Cuplu certat

8 obiceiuri care pot provoca impotenţă. Nu-l lăsa să facă asta!

Disfuncţia erectilă, denumită şi impotenţă, este una dintre cele mai mari probleme care poate afecta un bărbat. Tu ştii ce obiceiuri zilnice pot provoca impotenţă?
Impotenţa se referă la incapacitatea de a obţine sau a menţine erecţia pe tot parcursul actului sexual. Acest lucru se întâmplă pentru că o cantitate insuficientă de sânge ajunge sau rămâne în penis în timpul excitaţiei.

Foarte mulţi bărbaţi amână mult timp să apeleze la sfatul unui medic specialist pentru a găsi o rezolvare, iar în majoritatea cazurilor jena de a vorbi despre acest subiect este principalul motiv. Stresul, anxietatea, hipertensiunea arterială, diabetul afectează funcţia erectilă, dar mai există şi obiceiuri zilnice la care nu te-ai gândi că putea declanşa disfuncţii erectile.

Descoperă câteva dintre obiceiurile care pot provoca impotenţă! Avertizează-ţi partenerul cu privire la ele pentru a fi conştient de riscului la care se expune!


1. Nu lăsa o durere de spate netratată! Acest lucru are un impact mare asupra funcţiei erectile


Potrivit statisticilor, o mare parte din cazurile cu disfuncţii erectile sunt cauzate de problemele care apar la coloana vertebrală şi care nu sunt tratate. Aproximativ 1 din 4 bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 70 de ani se confruntă cu disfuncții erectile ca urmare a unor afecțiuni netratate.

Durerea de spate pe care mulți o ignoră poate avea consecinţe asupra sistemului urinar, după cum ne explică dr.
Ion Manea, medic ortoped clinica la Bio Ortoclinic. ”La primele semne de impotență este indicat și un control ortopedic, pentru că articulațiile bazinului pot fi de vină. E vorba despre rădăcinile nervoase de la nivelul regiunii lombosacrate, care inervează organele micului bazin. Poate fi vorba de o durere netratată sau de o complicație postchirurgicală după o hernie de disc. Rezolvată cauza, problema dispare”, a declarat dr. Manea.


2. Nu obişnuieşti să foloseşti aţa dentară?


Poate te întrebi ce legătură are una cu alta, însă specialiştii au constatat că mai mult de 15% dintre bărbaţii care au disfuncţii erectile suferă de parodontoză. De asemenea, un studiu apărut în The Journal of Sexual Medicine arată că inflamaţiile care apar la nivelul cavităţii bucale scad producţia unei enzime care are un rol esenţial pentru circulaţia sanguină.
Folosirea zilnică a aţei dentare împiedică apariţia inflamaţia gingiei, iar prin asigurarea unei igiene dentare corecte previi o mulţime de probleme medicale: disfuncţiile erectile, atacul de inimă şi diabetul.


3. Foloseşti foarte multă sare?


Problemele cardiovasculare pot să aibă un impact semnificativ asupra funcţiei erectile. Hipertensiunea arterială şi colesterolul ridicat îşi pun amprenta asupra modului în care sângele circulă în corp şi pot împiedica obţinerea unei erecţii puternice. Unul dintre cele mai importante lucruri pentru a ţine tensiunea arterială sub control în afară de urmarea unui tratament medicamentos este de a avea un regim alimentar sărac în sare şi prăjeli.


3. Mânânci mult fast-food?


Grăsimile saturate şi prăjelile favorizează depunerea plăcilor de aterom care împiedică circulaţia sângelui. Dacă acorzi puţină atenţie dietei zilnice şi înlocuieşti grăsimile saturate cu cele sănătoase din peşte, nuci, seminţe, ulei de măsline vei avea grijă de vasele tale sanguine şi sângele va circula bine, facilitând obţinerea şi menţinerea unei erecţii.
Dieta mediteraneeană care conţine mult peşte, fructe, verdeţuri, legume, ulei de măsline şi nuci este cea mai potrivită pentru o stare de sănătate bună.


4. Iei medicamente împotriva căderii părului şi pentru prostata mărită?


Specialiştii susţin că medicamentele care conţin ca substanţă finasterida şi dutasterida pot să aibă un efect negativ asuupra funcţiei erectile şi scad libidoul în unele cazuri, potrivit unui studiu apărut în Journal of Sexual Medicine.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gorik pe 22 Mar 2017, 13:55
    Probleme de potenta

    Pentru o potenta mai buna eu folosesc vigrax un supliment din plante.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod