Un semn bun: Soția lui Michael Schumacher, primul zâmbet în public după 8 luni

Dragoste adevărată: Michael și Corinna sunt căsătoriți de 19 ani


29decembrie 2013 este data la care Michael Schumacher a suferit accidentul de schi
În iulie, Corinna le-a mulțumit fanilor care s-au rugat pentru soțul ei, prin intermediul unui mesaj publicat în programul oficial al Marelui Premiu al Gemraniei, cursă ce a avut loc la Hockenheim. "Acesta este un mesaj pentru toţi cei care au urmărit cu pasiune sportul lui Michael, alături de el, toţi aceşti ani, şi care l-au susţinut şi în ultimele şase luni, departe de pistă", a notat Corinna Schumacher în mesajul de pe pagina 6 a programului.
"Acest Grand Prix îmi oferă oportunitatea perfectă de a vă mulţumi cordial pentru încurajări şi pentru energia pozitivă pe care i-o transmiteţi în continuare lui Michael. Trebuie să vă spun că toate mesajele voastre de simpatie ne-au emoţionat profund. Este plăcut să ştim că am trecut împreună peste o perioadă extrem de grea. Acum ne aflăm într-o fază care probabil va dura mult. Suntem încrezători că timpul, ca în toţi acei ani în Formula 1, va fi aliatul lui Michael în această luptă", a adăugat soţia lui Schumacher.

Michael trece acum printr-un program minuțios și foarte lent de recuperare treptată, dar el arată deja primele semne de progres.
Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, medicii croați Darko Chudy și Vedran Deletis, care au dezvoltat o tehnică de implantare a unui microcip la nivel cerebral au venit la clinica unde este internat Michael, pentru a vedea dacă pot ajuta cu ceva. Se pare că un astfel de microcip l-ar putea ajuta pe fostul pilot, care a suferit grave leziuni cerebrale, să meargă și să vorbească după lunga perioadă de comă.

Corinna și Michael Schumacher sunt căsătoriți de 19 ani și au doi copii.
Cu câteva luni înainte de accidentul de schi din Alpii francezi, campionul în vârstă de 45 de ani mărturisea că el și soția sa n-au avut nicio ceartă serioasă în toți anii de căsnicie. "Pentru că prețuim aceleași valori", explica el. "În toți acești ani, când eu pilotam, ea a fost îngerul meu păzitor", adăuga Schumi.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod