata de femeile inselate cu "cea mai buna prietena" asa ceva nu exista. Ce are ea special? Se baga in sufletul tau si te stoarce de informatii intime, pai tu ii spui tot, ce si cum cu iubitu/barbatu'? pai cine a gresit? i-ai furnizat amanunte picante care ea le asimileaza si-si face mila de al tau si il consoleaza ea????? sau cum? e penibil, sa va insirati pe tava uneia amanunte extrem de intime, apoi tot voi va plangeti?? Eu am fel de fel de prietene, nu am discutata niciodata ce fac eu cu al meu in pat, Doamne fereste!!! Vlad esti deplasat cu textul pe are l-ai plasat, cum adica ma amarate? esti tu unul din ala care o ai si pe nevasta-ta si pe pretena ei cea mai buna? ii sta bine unei femei sa sara vb. accea din floare in floare? asta vrei sa zici? Bineneteles ca tii de el, tine de demnitate personala si de credinta si iubire tu astea unde le-ai pus? In cazurile de adulter cu cea mai buna prietena sau nu, vinovati sunt amandoi parteneri in aceeasi masura, au lasat fisuri prin care sa se strecoare cineva. Motivele sunt diverse. Da, ce mai....asta nu voi accepta niciodata, nu fac asa ceva nu face nici el. este cea mai crunta tradare, daca nu-ti pasa, atunci pune-ti intrebare intre voi e iubire sau amagire????Atunci nu te mai plange draga femeie inselata, nu ai fost suficient de atenta. Imi pare rau...."Cea mai buna prietena" e barbatul tau, nimeni altcineva!!! Sa vad, imi da cineva dreptate?????

    2
    0

  • Elena pe 10 Sep 2008, 09:22
    Erata:

    1. Ma grabesc! N-am mai avut timp sa fac "selectia valorilor" a femeilor care au inteles mesajele mele! Deci, "scelerate" sunt numai cele care m-au omorat cu zile, nevinovata! Celelalte, sa fie sanatoase si fericite! 2. . In loc de@ ANCUTEI se va citi @ BIANCUTEI !

    0
    0

  • Elena pe 10 Sep 2008, 09:17
    Vorba @Lui Vlad, a Andrei si Ancutei!

    Mai copiii minunati, am vrut sa fac un articol pentru un Simpozion international, din noiembrie si m-am ales cu o carte! Voi scrie o carte despre cele ce am constatat cu consternare pe WWW.eva.ro ! Ma lupt cu otrepele astea de 10 zile , aproape! Am vrut sa le ajut, asa cum fac de o viata ! M-au kignit si au sters cu mine pe jos, eu, femeie de nota 10, ca asa s-a intamplat sa fiu! Ce vina am eu??? Cititi comment-urile mele si veti vedea cata dreptate avem noi, astia 4 forumisti comparativ cu sceleratele celelalte!! In rest ...niste obsedate, carpe, hoate de barbati si taraturi, care de DEFULEAZA pe NET! Cer AJUTOR si, cand le dai CALEA CE DREAPTA, se OFFFFFFusuca ! Va multumesc mult ca ati aparut si nu mai ma consider o NEBUNA si de dus la Spital, eu care, in lumea REALA, tratez femei superbe, dar ...nefericite si le aduc implinirea - in suflet si in casa - , de peste 3 decenii! Doamne, ajuta oamenii care merita ! P.S. @@@@@@@ doar_o_ea, esti o alta PENIBILA! Adica, nataroaico, spune , si tu, cum sa nu tina o SOTIE data la ALTAR de barbatul ei, cand ea a investit SUFLET, VIRGINITATEA ei, AVERE etc. si o mai avea , si vreo 2-3 copiii???? CUM ? Cand ea a jurat CREDINTA si IUBIRE - la BINE si la GREU! CUM sa ti-l ofere TIE, CRETINO, "pe tava "????CUM???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    0
    0

  • doar_o_ea pe 10 Sep 2008, 01:52
    MDA

    Trebuia zisa si asta...nu sunt bune cele care "fura'' barbatii ( de parca barbatii ar fi un obiect sa fie furat :)))) dar la fel de penibile daca nu mai rau, sunt si cele care tin cu dintii de unul. :(((

    0
    0

  • Biancutza pe 10 Sep 2008, 01:48
    Vorba lui Vlad

    Mai, culmea . asa ma gandeam si eu. Ce sa tii atata cu dintii de pantalonii unuia? Daca merge cu buna vointa si frumos, bine,. daca nu, da-l in ma-sa.Aceste femei par a nu valora nimic pe cont propriu, fara barbati. Ia-le barbatii de langa ele si lasa-le singure, sa vedem cat realizeaza ele, asa. Si spun asta avand-o exemplu pe maica-mea care a ramas vaduva la 38 de ani si nu s-a mai recasatorit si ne-a crescut si dat la scoli si facultati si pe mine si pe frati-miu. NU barbatul arata cat valorezi tu. Dor tu iti dovedesti propria ta valoare . A se lua aminte .

    0
    0

  • Andra pe 10 Sep 2008, 00:12
    Ce blandete?

    Doamnelor, am 20 de ani si mi-e scarba de dumneavostra. Ai face orice pentru fericirea voastra , fara sa va ganditi la ceilalti. Dumnezeu este bland, dar in acelasi timp , drept. Nu va imaginati ca faceti ce vreti in viata, va duceti si va spovediti si gata. Cele care "fura" barbatii cu obligatii, sunt pentru mine niste femei incapabile sa fie independente ,(dpdv financiar ) , lase si proaste , pentru ca se multumesc cu resturi. Din partea mea, sper sa va primiti pedeapsa (care apropo, in religie e una capitala).PS: Daca as putea v-as pune la zid si ....distrugeti caminul oamenilor , javre ce mai

    0
    0

  • Elena pe 9 Sep 2008, 18:15
    A fi a lui Dzeu si a fi , si teluric, adica 50% +50% !!!

    @rosi, Asta inteleg eu, om al mileniului acesta ca inseamna "credincioasa"! Adica sa fii si incadrat in cotidian sa fii realist ca sa poti inota cu rechinii! Sunt , si "telurica" deoarece sunt om cu picioarele pe pamant si am stiut cum sa-mi gestiomez CUIBUL, cu tot ce implica el! Sunt si credincioasa, cata vreme cred ca exista Dzeu, IIsusm Sfanta Fecioara s.a. si pentru ca respect cu crebicie, de cand ma stiu, cele 10 porunci! Asta nu inseamna ca nu pot "tipa" la o nemernica si n-o pot certa ca sa inteleaga cat a gresit! Asta nu inseamna ca te poti lasa terfelita de o carpa! Insusi cuv. DumnezEU are in el OMUL, EUL fiecaruia care , pe pamant, EUL trebuie sa seclupte, ca e reala butada:"Dzeu iti da , dar nu-ti baga si-n traista!" Si atunci cum sa te aperi de jugodii? Cum decat tu, cu arma ta : CUVANTUL ! Daca vrei credincioase 100% sau habotnice, du-te pe site-ul: www.resursecrestine.ro, unde vei gasi alte femei:rozi, Elena, Mihaerla, dana s.a., in niciun caz..."pitipoanca"! Acolo sunt credincioase cum vrei tu ! sa fii sanatoasa si sa fii 100 % credincioasa, nu asa ca mine! @@@Annn, Felicitari! Uite si o FEMEIE adevarata si sincera ca si mine! Sa fii "o strategie" , in continuare ! Bravo tie, fata draga !

    0
    0

  • Annn pe 9 Sep 2008, 15:33
    Si voi???

    Aiurea, mie nu cred ca m-i se va intampla !! au fost tentative dar asa bine le-am ochit la timp incat ma felicit singura. le-am ciufulit pe ele, subtil asa..barbatu' barbat, oricum nu ar fi cedat ca la drac gol cu is si aflu tot., fie ca vreau fie ca nu.....atata-i trebuie. Avem un pact, daca-l incalca, aoleu ce razboi va fi, nu accept,poate sa se intample dar sa aflu de la el nu din popor, asta-i baiu'...deocamdata is "precisa" ....:)))) al meu e !! Am o intrebare pt. astfel de cazuri, voi unde erati??? la ce va gandeati? greseala voastra, scuzati.....nu aruncati cu rosii......:((( daca dormiti.....Imi pare rau de tot de voi. Au!! nu mai aruncati cu rosii ca pun de zarzavat imediat.

    0
    0

  • rozi pe 9 Sep 2008, 10:33
    credincioasa?

    Elena, nu-mi vine sa cred ca folosesti acest limbaj in numele DOMNULUI, cei ce au credinta adevarata nu vb in asa mod,unde este blindetea ,intelepciunea credintei?

    0
    0

  • linush pe 9 Sep 2008, 09:38
    si eu...

    si eu am patit aceeasi chestie cu o fosta colega de liceu cu care ma imprietenisem cand a fost bac-ul. toate bune si frumoase pana aici. aveam un prieten pe care colega mea l-a cunoscut mult mai tarziu.numai ca faza a fost destul de naspa aici. am aflat dupa o buna perioada de timp ca acea "prietena" a mea , nu numai ca se dadea la iubitul meu , dar imi mai baga si strambe. toate astea eu le-am aflat de la prietenul meu , care mi-a povestit tot. am fost foarte fericita in acel moment , cand am vazut si am simtit ca intr-adevar ma iubeste si ca a avut puterea sa-mi povesteasca. l-am iubit mult si cred ca inca il mai iubesc...pacat ca nu mai suntem impreuna.

    0
    0

  • ciocolata_amaruie pe 9 Sep 2008, 02:18
    .....

    eu sincer nu stiu ce sa mai cred despre ea..sincer...m'am intalnit cu ea, am vorbit....si mi'a jurat k nu a atins'o nici macar cu un deget...iar el a doua zii ii spune unei prietene ca sunt impreuna....si eu pe cine sa cred?......i'am spus ei k nu ma deranjeaza daca au vro relatie dar sa'mi spuna sa nu aud de la X si Y k ei se iubesc de mama focului...si in fata mea sa nege....nu suport minciuna...si atata timp cat sunt mintita s'a terminat tot.... nu stiu cum sa'i spun ei...k eu pe zi ce trece aflu de pe la prieteni multe lucruri care ma uimesc si ma fac sa imi schimb parerea... daca aveti vro idee cum sa'mi dau seama de relatia lor..va rog din suflet sa ma ajutati...chiar sunt intr'o situatie urata din care vreau sa ies cat mai repede..:( ma termina psihic :( va pup evelor si aveti grija de barbatii vostrii k e jale :*

    0
    0

  • yo pe 9 Sep 2008, 00:43
    ha

    nu e mai bn d mn k la 18 ani jumate sunt sg de un an si 3 luni? traiescprintre barbati am o gasca de baieti si stiu cum gandesc! sfat:daca aveti un prieten f bun facetivil iubit! in asa fel nu va mai confruntati cu sit d genu'!!! trust me :)

    0
    0

  • Dana pe 8 Sep 2008, 22:25
    Pentru 'norocoasa" Elena

    Elena esti penibila plina de nesigurante meschine...Spaima ta nu arata decat faptul ca esti o nefericita nesigura pe tine si pe relatia ta. Mi-e jena de ce ai scris....

    0
    0

  • Elena pe 8 Sep 2008, 16:23
    Mareeeeeeeeeeeeeee pacat!

    Doamne, @pitipoanco, Doamne ce blestem a cazut pe capul tau????Cum sa nu realizezi tu, femeie in toata firea, ce mare pacat iti faci cu manuta ta??? Sa tii minte, fara a-mi reprosa ca sunt prea crestina, dar din Noul Testament, citit de 3 ori ca sa-l pricep, un singur lucru am inteles, spus de mii de ori: Sa nu faci pe NIMENI sa SUFERE din cauza ta! Sa nu creezi suferinta aproapelui tau ! sa nu ofteze nimeni din cauza noastra !" De "iubit aproapele" , sa murim de iubirea lui ...nu.... asta se poate....e ireala aceasta porunca, dar sa fii constient ca "darami CUIBUL altei femei" care mai are si 2 copilasi, asta e Pacat strigator la cer! Tu esti tanara. Eu voi muri inaintea ta, ca asa e normal, dar ai sa vezi tui cum se va alege praful de ZANA lui Banica, de Lascareasca lui SUTU, de Silvia lui Petre Roman s.a. ! De unde stiu? Am trait sa vad "n-spe" cazuri prin vecini, colegi, rude, amici de care s-a ales praful! Vrei alte ex.? Nevasta lui Adrian Paunescu, l-a despartit de poeta Constanta Buzea! Ai vazut ce a facut??? Alt ex.: ministrul Sanatatii, in celalalt guvern, sotul Danei Razboiu, stirista de la TVR1, a fost "furat" de o tipa. O batea mar pe mamica fiului sau! Stii ce face acum tipa? Merge cu el la citostatice! Are cancer de colon!Vezzzzzzi cat de fericita eate??? Si alte ex. sunt ..........................................mii! Dzeu sau Viata, zi-ii cum vrei, Plateste si rasplateste CANDVA , exact dupa CUM MERITA fiecare! Si...inca ceva : fii tu nevasta , mama cu 2 copilasi! Ce-ai simti....TIE cum ti-ar fi?sa te stii tradata ?????????????????????????????????????? Eu am impresia ca sunteti inconstiente toate cele care faceti asa ceva! De-ati muri de dorul dorului si de amorul amorului, in casa alteia sa nu va bagati! Esti tanara...esti frumoasa....oi avea si un job...e plin pamantul de barbati liberi, divortati sau vaduvi! Fugi de ei, amandoi...vrei sa-i vezi, la o betie ca se incaiera pe tine??? Vrei macel??? Ce vrei, fata draga ! Cauta-l pe ala care nu are FAMILIE! Doamneeeee, cum sa te conving ca va fi vai de mama ta , VREODATA ! Sa-ti dea Viata / Dzeu gandul cel bun, SUFLET, sanatate si ...mult succes !

    0
    0

  • pitiboanca pe 8 Sep 2008, 15:47
    Ce sa ma fac sunt disperata

    Iubesc in acelasi timp doi barbati si greseala e k amandoi sunt insurati unul dintre ei are doi copiii iar celalalt nu a avut fericirea sa aiva si el copiii din cauza sotiei lui si mai e o problema amandoi sunt cumnati cel care nu are copiii vrea sa fie k mine sa avem un copil dar parca inima mea e mai mult pentru celalalt ce sa ma fac?

    0
    0

  • pitiboanca pe 8 Sep 2008, 15:39
    prietena cea mai buna

    Sa stiti k in ziua de azi nu mai putem avea incredere nici in haina de pe tine ,can tie lumea mai draga se poate intampla sa se rupa atunci cand nu te asteptai.Pt mine demult nu mai exista cuvantul"prietena mea cea mai buna".Cateodata ma simt singura nu am cui cere un sfat dar am ajuns la concluzia k e mai bine sa fi singura si sa faki ce crezi tu k e mai bine

    1
    0

  • rozi pe 8 Sep 2008, 15:25
    TRADARE?

    AM 47 de ani , iar prietenul meu are 41.Sintem impreuna de 6 ani.Dragele mele, nu as fi crezut in viata mea ca as putea accepta sau mai bine zis ierta , tradarea.Prietenul meu traia cu angajatele mele (am avut un barulet).Ultima cu care a trait , se intilneau chiar in casa si in patul in care cica noi ne iubeam.Binenteles ca mi-am o-pus intrebarea unde gresesc, eu greseam ca eram plinuta(sint plinuta 70 kg, dar credeti-ma ca arat bine, dar nu sint slaba cum si-ar dori el.Eu eram dupa marfa la metro , pe cind cei doi se iubeau fara sa se gindeasca ca as putea veni inopinant acasa(EA ADICA OSPATARITA, ADICA ANGAJATA MEA , INCHIDEA BARUL SI SE DUCEA FUGUTA LA PRIETENUL SEFEI.Credeti-ma ca l-am parasit timp de 2 luni, in care am slabit 14 kg,dar dupa aceea ne-am impacat.Groaznic,daca s-ar intoarce timpul inapoi nu m-as mai impaca cu el,LUPUL -SI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL BA(apropos el este carunt dar se vopseste)ACUM?Acum astept sa se intimple din nou, sa-l pot parasi.

    0
    0

  • mihaela pe 8 Sep 2008, 11:52
    s-a dat prietenea mea desi era amanta sotului meu

    La mine totul era frumos, ne iubeam aveam o fetita, prieteni ieseam la petreceri, pensiuni, o viata de invidiat pana cand o amica mi+a deschis ochii. una dintre prietenele mel care venea in casa, imi aducea cadouri mie, fetei mele si chiar parintilor mei era amanta sotului meu de 3 ani. de cand eram eu insarcinata si din motive medicale nu am intretinut relatii sexuale cu sotul meu. timp de 2 ani nu mi+am dat seama asa de bine s+au ascuns inainte era doar o cunostinta apoi incet incet s-a bagat in viata meaiar cine ii vedea impreuna cu masina spune ca na e prietena sotiei si o coduce acasa.pana i+am prins impreuna si am divortat acu ii pare rau si mai vrea inca o sansa. Mi-a spus ca ea a fost doar o curva si ca pe mine ma iubeste.....Eu am o vb "fie roata chiar patrata, tot se invarte inca odata", va plati.... sunt sigura de asta.

    0
    0

  • Elena pe 8 Sep 2008, 11:13
    Pt. Ciocolata _ amaruie...

    ...era post-ul de sus! Corectez verbul scris negativ, sus:... " ...cum e posibil sa te invidieze..."

    0
    0

  • Elena pe 8 Sep 2008, 11:11
    Numai pentru tine!

    Da, fata draga, asa este, dar cum e posibil cand vezi ca cineva iti intinde o mana, iti da un sfat, iti demonstreaza prin EXPERIENTA vietii ca e bine sa faci asa...si asa...si asa..., ca se poate, Cum e posibil sa nu o invidieze??? Cum sa nu stie ce inseamna EMPATIE??? Asta nu pot sa inteleg la FEMININELE din lumea virtuala! Cele din lumea reala ti-ar ridica monument daca ar vedea ca pierzi timp si mai mori un pic si pentru ele!!! Spune-mi, unde am gresit ca le-am deschis ochii si ca SE POATE sa fie implinite!???!

    0
    0

  • vicky16_cool pe 8 Sep 2008, 11:09
    e ceva tipic barbatilor

    nici nu ma mira acest subiect,pt ca multe femei au trecut prin aceasta neplacere,cunosc multe cazuri,cuprinse intre varstele 16-40 de ani,care au avut ghinionu sa fie inselate cu cea mai buna prietena sau daca nu cea mai buna atunci macar prietena.acest ghinion al destinului este practicat inca din evul mediu,dca nu putin tip mai tarziu.e o problema cunoscuta pe plan mondial.cred ca 1/2 din populatia feminina a trecuta macar o data in viata prin asta.eu sper totusi ca mai sunt si femei destepte si nu isi lasa cea mai buna prietena doar pentru a avea o aventura cu iubitul acesteia.

    0
    0

  • Elena pe 8 Sep 2008, 11:06
    Ce-i de facut???

    @noel @All, ma doare sufletul de cele ce scrieti ! Spuneti-mi si mie unde ati gresit? Ce e de facut? Ce greseli sa nu le mai repete copiii si nepotii vostri? Stiti oare unde este "cheia"???

    0
    0

  • aura pe 8 Sep 2008, 10:34
    inidelitate

    si eu am avut o pov.foarte urita.am cunoscut pe cineva,dupa aproape doi ani am cedat in fata lui.m gresit.La inceput era o pov.frumoasa de dragoste.era barbatul vietii mele.avind citeva probleme in fam.,poate si sigur datorita relatiei pe care o aveam.am decis sa divortez.O mare greseala din partea mea.Si el mi a dat sfatul sa divortez.si el mi a zis ca sunt femeea vietii lui.ma iubea,asa aveam eu impresia.dar,ma inselam.A fost un pic de interes.cind l am cunoscut avea o viata diferita de noi.Era f.necajit si descurajat.l am ajutat mult.I am ajutat familia,ca recunostinta dupa 3ani fumosi impreuna s a schimbat mult.Ma insela cu pietena cea mai buna a sotiiei lui cu care era divortat de mult,dar traiau in aceeasi casa avea si o fetita.lipsea multe nopti de acasa.era cu mine.Apoi a inceput sa ma minta si pe mine.Am reusit sa i prind telefonul.Avea mesaje de dragoste multe cu cea mai buna prietena a lui nevasta sa.Am discutat dimineata problema.Mi a recunoscut.dar ca face cu ea doa sex sportiv.I am mai dat o sansa.Am gresit.nu merita.ne am despartit.Suntem dupa mult timp doar amici.Nu i mai este asa de bine acum.A ajuns iar cum l am cunoscut acum 10 ani..exista pt.fiecare un dumnezeu.am fost foarte ranita si lui nu i a pasat.este tot cu acea persoana si acum,dar arata rau.

    0
    0

  • noel pe 8 Sep 2008, 09:11
    si eu am coarne

    Pe mine, iubirea vietii mele m-a inselat cu cel mai bun prieten. Ce m-a sfatuiti sa fac?

    0
    0

  • alinutza pe 8 Sep 2008, 09:05
    am patit-o si eu

    in luna aprilie l-am cunoscut pe el la un eveniment auto,pot spune ca lui i-a placut f mult de bine, si pe toata durata sederii mele in acel oras a avut grija sa nu-mi lipseasca nimik,dupa ce am revenit in Buc am inceput sa iesim, a fost totul un vis......in luna auguist o perioada mica nu ne-am mai putut vedea, eram f ocupata cu serviciul, ajungeam la ore tarzii, ai mei au venit in tara, deci nici macar o portita,am vb cu el si i-am explicat, nush cat a inteles el dar saptamana trecua am dat sa-l sun sa iesim iar prietena mea mi-a spus ca este plecat la o sedinta foto, drept care cele 1001 ganduri ( de unde stie, cand ei nici macar nu au facut schimb de nr de tel, ) bine pana la urma sa aflu ca s-au inmtalnit intamplator si atunci au vorbit, au iesit ...etc....si uite asa am ramas ca idiotata , Nu am inteles pana acum ce era asa de greu prietenei mele sa vina sa-mi zica sau ma intrebe daca mai ies sau nu cu el, nici el nu mi-a zis nimik dar ce sa te astepti din partea barbatilor????dar ea,care .....in fine ce mai conteaza

    0
    0

  • valy pe 8 Sep 2008, 08:08
    da am trecut si eu

    aveti dreptate toate tineti prieteni mai la distanta se cunosc cum deschid prima vorba gesturile care le fac milogeala si buni la toate cuvintele spuse sint foarte periculoase asa te vreu ELENA

    0
    0

  • simona pe 7 Sep 2008, 23:47
    iubito

    draga mea eu am o situatie si mai si.........prietenul meu care am un copilas nu poate sa renunte la ex a lui intre noi diferenta e de vreo 8 ani intre noi si eu sunt dulcik de casa comik iar cealalta e dupa inters material plus ca mai are inca vreo 3 care... acum sunt singura cu bebelusul intr-o tara straina muncesc am inchiriat o casa f frumoasa dar sunt saptamani cand nu vb cu cineva ce e scris pentru tine te va stepta nu iti face griji dar intradevar estegreu cand treci prin aceste situatii s eu nu prea cred in prietenii asa de stranse prietena mea cea mai buna e mama este tanara cu alte conceptii dar nu iti va face rau sau va spune ceva despre tine altora te poop si gandeste-te ca ai o viatza inainte nu mai sta dupa el ce sa ierti daca face odata va face mereu de ce sa suferi

    0
    0

  • ciocolata_amaruie pe 7 Sep 2008, 16:10
    Un week'end placut si voua Evelor...

    femeile sunt create sa fie invidioase...toate suntem invidioase pe ceva...dar unele exagereaza :|

    1
    0

  • gagicutza_clauditza_17 pe 7 Sep 2008, 14:21
    din pakte am trecut si eu prin asta

    doare enorm de tare o astfel de experienta dar mi-am invatat lectia sa nu mai am incredere in nimeni....si cu atat mai putin sa am prietene "bune"

    0
    0

  • Elena pe 6 Sep 2008, 19:59
    Alte comment- uri....

    ....mai sunt, si la art. : "De ce nu suna barbatii" si "Am fluturi in stomac" ! Un week-end cat mai placut, alaturi de cei dragi, E.

    0
    0

  • Elena pe 6 Sep 2008, 19:54
    Mersi mult....

    ...@ciocolato, dar nu laude vreau, ci.....sa deschid ochii, fetelor, ca prea e multa jale , si pe NET! ! daca mai vrei sa "ma citesti", du-te, tot pe EVA.RO, la art.:"ORGASMUL LA ........INCEPATOARE"! O sa te socheze invidia si rautatea unor semene! You be happy, E.

    0
    0

  • ciocolata_amaruie pe 6 Sep 2008, 18:16
    Bravo !!!

    bravo elena.. ;) felicitarile mele..multa sanatate si intelegere tie, copilului si sotului tau !!!

    0
    0

  • Elena pe 6 Sep 2008, 13:31
    Sa fiti o strategie !!!

    Nu mi s-a intamplat niciodata, pentru ca nici n-am vrut sa am prietena 100%, ci doar.....amice....cu toate si.... cu niciuna! N-am cultivat cercul lor si mi-am vazut de casa, de barbat si de copil asa cum am stiut mai bine! Insa, la Pastele de anul acesta, am fost pusa intr-o situatie inedita, mai mult eu decat sotul meu, in prima faza, ca pe mine m-a curtat intai; faza a 2-a n-a existat decat in imaginatia ei bolnava !! Am mers intr-o excursie si cum, in excursii , merg si divortate & vaduve etc., unei tipe din Bucurestiul Dvs., asa de mult i-a placut de mine / noi, incat n-am mai scapat de ea toata perioada, ea fiind SIngura! Avansuri nu i-a facut sotului! Eu, mereu, am stat numai langa el, clipa de clipa, ca era prima excursie in VEST! Dar, mereu ne spunea ca are, si ea o casuta in orasul nostru si ca va veni , in vara, sa faca parastas mamei sale, iar noi vom fi primii invitati! Ce am facut eu? Am continuat sa fiu "o strategie" ! Mereu ma faceam ca n-am pix ca sa-i dau mobilul meu ...bla...bla ...b,la... Am dat in final, la plecare, un NR. aiurea ca sa nu o mai vedem niciodata! De ce am procedat asa? Pentru ca ea, singurica fiind, daca se infiltra in cuibul meu, cine stie ce se mai intampla tocmai acum, la varsta a 3-a ! Si asa....am aruncat-o ca pe "un ...cancer" din universul nostru peisagistic! Asa am facut O VIATA INTREAGA! Eu stiu ca nu m-a inselat, iar daca a facut-o, indiferent cu cine, CINSTE LUI ca n-am simtit si nu s-a aflat! Cati barbati pot sa fie ca el???? Pe aici se zice ca, "primul care te fura e PRIETENUL tau, ca stie unde pui cheia ! " Deci, fetelor, uneori suntem, si noi vinovate, ca prea ne legam sufleteste de cate o tipa! Evitati-le cat puteti de mult ! Sunt pericol public! Doamne, ajuta !

    1
    0

  • hanna pe 5 Sep 2008, 20:06
    inca o precizare

    niciun barbat nu e facut pt o femeie, precum nicio femeie nu e facut pt un singur barbat! :-))

    0
    1

  • hanna pe 5 Sep 2008, 20:04
    un menaj a trois

    ce chestie as fi profitat si as fi pus problema la un menaj a trois si rezolvam problema in ziua de azi totul e intors cu curul in sus asa ca incercam si varianta asta!!!! atata tam tam pt nimic si ce atatea lacrimi degeaba sau dadeam cu flitul si gata!

    0
    1

  • Adda pe 5 Sep 2008, 19:44
    aiurea

    sh eu am patit-o acum putin timp...nu-mi venea a crede...k pers la care tineam mai mult cu cea mai buna prietena...care o credeam mai cv k o sora...baga strambe sh face orice k sa ne desparta...cei drept a reusit...numai k reusita ei nu a fost pt mult timp...pt k ea avea prieten d 8 luni d zile..sh fostul meu bineinteles sh-a gasit alta....intr-un fel am considerat k e mai bn k s-a intamplat asa ...pt k mi-am dat seama ce fel d pers ma inconjurau....acum mi-am revenit..sunt inconjurata d prietene p care pot conta intradevar...sh am un iubit care il ador...sh care stiu k arface orice pt mn....

    0
    0

  • ciocolata_amaruie pe 5 Sep 2008, 19:40
    Prietene ?

    am deschis si un topic pe forum despre problema asta....la mine nu a fost chiar asa....am avut un iubit...ne'am despartit...el o nu cunoaste pe "cea mai buna prietena a mea" dar ea il stia pe el...de la mine....stia care a fost relatia noastra...deci stia tot....iar acum 2 zile ma suna cineva si imi spune k ei au venit amandoi intr'un bar si stau la masa si se hlizesc unul la celalat...dupa ce ea nu ma mai bagase in seama de vro saptamana...iar cu el ramasesem prietena ca si cum nu s'ar fi intamplat nimic....asa...azi de dimineata la cafea, la terasa..eu cu o prietena iar el cu "cea mai buna prietena a mea" si cu inca o tipa care venise cu ei, el m'a salutat...iar ea s'a facut ca nu ma vede...si dupa ceva timp sa primesc mesaj de la ea care suna in felul urmator " azi ai trecut pe langa mine si nu m'ai bagat in seama?" dupa ce a iesit cu fostul meu iubit..mai are tupeul sa imi trimita si asemenea mesaj..eu nu stiu cum o sa reactionez cand o sa dau nas in nas cu ea si voi fi nevoita sa ii spun tot in fata... dati'mi si mie un sfat cum sa reactionez... multumesc anticipat :*

    1
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod