adidas redefinește pantofii de performanță pentru femei prin lansarea modelului ULTRABOOST X

adidas Running lansează astăzi cea mai nouă variantă a pantofilor emblematici UltraBOOST. Noii pantofi de înaltă performanţă adidas UltraBOOST X sunt creaţi special să se potrivească piciorului femeii care îi încalță si să-i ofere acesteia cea mai frumoasă experienţă de alergare.
Pantofii sunt creaţi pentru a reflecta mişcările naturale ale piciorului din timpul alergării şi pentru a creşte performanţa atletelor. adidas a folosit sistemul ARAMIS, tehnologia de monitorizare care permite analiza în detaliu a mişcărilor corpului, pentru a vizualiza exact punctele în care piciorul femeii are nevoie de mai mult suport şi spaţiu pentru a se mişca în mod natural. Prin acest proces a fost posibilă crearea pantofului unic UltraBOOST X.

Forma arcuită distinctivă, împreună cu bolta sculptată din mijloc şi învelişul superior Primeknit se adaptează natural pe picior în timpul alergării.
Materialul Primeknit înveleşte complet arcul piciorului pentru mai mult suport si lasă vârful flexibil și lejer, pentru a permite ventilația piciorului. În plus, conturul călcâiului UltraBOOST X are un design mai îngust, adaptat pentru femei, ce asigură susţinere piciorului și libertate de mişcare în timpul alergării.

Spuma BOOST se întinde pe întreaga suprafaţă a tălpii şi oferă cel mai bun retur de energie din întreaga industrie, păstrându-și proprietățile la orice temperatură.
Stratul subțire din cauciuc Continental învelește suprafaţa exterioară a tălpii și oferă mobilitate piciorului. Acesta a fost creat pentru ritmul de alergare al femeilor şi pentru a le oferi acestora aderenţă în timpul curselor din oraş, indiferent de condiţii.

Forma unică a pantofului UltraBOOST X oferă fiecărei femei încrederea necesară pentru a-şi depăşi propriile limite şi a-şi atinge obiectivele, fie că se dă jos din pat să alerge la 5:30 dimineaţa, fie că face prima ei tură de 10 kilometri sau îşi doboară recordul personal la cursa favorită.
 Împreună cu pantoful UltraBOOST X se lansează echipamentul pentru alergare, ce include un tricou Primeknit, pantaloni scurţi, vestă şi colanţi. Colecţia completează silueta unică a pantofului, fiind în armonie perfectă cu întregul corp al atletei şi cu atmosfera cursei.

Pantofii adidas UltraBOOST X vor fi disponibili în magazinele adidas la preţul de 819 lei, iar echipamentele textile începând cu 214 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod