Cele șapte secrete ale feminității. Îmbrățișează iubirea oriunde este ea!

3. Să ai întotdeauna opțiuni la îndemână!
O femeie este extrem de feminină și atrăgătoare când are multe opțiuni, interese, hobby-uri și prieteni care o fac fericită. O femeie va atrage bărbați de calitate în viața ei atunci când fericirea ei nu depinde de acțiunile sau vorbele unui bărbat.  
Ea este responsabilă în primul rând de fericirea ei, astfel că bărbatul nu se simte obligat să petreacă timp cu ea sau să o includă în viața lui, ci VREA să facă asta.

4. Nu forța relația sau un bărbat!

Sunt convinsă ca ai în preajama ta femei (sau poate ești chiar tu una dintre ele) care fac aproape totul într-o relație. Vor să decidă de la cele mai mici amănunte până la cele mai mari, pentru că, zic ele, știu mai bine cum merg lucrurile iar bărbații nu se pricep la finețuri.

Eu cred că bărbații se pricep la foarte multe aspecte și am vedea asta dacă le-am da ocazia mai des și dacă le-am acorda încredere.

Un secret important pentru o relație fericită este să lași bărbatul să decidă, nu să îl convingi să facă doar ceea ce vrei tu. Indiferent că este vorba despre relație și despre direcția în care se îndreaptă, planuri de vacanță sau ruta pe care trebuie să mergi la un eveniment, etc.

Dacă un bărbat se simte constant criticat și pus la colț pentru ceea ce face, va începe să-ți opună rezistență. Nu se mai simte respectat și înțeles. Dar nu iți va spune asta. Se va retrage încet în carapacea lui pentru a nu fi forțat să facă lucruri pe care nu le dorește.

5.
Învață să te iubești pe tine înainte de toate !

Știu că pare aproape un clișeu acest îndemn: Iubește-te pe tine însăți! Doar că, de data asta, nu te voi lăsa cu un simplu dicton. O să îți explic ce înseamnă și cum poți ajunge să faci asta. În primul rând, felul în care tu vorbești și simți despre tine este modul în care ceilalți din jurul tău, în special bărbații, vor simți față de tine. Dacă ești mereu nemulțumită de tine, vorbești negativ despre tine (despre cum arăți, despre ce nu ai, despre serviciu, familie, etc) sau viață în general, așa te va percepe și bărbatul de lângă tine. Dacă aștepți ca el să iți ofere fericirea și stima de sine, atunci cu siguranță nu va fi interesat de tine.
Te va percepe ca pe o femeie dependentă, nu ca pe cineva cu care dorește să aiba o relație.

Dar dacă te iubești așa cum ești, cu fiecare defect pe care crezi că îl ai și nu îți este teamă să arăți exact cine ești, cu siguranță se va îndrăgosti de tine și va dori o relație pe termen lung sau pentru totdeauna.

6. Apreciază, respectă și recunoaște valoarea bărbatului din viața ta!
Bărbații sunt avizi de respect și apreciere. În esență, tot ceea ce vrea un bărbat este să te facă fericită și să știe ca tu îl cunoști și îl apreciezi pentru ceea ce este…că poți să îi vezi și laturile ascunse pe care nu și le arată oricui, că îl cunoști în profunzime și că îl iubești pentru ceea ce ESTE, nu pentru ce ai vrea tu să fie.
Pentru un bărbat matur, femeia ideală este femeia care se bucură cu adevărat de prezența lui.
Și din păcate, nu îți poți forța aprecierea față de el, trebuie să fie onesta și evidentă.

Femeile își exprimă dragostea prin cuvinte și emoții, bărbații mai mult prin gesturi palpabile. Dacă face ceva pentru tine, un gest cât de mărunt, arată-i că ai observat și apreciezi acel lucru. Cu cât mai specifice sunt complimentele și cuvintele de mulțumire, cu atât mai bine.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 27 Apr 2015, 08:44
    adevarat

    Gasesc f bun articolul,f adevarat,folositor,cu conditia sa fie citit de femei inteligente,care isi pun probleme,care inteleg cine si cum sunt,dece,si cum vor sa fie...si cu conditia sa cunoasca barbati idem :inteligenti...etc Cum o fi?! FFFFFF GREU !!!!!!!!!!! Sigur ca nu e imposibil...dar peste toate adaugam experientele parintilor...probleme sociale si materiale...care nu-ti mai lasa timp sa te cunosti...Incercam !

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod