Un semn bun: Soția lui Michael Schumacher, primul zâmbet în public după 8 luni

Pasionată de hipism, soția lui Schumacher n-a lipsit de la Jocurile Mondiale Ecvestre


Suntem încrezători că timpul, ca în toţi acei ani în Formula 1, va fi aliatul lui Michael în această luptăCorinna Schumacher
De șapte ori campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher s-a aflat în comă indusă până în iunie după accidentul de schi suferit în 29 decembrie 2013, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

Până la 16 iunie, Schumacher s-a aflat în comă. El a fost transferat la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, unde urmează perioada de recuperare. Spitalul se află la aproximativ 40 de kilometri de locuinţa fostului pilot, de la Gland.

În iulie, Corinna Schumacher, care a cheltuit mai multe milioane de euro din averea familiei pentru tratamentul medical de care a avut nevoie Michael, a declarat că soțul său se recuperează treptat. "Avansăm, în mod lent, desigur, dar avansăm", spunea ea în iulie pentru magazinul german Neue Post.

Declarația sa oferă noi speranțe pentru milioanele de fani ai campionului german.

Pe 29 decembrie 2013, în pragul Anului Nou, întreaga lume afla cu stupore că Schumacher a suferit un accident pe o pârtie de schi din Alpii francezi, în urma căruia el a rămas inconștient și paralizat timp de mai multe luni.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod