Cele șapte secrete ale feminității. Îmbrățișează iubirea oriunde este ea!

Unul dintre cele mai importante secrete, dacă nu cel mai important, este să înțelegi în primul rând echilibrul dintre energia masculină și energia feminină. Acest echilibru este esențial pentru o relație intimă, profundă și plină de armonie.

În fiecare femeie există invariabil cele două energii: feminină și masculină. Funcționezi în energia masculină când raționezi, planifici, iei decizii, realizezi lucruri, conduci o afacere sau un departament. Energia feminină are însă legatură cu ceea ce ești, cu ceea ce simți, cu ceea ce vezi în oglinda sufletului atunci când lași toate barierele, măștile și convențiile deoparte.

Asta ar trebui să arătăm bărbatului din viața noastră, această imagine ar trebui să prevaleze.

Violeta Moisă este Life & Relationship Coach, expert în relații, dezvoltare personală și feminitate, absolventă a Şcolii de Relationship Coaching
Bărbații activează mai mereu în energia masculină. Atunci când își întâlnesc însă iubita nu vor să interacționeze cu un alt bărbat deghizat în fustă. Au nevoie să intre în legătură cu o persoană care simte și nu care decide, care știe să primească afecțiune în loc să o dăruiască constant. Sună ciudat? Atipic? Mă bucur. Dacă ți-am stârnit interesul și ți-am incitat curiozitatea, atunci iți voi explica mai jos care sunt secretele care te vor ajuta să aduci mereu feminintatea în prim planul unei relații.

Vei vedea că, dacă aplici aceste secrete, relația ta se va îmbunătăți considerabil.
Iar dacă nu ești încă într-o relație, vei atrage bărbatul potrivit pentru tine.

1. Îmbrățișează iubirea oriunde este ea!
Iubirea nu o regăsim doar în relația cu un partener, ci în tot ceea ce ne înconjoară și ne face să ne simțim bine. O floare, o carte citită pe nerăsuflate, o cafea savurată într-o dimineață însorită de vară, zâmbetul unui copil pe care îl primim din senin, toate astea aduc forme diferite de iubire în viața noastră. Și ar trebui să construiască o stare pozitivă, optimistă în noi.

2. Nu căuta să controlezi relația, lasă lucrurile să curgă!

Nu pot sublinia îndeajuns de mult cât de dăunător este controlul într-o relație.
Nevoia de control asupra partenerului vine de cele mai multe ori din propria nesiguranță. Nu controlăm partenerul pentru că ne este teamă de ceea ce face el, ci de ceea ce simțim noi în urma acțiunilor lui.

Ceea ce putem controla de fapt este viața noastră, propria dezvoltare, visurile și planurile pe care ni le facem. Și este vital să mai controlam ceva: propriile emoții, stresul și lecțiile pe care le avem de învățat. Cu toate astea, orice bărbat respectă o femeie cu principii,  care exprimă clar ceea ce nu ii convine într-o situație. Nu vrei să fii un preș sau să pari o persoană care are nevoie constantă de aprobarea bărbatului din viața ta.
Vrei să fii o femeie sigură pe sine, “cool” și care iubește viața și se poate distra, dar în același timp care știe exact cine este și nu se teme să lase pe alții să descopere acea persoană, cu bune și rele.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 27 Apr 2015, 08:44
    adevarat

    Gasesc f bun articolul,f adevarat,folositor,cu conditia sa fie citit de femei inteligente,care isi pun probleme,care inteleg cine si cum sunt,dece,si cum vor sa fie...si cu conditia sa cunoasca barbati idem :inteligenti...etc Cum o fi?! FFFFFF GREU !!!!!!!!!!! Sigur ca nu e imposibil...dar peste toate adaugam experientele parintilor...probleme sociale si materiale...care nu-ti mai lasa timp sa te cunosti...Incercam !

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod