Ce spune culoarea ochilor despre un bărbat

Ai auzit cu siguranță că ochii căprui fură inima oricui sau că ochii verzi nu e bine să-i crezi.
Însă știi dacă e adevărat sau erau doar niște expresii din copilărie? Culoarea ochilor nu este doar o caracteristică facială drăguță, ci este corelată și cu trăsături de personalitate, după cum au dezvăluit numeroase studii. Data viitoare când vei privi în ochi un bărbat, îți vei putea face o idee mai amănunțită despre personalitatea lui în funcție de culoarea ochilor.

Cum influențează culoarea ochilor personalitatea bărbaților?


Ochii albaștri


Culoarea albastru deschis a ochilor este asociată cu tinerețea, inocența și calmitatea. Cu cât este mai închisă nuanța de albastru, cu atât este mai pasională personalitatea.
Studiile au corelat culoarea albastră a ochilor cu niveluri mai mici de agresiune și de stimă de sine. Bărbații cu ochii albaștri sunt buni strategi și reușesc să întoarcă privirile mai ușor. 

Ochii căprui


Un studiu realizat la Universitatea Charles din Praga a ajuns la concluzia că bărbații cu ochii căprui au o fire blândă și sunt persone de încredere. Această culoare a ochilor este corelată și cu loialitatea, încrederea de sine, ambiția și determinarea. Ai observat câți dintre bărbații de succes din lume au ochii căprui? Însă bărbații cu ochii căprui sunt mai somnoroși decât ceilalți, după cum afirmă un studiu din revista Chronobiology International.
Mai exact, cei cu ochii căprui sunt cu aproximativ două ore în urma celor cu o culoare a ochilor mai deschisă.

Ochii verzi


Această culoare a ochilor este mai puțin întâlnită decât ochii albaștri și căprui. Bărbații cu ochii verzi sunt văzuți într-o aură de mister de către reprezentantele sexului feminin. Ochii verzi ai bărbaților sunt corelați și cu spontaneitatea și creativitatea. Această spontaneitate se poate să-ți dea peste cap câteodată planurile de stabilitate. Cu toate acestea, relația cu un bărbat cu ochii vezi poate fi complicată, dar niciodată plictisitoare.
Nu toți bărbații cu ochii verzi sunt recunoscuți pentru instabilitate. Unii dintre ei sunt loiali și-și exprimă sentimentele întotdeauna când simt nevoia.

Ochii căprui deschis


Aceasta este o altă culoare a ochilor întâlnită mai rar. Se poate schimba între verde și maro, în funcție de lumină. Într-o lumină anume, ochii căprui deschis pot părea și ușor aurii, datorită combinției dintre verde și maro. Interschimbabilitatea acestor culori transformă bărbații cu ochii căprui deschis în niște persoane spontane, amuzante, iar verdele ascunde și o latură neastâmpărată a acestora.
Pe lângă amabilitatea de care dau dovadă, bărbații cu ochii căprui deschis sunt persoane sensibile și capabile să empatizeze cu ceilalți.
iulia-mirica
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • victor pe 13 Ian 2017, 22:29
    vrajeala

    Vrajeala ieftina pentru prostii de romani ... hahaha

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod