Frumuseţea ta: Fructe şi legume care te ajută să arăţi sexy. Încearcă-le şi tu!

Cele mai multe femei s-au obişnuit să apeleze la tot felul de creme, tratamente şi alte cosmetice atunci când au probleme cu tenul sau părul. Însă, puţine ştiu că rezolvarea poate venii şi din intrerior. Modul în care ne alimentăm se reflectă pe faţa noastră.

Cele mai multe femei s-au obişnuit să apeleze la tot felul de creme, tratamente şi alte cosmetice atunci când au probleme cu tenul sau părul. Însă, puţine ştiu că rezolvarea este în intrerior. Modul în care ne alimentăm se reflectă pe faţa noastră.

Tocmai de aceea este bine să ne obişnuim să consumăm mai des anumite fructe şi legume care ne ajută să arătăm mereu frumoase.   

Verdeţuri

Cu siguranţă ai auzit de foarte multe ori că e foarte sănătos să consumi cât mai multe verdeţuri. Însă, ştiai că verdeţurile în stare crudă stimulează ficatul, ajutându-l să elimine toxinele din organism, iar astfel tenul tău va străluci? Cu cât elimini mai multe toxine din organism, cu atât pielea ta va arăta mai bine.



De asemenea, un alt aliat al tenului frumos este vitamina C. De aceea, trebuie să consumi ceapă verde, pătrunjel, ridichi, ştevie, spanac şi toate celelalte frunze verzi care îţi vor da luminozitate tenului tău. O altă vitamină de care are nevoie tenul tău este vitamina A. Soluţia este sucul de morcovi noi. O cură de 250 de grame de morcovi tineri, pe zi, în orice combinaţie, vreme de două săptămâni îţi va schimba radical pielea.


Şi părul tău are nevoie de vitamine şi minerale. Combinaţia care îţi va face părul să revină la viaţă este un amestec format din siliciu, sulf şi iod.
Toate acestea se găsesc din belşug în ceapa şi usturoiul verde. Adaugă şi leurdă, morcov şi ardei, iar părul tău îţi va mulţumi.

Roşiile

Alte legume pe care ar trebui să le consumi zilnic sunt roşiile. Acestea sunt un ajutor de nădejde în lupta cu unul dintre cei mai mari inamici ai frumuseţii feminine: celulita. Roşiile sunt bogate în antioxidanţi, ajută corpul să dizolve grăsimea şi nu obturează fluxul sanguin. Licopenul, un puternic antioxidant din această legumă, protejează celulele de distrugere prin oxidare, previne bolile de inimă şi cancerul.

Însă, pe cât posibil, încearcă să cumperi roşii netratate chimic, pentru că acestea au de trei ori mai mult licopen decât cele tratate.

De asemenea, este recomandat consumul ketchup-ului de calitate, deoarece și acesta are un conţinut bogat în licopen. Mai mult, s-a dovedit științific că roşiile sub formă de pastă au capacitatea de a proteja pielea de ultraviolete şi de a stimula producţia de colagen. Astfel, pielea rămâne elastică, fermă şi celulita va fi mult mai puţin vizibilă. 

Capșuni

Alte fructe numai bune de consumat în această perioadă sunt căpşunile.

Sunt bogate în acizi alfa-hidroxi care duc la eliminarea straturilor de piele moartă și în vitamina C, care stimulează producția de colagen, de aceea nu trebuie să lipsească din alimentația ta.

Important este să le consumi în stare proaspătă şi în sezon. Doar aşa beneficiezi de toate vitaminele şi mineralele pe care le conţin.

 

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonim pe 9 Mai 2013, 09:19
    masacrul limbii romane

    rezolvarea poate VENII... iti va IMBUNATATII.... saraca limba romana!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod