De ce toate căsniciile sunt complicate

Relațiile se înfiripă greu, căsniciile nu merg întotdeauna ca pe roate, iar atunci când soții devin și părinți, lucrurile sunt și mai complicate.
Căsniciile astea sunt la fel ca afacerile: pleci de jos, speri și visezi că o să ajungi departe și aștepți ziua când, în sfârșit, vei avea suficienți bani, încât să-ți poți permite o vacanță prelungită și să te bucuri de tot ce ai agonisit cu partenerul tău. Dar la fel ca orice afacere, de-a lungul călătoriei te vei lovi de situații. Situații când poate vei urca și te vei simți stăpânul lumii și situații când vei fi îmbrâncit de la cel mai înalt punct. Și atunci apare întrebarea “Ce faci?”. Poți merge mai departe, încercând mai mult și mai bine sau poți renunța. Așa e și în căsnicii sau relații.
 

Niciodată nu va fi mai ușor

 
Poate că unul dintre cele mai frumoase momente va fi acela când sunteți la început. Poate că atunci va fi momentul în care vă simțiți stăpânii lumii și că nimeni și nimic nu o să doboare noua echipă. Însă, lucrurile se mai complică pe parcurs. Apar responsabilități noi, apar mai multe așteptări, apar copiii care au nevoie de atenția și dedicarea fiecărui părinte, apar frustrări, apar minciunile. Mai mici sau mai mari, mai crude sau mai nevinovate.
 
Ne înfuriem, ne certăm și apoi ne împăcăm? Sau ne înfuriem, ne certăm și apoi o luăm pe drumuri diferite? Depinde. Depinde de cât de devotați sunteți unul față de celălalt. Depinde ce vă leagă și cât valorează asta pentru voi. 
 

Nu există cuplu perfect

 
Cum nu există nici persoana perfectă. Există compatibilitate, respect și dorințe comune. Iar când lucrurile nu mai merg în aceeași directie (de oricare ar fi ea), apare haosul. Apar întrebările, apar temerile, apare neîncrederea. Așa că toate căsniciile sunt complicate, la fel ca orice alt tip de relație. Fie ea sentimentală, de prietenie sau profesională. 
 
Pentru fericirea absolută, la care toți visăm, merită să te duci cu capul înainte și să lupți pentru ceea ce îți dorești.  Până una, alta, vă recomand să citiți cartea Big litle lies sau vă puteți uita la HBO din 20 februarie. Serialul pare la fel de bun precum cartea. :) Mai multe detalii aici -> http://biglittlelies.hbo.ro . Serialul va fi și pe HBO GO, iar primul episod va fi disponibil fără abonament din 21 februarie.
 
Cu drag,
Cosmina
 

P.S. Trailer-ul îl puteți vedea mai jos: 

 

Cosmina Kovács
Cosmina Kovács
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod