Sufragerie primitoare

Greşeli pe care trebuie să le eviţi când decorezi sufrageria

Folosirea unei singure surse de lumină sau alegerea unui covor nepotrivit se numără printre cele mai frecvente greşeli pe trebuie să le eviţi când decorezi sufrageria.

Decorarea sufrageriei nu este deloc uşoară, iar unele lucruri destul de mărunte pot să strice tot farmecul acelui loc din casă destinat relaxării. Fie că alegi doar o singură sursă de lumină sau alegi un covor care nu are nicio legătură cu lucrurile din casă, există câteva greşeli care pot să distrugă întregul decor. Atmosfera nu mai este primitoare, culorile nu te îmbie la visare şi sufrageria ta nu va arăta deloc aşa cum ai visat.

BrightSide ne arată care sunt cele mai frecvente greşeli pe care trebuie să le eviţi când decorezi sufrageria:

Subestimezi importanţa pernelor decorative

 

Greseli in decorarea sufrageriei

Pernele decorative pot să creeze o ambianţă relaxată şi primitoare. Cu ajutorul lor poţi să adaugi culoare, iar atunci când le alegi trebuie să ţii cont de materialul canapelei şi a fotoliilor din cameră.

Dacă este vorba despre o canapea mai mică atunci limitează-te la câteva perne în culori calde.

 

Alegi un covor nepotrivit 

Greseli in decorarea sufrageriei

Un covor prea mic dezechilibrează total decorul sufrageriei. Alege un covor potrivit ca mărime pentru spaţiul pe care îl ai, deoarece acesta va crea senzaţia de mai mult spaţiu.

 

Nu pui corect tablourile pe perete

Greseli in decorarea sufrageriei

Potrivit specialiştilor, cea mai bună poziţie pentru un tablou este la 1,53 cm, distanţă măsurată de la sol până la punctul central al tabloului. De asemenea, un alt truc util ca să pui corect tablourile este de a le organiza pe un singur perete.

În loc să aşezi câte un tablou în fiecare colţ al camerei este de preferat să le centrezi pe un singur perete.

 

Alegi mobilier în culori închise şi camera nu are tavanul înalt

Greseli in decorarea sufrageriei

Mobilierul în culori închise va crea senzaţia de spaţiu strâmt şi foarte mic, atunci când tavanul camerei nu este unul foarte înalt. Culorile neutre, dar mai deschise, precum şi masa din centru pe picioare mai înalte sunt câteva dintre aspectele pe care trebuie să le ai în vedere pentru ca sufrageria ta să arate bine chiar dacă e mai mică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod