Secret

10 lucruri pe care un bărbat nu le-ar spune niciodată unei femei

Şi bărbaţii sunt misterioşi, şi o fac pentru a-şi ascunde slăbiciunile şi pentru a părea extrem de puternici în faţa femeilor.
Indiferent de motiv, bărbaţii au o listă întreagă de lucruri pe care nu le-ar mărturisi niciodată unei femei. Iată 10 dintre ele:

1. "Felul în care arăţi e important pentru mine"

Bărbaţii nu sunt interesaţi dacă partenerele lor sunt la modă sau nu. Dar oricare dintre ei vrea ca iubita lui să fie sexy şi nu vulgară.

2. "Nu ştiu cum se face"

Să fii bărbat adevărat în ochii unei ochii unei femei este foarte important pentru sexul tare. De aceea, bărbaţii vor face pe pricepuţii în orice, deşi ştiu că nu vor avea succes. Ei trebuie să fie puternici şi inteligenţi în faţa doamnelor lor, indiferent dacă au sau nu o ideea despre cum să repare un uscător de păr.

3.
"Mă simt pierdut când ma întrebi lucruri complicate"


Femeile iubesc să pună întrebări de genul: Sunt grasă?, făcând în acelaşi timp o faţă tristă. Cuvintele nu pot exprima cât urâsc bărbaţii să răspundă la aşa ceva. Dacă o rochie va face o femeie să pară mai plinuţă, bărbatul va observa, dar va răspunde totuşi cu un compliment.

4. "Nu îmi permit asta"


Bărbaţii sunt mereu în competiţie unii cu alţii. Ei se compară cu prietenii lor şi urăsc să îşi recunoască eşecurile în faţa oricui. Un bărbat nu îi va spune niciodată iubitei că nu îşi poate permite ceva.

5.
"Sunt gelos"


Bărbaţii nu sunt deloc deschişi atunci când vine vorba de sentimente. Când unul dintre ei vede că prietena lui flirtează cu un alt timp, el nu va schiţa nicio singură emoţie, însă numai el ştie ce bătălie se dă în interiorul lui.

6. "Îmi place de sora sau de prietena ta"

Lucrurile sunt simple. Dacă tu ştii că sora sau prietena ta e sexy, cu siguranţă şi iubitul tău vede acest lucru. Îi place şi se va gândi la ea, dar nu îţi va spune niciodată. Ar fi o prostie să crezi că dragostea pe care i-o porţi îl face orb!

7. "Îmi plac complimentele"

Este o tradiţie că, de obicei, complimentele sunt făcute de bărbaţi.
Dar şi lor le place să le audă, au nevoie de cuvinte de afecţiune şi de gesturi mici care pot schimba totul. Bărbaţii vor să ştie că nu au pierdut timpul în încercarea de a-şi alege ţinuta perfectă pentru întâlnirea cu tine.

8. "Sunt speriat"

Un bărbat nu trebuie să vorbească despre temerile lui, nu? Dar toată lumea are fobii, chiar dacă nu le recunosc. Bărbaţii nu vor spune că se tem de întuneric sau de păianjeni, tocmai pentru a nu-şi arăta slăbiciunea.

9. "Îmi plac lucrurile de fete"


Bărbaţii iubesc să se uite la emisiuni Tv pentru femei, chiar dacă e vorba de modă, unghii sau îngrijire.
Ei se relaxează în acest mod, dar ascund bine acest lucru pentru că "băieţii nu vor înţelege".

10. "Sunt maestru în a-mi ascunde sentimentele"

Punctul culminant al oricărui film romantic mişcă orice femeie şi o face să lăcrimeze. Acelaşi lucru îl pot păţi şi bărbaţii, numai că ei nu vor recunoaşte, ba chiar vor zice că te uiţi la prostii!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod