Un vis împlinit: Charlotte, fetiţa pe care Lady Di şi-a dorit-o enorm

Diana era foarte mândră de băieţii ei, dar credea că o fetiţă ar fi fost singura şansă de a-şi salva căsnicia cu Charles


Daily Mail susţine că Prinţul avea două motive să-şi dorească o fetiţă. În primul rând, el ar fi onorat-o pe mama lui, Regina Elizabeth a II-a, de care el a fost foarte apropiat, dându-i acest nume fiicei sale. Al doilea motiv era că William, care avea vreo doi ani, începuse să se manifeste destul de puternic ca o fire mai năzdrăvană, iar Charles credea că o surioară l-ar mai fi potolit. În plus, el a crezut mereu că sora sa, Anne, a avut o influenţă pozitivă asupra sa. Am putea specula, socotind că o fetiţă l-ar fi ajutat să fie mai popular în rândul britanicilor - cine n-ar fi iubit o mică prinţesă?! De altfel, când Kate Middleton a rămas din nou însărcinată, Charles nu şi-a ascuns preferinţa pentru o nepoţică.

Dar poate că, în fond, Charles îşi dorea din tot sufletul o fetiţă, fără vreun interes anume.

Mai era, însă, şi un alt motiv pentru care Diana îşi dorea şi ea mult o fiică. Un motiv neobişnuit, care a ieşit la iveală când mariajul ei era încheiat, aminteşte ziarul citat. Iar acesta are legătură cu medicul chirurg pakistanez Hasnat Khan, cu care ea a avut o relaţie de doi ani şi cu care, la un moment, dorea să se căsătorească. Prinţesa considera că popularitatea sa şi o fetiţă de culoare cu Hasnat, care era musulman, ar fi avut implicaţii profunde asupra procesului de pace în lume, înlăturând disputele dintre musulmani şi creştini.

Daily Mail scrie că Lady Di hotărâse şi cum ar fi chemat-o pe fiica sa: Allegra.
Un nume care nu avea nicio legătură cu familia ei. Allegra fusese numele fiicei Sophiei Pilkington, verişoara confidentei Dianei, Lady Annabel Goldsmith. Allegra avea cinci ani atunci, iar Dianei i-a plăcut, pentru că în italiană înseamnă voios, plin de energie.

După câteva vizite în Pakistan, la familia lui Khan, şi după ce mama iubitului ei a vizitat-o la Londra, Diana a trebuit să accepte că diferenţele culturale erau insurmontabile şi că mariajul cu Hasnat Khan ar fi fost o greşeală.

Pe de altă parte, Diana îşi dorea o fetiţă pentru că ar fi readus liniştea în viaţa sa. Băieţii ei erau predestinaţi să-şi urmeze tatăl.
Nu ar fi avut o mare influenţă asupra lor, însă cu o fată ar fi avut o legătură strânsă, de nezdruncinat, şi i-ar fi putut transmite ideile sale aşa cum, peste ani, va face şi Kate cu fiica sa. "Se gândea să aibă o fetiţă şi să meargă cu ea să-i cumpere hăinuţe. Băieţii erau minunaţi, dar o mamă şi fiica ei împreună la cumpărături ar fi fost altceva. Îi lipsea mult asta", a povestit o sursă din anturajul Prinţesei.

Pe deasupra, şi Diana şi Charles erau de acord să aibă o fetiţă, era unul dintre puţinele subiecte în care se înţeleseseră, conştienţi că acest copil le-ar fi întărit familia.
Putea fi un nou început pentru ei.

Mai mult decât oricine, William va simţi mult lipsa mamei sale acum, când are o fetiţă. Dar, privind inelul de pe mâna lui Kate, va şti mereu că a reuşit ceea ce mama sa şi-a dorit atât de mult.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Mai 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mate pe 11 Mai 2015, 07:01
    Printesa Diana

    Biata Printesa a inimilor era iubita de toata lumea, mai putin de Charles...Camilla a fost mereu stapana pe inima lui Charles, si foarte probabil nici macar o fetita nu i-ar fi schimbat sentimentele pentru sotia sa... Daca isi dorea atat de mult o fetita trebuia sa i-o faca Camillei...Dar probabil nu vroia sa daruiasca regatului o fetita conceputa de o camila !!

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod