Cele șapte secrete ale feminității. Îmbrățișează iubirea oriunde este ea!


7. Spune ce simți fără a dramatiza!
Femeile sunt prin natura lor emoționale. În mod natural, femeile simt mai profund și mai activ decât bărbații. Iubim cu pasiune și dăruire. Putem empatiza cu ușurință. Avem grijă de ceilalți, ne bucurăm, ne întristam, toate cu o viteză uimitoare față de un bărbat. Iar bărbații pur și simplu IUBESC această latură a noastră.

Dar, ceea ce face de cele mai multe ori diferența este modul în care ne exprimăm emoțiile. Extremele, din păcate, au efectul nedorit de a alunga și speria bărbații din jurul nostru.
O femeie care exprimă mereu dramatic ceea ce simte va fi percepută ca exagerată, dezechilibrată, veșnic nemulțumită. La polul opus, o femeie care a învățat să își submineze emoțiile va fi percepută ca rece, distantă, protocolară. Iar în relațiile de iubire nu vrem niciuna dintre aceste extreme.

Așadar, subliniez din nou: Emoțiile sunt bune, sunt suma a ceea ce ne definește pe noi ca femei. Modul în care le exprimăm face toată diferența.

Acum ai o imagine mai clară a elementelor feminității și ești mai aproape de FEMEIA pe care bărbații și-o doresc aproape și vor să o cunoască mai bine – genul de femeie care devine un partener de viață pentru un bărbat și nu doar o prietena sau o aventură.

Cum te pot ajuta să îți schimbi viața când lucrezi cu mine:
Vei învăța să ai o încredere debordantă în tine și să fii mereu conectată feminitatea ta;
Vei putea identifica și părăsi cu ușurință relații toxice sau bărbați care nu sunt potriviți pentru tine;
Vei stii ce să spui și cum să te porți astfel încât să ii inspiri pe ceilalți să te vadă așa cum ești fără teamă;
Vei învăța cum să te exprimi astfel încât să creezi atracție imediată din partea bărbatului pe care il dorești;
Vei învăța cum să obții relația adevărată pe care o dorești și pe care o meriți.

Lasă-ți feminitatea să strălucească,
Violeta

Mai multe articole de acelaşi autor pe academiadefeminitate.ro   

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 27 Apr 2015, 08:44
    adevarat

    Gasesc f bun articolul,f adevarat,folositor,cu conditia sa fie citit de femei inteligente,care isi pun probleme,care inteleg cine si cum sunt,dece,si cum vor sa fie...si cu conditia sa cunoasca barbati idem :inteligenti...etc Cum o fi?! FFFFFF GREU !!!!!!!!!!! Sigur ca nu e imposibil...dar peste toate adaugam experientele parintilor...probleme sociale si materiale...care nu-ti mai lasa timp sa te cunosti...Incercam !

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod