Cum vrei să se simtă fostul după despărțire, în funcție de zodia ta

Despărțirile reprezintă un subiect dificil și sensibil. În cazul fiecărei despărțiri, situațiile pot varia. Există unele rupturi mai ușoare decât altele.
Există despărțiri toxice și ostile. Fiecare persoană poate răspunde diferit la o despărțire. De obicei, acesta este modul în care vrei să se simtă fostul după despărțire, în funcție de zodia ta.

Cum vrea fiecare zodie să se simtă fostul după despărțire


Berbec


După o despărțire, nu îți place să îți pierzi timpul fiind tristă sau plângând. Vrei ca fostul să se simtă inutil, ca și cum nu poate să-și trăiască viața fără tine.

Taur


Nativii în Taur au tendința de a-și pierde deminitatea după o despărțire. Vei vrea ca fostul să aibă nevoie de tine așa cum crezi că ai și tu nevoie de el.

Gemeni


Vrei ca fostul tău să creadă că despărțirea a fost o greșeală uriașă. Vei începe să faci lucruri neașteptate și distractive, care sunt de natură să stârnească interesul celor care te cunosc.

Rac


Racii debordează de sex appeal. De aceea, ori de câte ori un nativ în Rac se desparte de cineva, primul impuls este să-i reamintească fostului de aventurile din dormitor, la care nu va mai avea acces. 

Leu


Vrei ca fostul tău să regrete enorm după despărțire și să își dea seama cât de mult îi lipsești din viață. Vei bombarda rețelele sociale cu poze în care te distrezi.

Fecioară


Fecioarele nu sunt foarte bune la gestionarea sentimentelor și emoțiilor. Acestea își iau fața curajoasă după o despărțire și toată lumea crede că sunt bine.
Însă, în interior, își doresc o tristețe nesfârșită pentru foștii lor.

Balanță


Nativul în Balanță crede că nu este nevoie să-și îndrepte sentimentele către o relație care nu mai există. Cu toate acestea, după o despărțire, o Balanță își va dori să împartă lucrurile în mod corect.

Scorpion


Scorpionii sunt răzbunători. Dacă cineva s-a despărțit de un Scorpion, ar trebui să se pregătească de iadul pe pământ. Iar dacă Scorpionul a fost rănit în timpul despărțirii, se va asigura ca fostul să sufere la fel de tare.

Săgetător


Săgetătorul va încerca să își vadă mai departe de viață, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Își va plănui o vacanță, cât timp fostul va sta acasă și-și va pune întrebări.

Capricorn


Un Capricorn s-ar putea să-i implice și pe părinții fostului în despărțire. Le va explica acestora cauzele despărțirii.

Vărsător


Și Vărsătorul este răzbunător. Va face o misiune din a distruge viața fostului în moduri inimaginabile.
Dar, în exterior, totul va părea perfect.

Pești


Vrei ca fostul să se întoarcă la tine. Nu îți pasă cât de patetic pare. Vei exterioriza durerea, astfel încât fostul să se întoarcă și să aibă grijă de tine.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod