Vacanță de vedete: Katy Perry și Orlando Bloom, la plajă pe o insulă splendidă din Franța - FOTO

Cei doi au fost fotografiați în timp ce se se relaxau pe o plajă superbă din vestul Franței.

E venit sezonul vacanțelor la mare, iar starurile care își permit să meargă la plajă oriunde în lume tot timpul anului nu pot sta departe de mare tocmai acum. Katy Perry (34 de ani) și Orlando Bloom (42 de ani) au preferat un loc nu foarte îndepărtat pentru a se relaxa câteva zile, fiind fotografiați luni în Île de Ré, o insulă superbă din vestul Franței.

Cântăreața purta un costum de baie alb unibody cu imprimeu floral, iar Bloom avea bermude bleumarin. Cei doi s-au bălăcit de câteva ori în valurile domoale ale Atlanticului și s-au bronzat pe plajă, unde actorul a înfipt în nisip o umbră care să le ofere un colț de umbră.

Născută în California și obișnuită să se bucure de soare, Perry nu a renunțat la ochelarii de soare nici când a intrat în apă și a făcut câțiva pași de dans în timp ce cânta fericită, urmărită de iubitul ei.

Potrivit unor surse citate de Daily Mail, cele două staruri care își petrec ceamai mare parte a timpului la Los Angeles, au călătorit spre Franța pentru a se bucura de vacanță alături de rudele actorului.

Île de Ré este o destinație preferată de parizieni în sezonul estival și este comparată cu zona exclusivistă Hamptons din New York, proprietățile de aici fiind foarte valoroase, de ordinul milioanelor de euro, scrie ziarul citat.

În februarie, Katy Perry a anunțat că s-a logodit cu Orlando Bloom, care i-a oferit de Ziua Îndrăgostiților un inel cu un diamant uriaș.

People a scris că ei plănuiesc să se căsătorească anul acesta și au apelat la serviciile unei firme pentru organizarea nunții. "Katy se ocupă de asta, dar Orlando se implică și el. Nu par să se streseze prea mult pe tema asta. Va fi o sărbătoare drăguță cu familia și cu prietenii", a spus o sursă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod