video usturoi

VIDEO: Cum să cureţi usturoiul în doar 20 de secunde

Modul obişnuit în care cureţi usturoiul e destul de anevoios. În plus, te expune riscului de a te tăia cu cuţitul. Iată cea mai simplă metodă!

Curăţarea usturoiului se numără printre cele mai frustrante sarcini în bucătărie. Dar cu un simplu cuptor cu microunde poţi rezolva această treabă în numai 20 de secunde.

Într-un scurt material video, Panasonic Asia demonstrează cât de uşor poate fi curăţat un căţel de usturoi. E suficient să îl ţii timp de 10 secunde la microunde. Este indicat să foloseşti mănuşi de bucătărie în timp ce înlături coada căţelului de usturoi şi apoi cojile ar trebui să fie uşor de îndepărtat.

Dacă nu, atunci mai pune-l în cuptor timp de 10 secunde, iar după ce se răceşte puţin ar trebui ca foiţele să se desprindă foarte uşor.

Aceasta este cea mai eficientă metodă dacă trebuie să cureţi mult usturoi, dar dacă nu pregăteşti o reţetă care să necesite o cantitate mare şi nu vrei să stai mereu să cureţi câte un căţel, poţi să păstrezi pentru o zi-două usturoiul curăţat într-un recipient ermetic, în frigider, recomandă site-ul de gastronomie Kitchn, citat de Daily Mail.

Cuptorul cu microunde nu este singurul mod rapid în care poţi să cureţi usturoiul.

Pe internet au mai apărut în ultimii ani imagini video în care se arată cum poţi curăţa usturoiul în 30 de secunde punânu-l într-un recipient închis pe care îl agiţi până când foiţele cad singure.


Foto: Depositphotos

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod