Vanessa Williams la 50 de ani: Când frumusețea sfidează vârsta

La vârsta la care multe celebrități încep să plătească tributul timpului, încercând din răsputeri să mascheze trecerea anilor, Vanessa Williams arată fabulos. Vedeta a fost fotografiată marți, la New York, într-o rochie care îi venea perfect și părea cu cel puțin zece ani mai tânără.
La vârsta la care multe celebrități încep să plătească tributul timpului, încercând din răsputeri să mascheze trecerea anilor, Vanessa Williams arată fabulos. Vedeta a fost fotografiată marți, la New York, într-o rochie care îi venea perfect și părea cu cel puțin zece ani mai tânără.
 
Vanessa Williams purta o rochie albă cu imprimeu floral de un albastru vibrant, creată de David Meister, la care a asortat o curea subțire care îi scotea talia în evidență și o pereche de pantofi de acceași culoare.
 
Cu părul lăsat liber pe umeri, ea purta doar un inel mare pe mâna dreaptă și nu avea unghiile vopsite. Pentru o femeie ajunsă la 50 de ani, Vanessa arăta fantastic și părea desprinsă dintr-o reclamă lucrată în Photoshop.
 
 
Vedeta a avut mai multe apariții televizate în acea zi. De altfel, Willie Geist, coprezentatorul emisiunii "The Today Show", a postat pe internet o imagine în care apare alături de Vanessa, relatează ziarul britanic Daily Mail.
"Îi mulțumesc excelentei mele coprezentatoare @VWOfficial pentru o dimineață plăcută la @TodayShow", a scris realizatorul. Mai târziu, Vanessa a postat și ea o fotografie de la matinalul "Rachael Ray Show".
 
 

Faptul că fosta Miss America arată atât de bine se datorează și faptului că în iulie anul trecut ea a lansat propria linie de produse cosmetice. Denumită ReVitalistic, gama cuprinde cinci produse cu efect antiîmbătrânire, cu preţuri cuprinse între 48 şi 68 de dolari. "Am hotărât să-mi dezvălui secretele", a declarat vedeta. 

Vanessa Williams, care a publicat cartea autobiografică "Io Have No Idea" împreună cu mama sa, şi-a dorit de multă vreme să lanseze o linie de produse de îngrijire a pielii. "Când toate detaliile au fost puse la punct pentru a lansa linia de produse cosmetice, am ştiut că vreau mult să fac asta", a declarat ea.

Vedeta susţine că s-a implicat direct în procesul de fabricaţie şi a ales ea însăşi ingredientele, pe care le-a inclus într-o formulă verificată şi aprobată de experţi, scrie Daily Mail.
"Acestea sunt cele mai bune chestii care au funcţionat la mine de-a lungul timpului. Am folosit lucruri de bază pentru îngrijirea pielii şi le-am îmbunătăţit. M-am implicat în fiecare aspect, de la nume şi paleta de culori până la logo şi ingrediente. A fost o muncă plăcută şi am fost încântată să lucrez la asta timp de mai mulţi ani, până când am fost convinsă că totul e perfect", a explicat Vanessa Williams.

"Textura contează mult pentru mine atunci când folosesc un produs pentru faţă, aşa că am creat arome bogate, luxuriante, cu un amestec suav de mirosuri care te fac să te simţi mai uşoară", a mai spus actriţa.

Vanessa Williams a mărturisit că a încercat multe variante până când a descoperit produsele cele mai potrivite pentru pielea ei. "Am încercat să îmbătrânesc frumos în faţa camerelor de luat vederi. Aveam nevoie de produse care puteau îndepărta efectiv urmele îmbătrânirii, efectele soarelui, urmele călătoriilor şi ale machiajului.
N-am reuşit să găsesc ceva care să funcţioneze pentru mine, aşa că am decis să creez eu pentru mine"
, a dezvăluit actriţa.

Născută pe 18 martie 1963, Vanessa Williams este un fost model, cântăreaţă, compozitoare şi actriţă. În 1984, ea a devenit prima femeie afro-americană care a fost încoronată Miss America, însă acest titlu i-a fost retras după ce câteva fotografii nud ale ei au apărut într-o revistă pentru bărbaţi. Venessa Williams a reuşit să depăşească acest scandal, lansându-se într-o carieră de succes, care i-a adus nominalizări la premiile Grammy, Emmy şi Tony.

Vedeta are patru copii: trei din prima ei căsătorie cu managerul Ramon Hervey II şi unul din căsătoria cu fostul star din NBA Rick Fox.
 
 

În pofida succesului înregistrat odată cu aparițiile în serialele "Neveste disperate" și "Betty cea urâtă", numele ei încă este asociat cu titlul de Miss America. Vedeta consideră că acest succes mai mult i-a dăunat în carieră.
Ea a declarat luni, la o emisiune TV, că experiența de câștigătoare a celebrului concurs de frumusețe nu mai este relevantă: "Am fost la Miss America pentru că eram la colegiu și primeam bursă în fiecare an. Habar n-aveam că aș putea câștiga..."

În vreme ce multe câștigătoare fac din acest trofeu apeogeul carierei lor, Vanessa Williams consideră că titlul de cea mai frumoasă femeie din America o dezavantajează, pentru că mulți cred că ea nu este inteligentă. "Faptul că am fost etichetată drept o regină a frumuseții chiar mi-a afectat imaginea... mulți oameni cred că dacă ai un titlu de Miss în fața numelui înseamnă că n-ai niciun talent și ești lipsită de inteligență".


Foto: Hepta


 





Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Mai 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • barbulea clara_simona pe 9 Mai 2013, 18:22
    Vanessa

    Doamnelor, deci...si la 50 de ani prin tot ce facem putem demonstra ca nu suntem de aruncat:)))

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod