Cuplu de indragostiti

Lucruri pe care le fac cuplurile foarte iubăreţe

Chiar şi cele mai mărunte lucruri pot să-ţi aducă bucurie, atunci când le împărtăşeşti cu partenerul de viaţă. Cuplurile foarte iubăreţe îşi trăiesc intens povestea de dragoste!
Îl iubeşti pentru că îşi manifestă dragostea pentru tine în public şi niciodată nu încetează să te surprindă cu un moment de tandreţe, fără să fie legat de vreo ocazie specială. Îl iubeşti pentru că îţi înseninează mereu ziua cu poznele lui sau pentru că ştie ce să-ţi spună atunci când ai o zi proastă. Îl mai iubeşti pentru că ştii că te poţi baza pe el oricând ai nevoie. Îl iubeşti şi mai mult atunci când îţi spune că te iubeşte şi îl vezi că asta simte pentru tine.
Sunt anumite lucruri pe care cuplurile foarte iubăreţe le fac mereu şi îşi trăiesc în fiecare zi povestea de dragoste. Poate unele par lucruri mărunte, dar cuplurile iubăreţe nu uită niciodată de ele. Iată care sunt acestea:


1. Fac duş împreună şi se spală reciproc


Acest obicei poate să fie considerat unul obişnuit după ce relaţia voastră este avansată. Însă, există cupluri care nu fac acest lucru şi care nu trebuie să aibă mereu o conotaţie sexuală. Pur şi simplu, cuplurile iubăreţe consideră acest ritual un moment de tandreţe şi au grijă să se răsfeţe reciproc făcând un duş împreună.
Se spală unul pe celălalt, chiar îşi şamponează părul. Poate să pară ceva banal, dar fiecare cuplu trăieşte diferit intimitatea. Cuplurile foarte iubăreţe consideră acest ritual unul romantic şi se vor răsfăţa şi cu un masaj la final.


2. Ştiu când să-şi ofere spaţiu


El ştie când ai o dispoziţie proastă şi trebuie să te lase în pace. În special, în acele zile ale lunii în care starea ta este una foarte schimbătoare. Cuplurile iubăreţe reuşesc să depăşească cu bine aceste momente, deoarece el va avea mereu grijă să-ţi lase spaţiul necesar.
Dar, în acelaşi timp îi poartă de grijă partenerei şi îi face toate poftele, fără să pună la suflet răbufnirile ei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod