Seducţie

Cele mai importante 10 complimente pe care i le poţi face unui bărbat

Şi bărbaţilor le plac complimentele, mai ales dacă acestea vin din inimă. Descoperă cum îi poţi vrăji cu doar câteva cuvinte!
Trebuie să ai grijă să nu exagerezi cu mesaje siropoase şi să te axezi pe complimente sincere care îl pot da gata pe loc. Fie că îi lauzi aspectul fizic sau îi apreciezi reuşitele, un bărbat adoră să fie admirat şi complimentat de femeia specială din viaţa lui, dar şi de altele. Un compliment poate însemna şi o încurajare sau o apreciere a lucrurilor de care acesta se înconjoară, însă trebuie să ştii unde să loveşti! Iata asadar cele mai bune complimente pentru iubit.

1. Complimente pentru iubit: Sunt mândră de tine!

Oricărui bărbat îi place să vadă că femeia de lângă el sau cea care vrea să îl cucerească este interesată de ceea ce a realizat, indiferent despre ce este vorba.

2.
Îmi plac prietenii tăi!


Un bărbat ţine la prietenii lui şi îşi doreşte ca partenera lui să îi placă şi să îşi dorească să petreacă timpul cu ei la fel cum o face şi el.

3. Complimente pentru iubit: Ce idee bună ai avut!

Când un bărbat plănuieşte ceva şi fata de lângă el îi spune că a făcut treabă bună, cu siguranţă îi gâdilă orgoliul şi îl face să se simtă extrem de bine!

4. Eşti cel mai bun la...

Bărbaţii sunt competitivi din fire şi le place să audă că ei sunt cei mai buni dintr-un anumit grup sau într-un anumit domeniu.


5. Complimente pentru iubit: Eşti frumos!

Bărbaţilor le place să audă că arată bine, şi dacă le spui că sunt frumoşi, ceea ce rar se mai întâmplă acum, cu siguranţă îl vei face să se simtă special pentru tine.

6. Eşti atât de ambiţios!

Unui bărbat îi place să ştie dacă femeia de lângă el îl consideră ambiţios, pentru că de multe ori el face lucruri ca să impresioneze, aşa că fă-l să simtă că nu e în zadar.

7. Mă faci să mă simt în siguranţă!

Bărbaţilor le place să se simtă puternici, şi faptul că o femeie îi spune că îi oferă siguranţă şi protecţie îl va face să fie un supererou.

8. 
Complimente pentru iubit: Ce m-aş face fără tine?

Din când în când, bărbaţilor le place să vadă că partenera lui e dependentă de el, însă nu exagerat.
Atunci când te salvează dintr-o situaţie, cât ar fi ea de simplă, laudă-i iniţiativa.

9. Ador să îmi petrec timpul cu tine!

Un bărbat vrea să ştie dacă este o companie plăcută sau nu pentru persoana de lângă el, doar aşa se va simţi compatibil cu aceasta. Dacă există zâmbete, distracţie, acţiune, dar şi astfel de declaraţii între voi, atunci e ca şi cucerit!

10. Eşti amuzant!


Un bărbat este extrem de mulţumit de el dacă reuşeşte să îşi facă partenera să râdă sau să zâmbească tot mai des. Nu ar strica să îi spui asta dacă aşa se întâmplă! Sperăm că ai acum câteva idei de complimente pentru iubitul tău.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod