Monica Bellucci

13 calităţi ale femeilor, irezistibile pentru bărbaţi

Bărbaţii inteligenţi nu sunt atraşi doar de frumuseţea unei femei. Iar o femeie frumoasă şi inteligentă are mai multe calităţi pe care bărbaţii le găsesc irezistibile.
Ar fi prea simplu: o femeie frumoasă, senzuală, ar trebui să nu fie niciodată singură, iar fericirea lor să fie asigurată. Dar ştim bine că nu e aşa, vedem deseori atâtea femei celebre şi singure care n-au norocul să-şi găsească bărbatul potrivit.

Bărbaţii inteligenţi, cu personalitate, cei care nu cedează la o ocheadă forţată, vor mai mult de la o femeie pe care să o preţuiască. Şi, fără îndoială, doar o femeie inteligentă poate să răspundă la aceste aşteptări. Într-un articol ilustrat cu fotografiile unor celebrităţi, site-ul Bright Side prezintă calităţile feminine irezistibile pentru bărbaţi.


Feminină şi vulnerabilă


Sexul puternic tinde să acorde atenţie feminităţii, femeilor care par lipsite de ajutor, care lasă un bărbat să se simtă bărbat. Pentru el este important să câştige afecţiunea unei femei, să aibă grijă de ea, răspunzând "strigătului" său de ajutor; astfel se simte el puternic.
Dar este important ca femeia să nu forţeze nota - o vulnerabilitate exagerată, aranjată, scoate din sărite bărbaţii.

Încrederea în sine


Dacă o femeie crede cu convingere că este irezistibilă, celelalte trebuie să intre în concurenţă cu ea. O femeie sigură pe sine are şanse mai mari să devină populară pentru sexul opus decât o femeie frumoasă care toată ziua îşi scoate oglinda din poşetă şi verifică dacă machiajul e în regulă. O femeie sigură nu spune şi nu face niciodată ceva în public care să o prezinte negativ.

Bunătatea


O inimă bună, înţelegătoare şi iertătoare - cine n-ar aprecia aşa ceva? Bunătatea distinge o femeie cu adevărat frumoasă de una drăguţă, dar fără suflet. Să fie capabilă să vadă binele în orice situaţie, să privească lumea cu ochi buni, să iubească şi să empatizeze - acestea sunt calităţi care fac atractivă o femeie, indiferent cum arată.
Se ştie că orice bărbat care caută o parteneră pe termen lung apreciază bunătatea acesteia mai mult decât frumuseţea trecătoare.

Un zâmbet irezistibil


Femeile care zâmbesc, cu simţul umorului, sunt mai atractive decât cele care au un aer rece, distant. Un zâmbet nu este doar un indiciu al unei persoane plăcute, ci transmite energie şi vitalitate. În ochii zâmbitori ai unei femei frumoase un bărbat poate citi promisiunea fericirii şi a plăcerii, notează Bright Side.

Independenţa


Mulţi bărbaţi sunt fascinaţi de femeile care ştiu ce vor şi care se descurcă bine pe cont propriu şi tind să le ignore pe cele care depind de ei. O femeie atractivă ştie ce are de făcut, iar când întâmpină greutăţi nu-şi pierde timpul văitându-se sau dând vina pe alţii pentru greşelile ei, ci este stăpână pe soarta sa.

E realistă


Femeile ancorate în prezent, care ştiu să fie prezente cu adevărat în viaţa lor şi să se bucure de fiecare moment al vieţii, nu dau niciodată greş când vor să atragă bărbaţii ca un magnet. Bărbaţii apreciază şi respectă mult pe cineva care se acceptă aşa cum este şi care se bucură de viaţă orice ar fi.

Vitalitate, optimism, abilitatea de a rezista tentaţiei de a ironiza şi de a-i critica pe ceilalţi - sunt calităţi care atrag preţuirea bărbaţilor inteligenţi.

 

Ştie să fie fericită

 

Bărbaţilor nu le plac femeile care se enervează din orice şi care strâmbă tot timpul din nas; e de înţeles, nici femeilor nu le plac astfel de bărbaţi. Nu le plac femeile care consideră că lumea este obligată să le facă lor pe plac pentru ca ele să fie fericite - aceasta este realitatea.
Femeile cu o atitudine pozitivă, cele care ştiu să preţuiască lucrurile bune din viaţa lor, devin uşor o atracţie pentru bărbaţi pentru că realmente strălucesc.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod