Aqua Di Gio - Giorgio Armani

Place atat femeilor, cat si barbatilor. Are un iz dominant de citrice, combinat cu rozmarin. Mirosul puternic masculin ofera o mare prospetime. Il poate folosi zilnic, pe timp de vara. Se potriveste unui stil vestimentar obisnuit, de fiecare zi.

Dolce @ Gabana - D&G
Arome de lemn si fructe. Menta si tabac. La fel ca si celelalte parfumuri, dar parca mai mult in cazul D&G, miroase diferit, in functie de aroma trupului. Recomanda-i sa il foloseasca cand are o intalnire. Dar cu grija, pentru ca are un miros foarte puternic.
Pentru un spatiu aglomerat, intr-un bar sau o discoteca, este alegerea perfecta. La D&G se potriveste o tinuta eleganta.


Cool Water - Davidoff
Clasic, racoros si... cool. Aroma care innebuneste femeile. Este un parfum recomandat pe timp de zi. E compatibil unui costum, dar si hainelor de fiecare zi. Are o aroma subtila, care se potriveste la serviciu, dar si intr-un restaurant.


Eternity - Calvin Klein
Daca ii cumperi acest parfum, trebuie sa stii ca se potriveste doar hainelor exterioare, din cauza mirosului de iasomie.


Emporio Armani - Giorgio Armani
Lemn aromat si mosc. Pentru un barbat stilat. Minunat pentru intalnirile de afaceri.


Polo Sport - Raplh Lauren
Alt parfum preferat de femeile moderne. Are efect maxim in serile romantice de acasa. Este parfumul pe care poate sa il ia cu el cand merge la schi.


Le Male - Jean Paul Gaultier
Mirosul iubitului tau te va da gata, atunci cand veti merge la o petrecere. Aromele dulci se potrivesc serilor racoroase.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod