De ce sunt toxici bărbații cuceritori? 3 motive să-i eviţi


Dacă ai căzut în plasa unui cuceritor, să nu îți pară rău. Mai degrabă poți să îl compătimești pe el. Nu este usor să trăiești cu aceste nesiguranțe toată viața!

Întrebarea se pune, sunt acești bărbați pierduți pe vecie? Există vreo sansă de recuperare? Sfatul meu ar fi să nu încerci să aduci un astfel de bărbat pe calea cea buna dacă nu ai o voință de fier și un caracter extrem de puternic.

Relațiile care se bazează doar pe chimie, atracție fizică, lipsă de certitudine și planuri de viitor sunt relații toxice sau relații imaginare. TU îți imaginezi un rezultat care nu există. TU îți dorești un viitor pe care el nici nu îl ia în calcul. Iubirea adevărată se manifestă după ce trece efectul atracției fizice puternice.

Întotdeauna poți evalua o relație cu un bărbat în funcție de ce simți când ești în preajma lui. Te simți liberă, apreciată, acceptată, dorită și cucerită în majoritatea timpului? Dacă da, atunci ești în situația fericită de a avea lângă tine persoana potrivita.

Dar, elementul cheie pentru o relație sănătoasă și armonioasă este libertatea de a fi tu însăți în orice moment în preajma unui bărbat. Dacă nu crești, dacă nu te dezvolți, dacă toate gândurile tale se îndreaptă mereu către el și ți-e teamă că îl vei pierde, atunci e momentul să te trezești, să te ridici și să te desprinzi de această relație ușor și fără efort.

Pentru că meriți relația pe care o dorești, o relație armonioasă în care TU să fii regina. Nicio femeie nu merită să fie nefericită și neîmplinită într-o relație de iubire. Și NU este datoria femeilor de a lupta pentru o relație.

Dacă te afli într-o relație care nu te face fericită, în primul rând pot să-ți spun că te înțeleg și că nu ești singura. Dar știu cum să te ajut să ieși din această stare, te pot învăța cum să-ți schimbi întreaga energie, să ai încredere în tine astfel încât să atragi orice bărbat îți dorești cu adevarat.

Cum te pot ajuta să îți schimbi viața când lucrezi cu mine:
Vei învăța să ai o încredere debordantă în tine și să fii mereu conectată feminitatea ta;
Vei putea identifica și părăsi cu ușurință relații toxice sau bărbați care nu sunt potriviți pentru tine;
Vei stii ce să spui și cum să te porți astfel încât să ii inspiri pe ceilalți să te vadă așa cum ești fără teamă;
Vei învăța cum să te exprimi astfel încât să creezi atracție imediată din partea bărbatului pe care il dorești;
Vei învăța cum să obții relația adevărată pe care o dorești și pe care o meriți.


Lasă-ți feminitatea să strălucească,
Violeta

Mai multe articole de acelaşi autor pe academiadefeminitate.ro    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod