Lucruri pe care nu ar trebui să ți le spună niciodată partenerul

Ți s-a întâmplat vreodată să-i spui ceva partenerului și să regreți imediat? Probabil că și lui. Însă când sunt spuse astfel de lucruri în mod repetat și fără remușcări, ar trebui să se aprindă un semnal de alarmă. Iată ce lucruri nu ar trebui să-ți spună niciodată partenerul!
Ce nu ar trebui să-ți spună niciodată partenerul?

1. "Nu ești suficient de bună."


Nu ești perfectă. Ei bine, nimeni nu este. Dacă partenerul tău se concentrează asupra particularităților și eșecurilor tale, transformându-le în niște arme, intențiile lui sunt discutabile. De ce ai vrea să-i amintești cuiva de toate defectele sale? Există bărbați care folosesc această tactică pentru a încerca să le demonstreze partenerelor că nu sunt suficient de bune pentru ei. Însă este o tactică distructivă emoțional și complet inutilă.
Iar atunci când îți este chestionată valoarea, poate că ar trebui să te întrebi și tu dacă este persoana potrivită pentru tine.

2. "Cariera ta este inutilă."


Cu toții avem opinii cu privire la diferite cariere. Mai ales în prezent, când din ce în ce mai mulți oameni aleg locuri de muncă flexibile. Cu toate acestea, trebuie să respectăm faptul că o anumită carieră funcționează pentru anumite persoane și pentru altele nu. Partenerul tău nu ar trebui să vorbească niciodată despre profesia aleasă de tine într-un mod degradant și deranjant.
Iar dacă ești fericită la locul de muncă, atunci explică-i partenerului că nu vei tolera comentariile negative cu privire la acest subiect.

3. "Țelurile tale sunt nerealiste."


Cel mai frumos lucru despre țeluri este că sunt personale. Acestea reprezintă o șansă prin care încercăm să ne atingem propriile obiective. Așa că este inacceptabil ca partenerul tău să râdă de ele. Poate fi înfricoșător să ne împărtășim viziunea cu cineva. Acest lucru necesită o anumită vulnerabilitate. Când lași garda jos, este dăunător ca persoana de lângă tine să fie critică și descurajatoare.
Acest lucru nu ar trebui să aibă loc într-o relație bazată pe iubire. Partenerul tău ar trebui să te încurajeze să-ți urmezi visurile, nu să renunți la ele.

4. "Ar trebui să slăbești."


În epoca în care toată lumea folosește programe de editare și filtre pentru poze, multe persoane se luptă cu probleme de imagine corporală. Din fericire, există un număr din ce în ce mai mare de încurajări, care ne îndeamnă să ne iubim șa cum suntem. Un partener care te iubește cu adevărat nu ți-ar cere niciodată să slăbești.
Comentariile negative cu privire la corpul tău nu ar trebui să fie tolerate. Corpul tău este doar al tău. Ar trebui să fii fericită și confortabilă cu ceea ce ai, iar dacă vrei să slăbești, această idee ar trebui să vină din partea ta, nu la sugestia altora.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod