Femeie naturală

10 lucruri surprinzătoare pe care bărbaţii le găsesc atractive la femei

Tindem să credem că bărbaţii sunt atraşi doar de femeile care sunt aranjate, dar nu e deloc adevărat! Descoperă după ce altceva se uită aceştia şi ce le place!

Întinderile de dimineaţă


Desigur, bărbaţilor le plac fustele scurte şi tocurile înalte, dar pentru ei e şi mai sexy să te vadă îmbracată lejer prin casă. Băieţilor le place când ieşi din pat şi te întinzi în timp ce porţi o cămaşă de noapte, astfel te va vedea lipsită de apărare, deschisă şi vulnerabilă.

Părul nearanjat


Poţi cheltui o sumă mare de bani şi îţi poţi petrece mult timp în încercarea de a-ţi face părul să arate perfect, dar trebuie să ştii că bărbaţilor le place mai mult să te vadă în starea ta naturală. De fapt, părul nepieptănat atrage mult mai repede bărbaţii decât o coafură sofisticată.


Fără machiaj


Cei mai mulţi bărbaţi preferă femeile machiate natural sau fără machiaj deloc. Unii dintre ei urăsc să sărute o femeie care este dată cu ruj, aşa că machiajul poate acţiona uneori ca o barieră, decât ca o armă de seducţie.

Abdomenul rotunjit


Un abdoment toniafiat şi plat nu este ceea ce îşi doresc bărbaţii de la o femeie. Nu este nimic mai frumos pentru ei decât ca burtica ta să fie moale şi puţin rotunjită. Una dintre cele mai sexy femeie din toate timpurile, Marilyn Monroe spunea că o femeie fără burtă este ca o casă fără balcon, şi avea perfectă dreptate!

Ridurile


Ridurile sunt mai deranjante pentru femei decât pentru bărbaţi. De fapt, cei mai mulţi tipi le găsesc chiar atractive.
La urma urmei, aceste linii fine sunt gravurile experienţei tale, a maturităţii şi înţelepciunii.

Pofta de mâncare


Femeile care sunt prea preocupate de dieta lor nu atrag bărbaţii. Având un apetit sănătos şi nefiindu-ţi frică să mănânci tot ce îţi doreşti în faţa unui tip te face să pari încrezătoare în tine. O astfel de femeie câştigă foarte repede încrederea unui bărbat, dar trebuie să ai grijă să nu treci în extrema cealaltă şi să mănânci totuşi prea mult de al prima întâlnire.

Ochelarii


Să porţi ochelari poate fi o adevărată tortură, mai ales dacă ai început din adolescenţa timpurie. În viaţa de adult, acest accesoriu produce un efect total opus, iar femeile sunt considerate sexy şi fierbinţi.
Femeile cu ochelari sunt mult mai uşor de observat decât cele care nu poartă. Ei oferă intrigi şi te fac să pari fie lipsită de apărare, fie încrezătoare şi independentă.

Zonele nebronzate de pe corp


Femeile se supără când văd că nu s-au bronzat uniform şi urăsc liniile care au rămas naturale din cauza costumului de baie. Cu toate acestea, problema nu pare să îi deranjeze deloc pe bărbaţi. De fapt, cei mai mulţi tipi găsesc acest contrast de pe corpul unui femei destul de sexy.

Fustele maxi


O fustă lungă care zboară în adierea vântului nu este mai puţin sexy decât o fustă scurtă. Bărbaţii au văzut de mii de ori picioare de femei, aşa că această piesă vestimentară nu va face altceva decât să le stârnească imaginaţia.

Picioarele goale


Marea majoritate a bărbaţilor găsesc picioarele goale incredibil de sexy. S-au dus zilele în care viitorii soţi nu vedeau asta decât abia după căsătorie, însă chiar şi astazi, băieţii sunt atraşi de această parte a corpului deşi o văd expusă destul de des.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod