Tudor Chirilă. Va reuşi să-l facă uitat pe Brenciu la Vocea României?

Tudor Chirilă este cel mai des vehiculat nume zilele acestea când vine vorba despre cel de-al patrulea jurat al emisiunii "Vocea României". Deşi încă n-a semnat cu Pro TV, Tudor Chirilă ar putea fi totuşi cea mai potrivită alegere pentru a-l înlocui pe Horia Brenciu.

"Vocea României" este una dintre puţinele emisiuni de succes ale postului Pro TV care va mai beneficia de o nouă ediţie, după ce, în această primăvară, o mulţime de vedete ale trustului Media Pro au migrat la Antena 1, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr.

fiind doar două dintre cele mai sonore.

Preselecţiile pentru a patra ediţie a emisiunii-concurs, ce va debuta în această toamnă, au început deja, chit că juriul rămâne deocamdată incomplet. Smiley, Loredana Groza şi Marius Moga au semnat pentru continuarea colaborării cu Pro TV, televiziunea din Pache Protopescu ocupându-se, în această perioadă, de găsirea celui de-al patrulea artist care să ocupe fotoliul rămas vacant în juriul "Vocii României", după plecarea lui Horia Brenciu.

Solistul Vama, Tudor Chirilă, pare să se afle în topul preferinţelor producătorilor emisiunii, însă artistul n-a luat momentan nicio decizie.
"Am primit un telefon legat de Vocea României, dar nu am apucat să mă gândesc la asta. Momentan sunt foarte prins cu repetiţiile la un nou spectacol de teatru. Oricum, din câte am înţeles, sunt în discuţii cu mai mulţi artişti", ar fi spus Tudor Chirilă, potrivit paginademedia.ro.

Alte nume vehiculate pentru rolul de jurat al emisiunii "Vocea României" sunt Andra, Dan Bittman şi, mai nou, Călin Goia. "Tudor nu a semnat încă contractul, iar şefii de la PRO s-au săturat să tot fie amânaţi, aşa că au luat legătura cu Goia.
Au vrut pe cineva care să aibă cam acelaşi profil cu Tudor Chirilă şi care să aibă mare priză la public. Nu vor pe cineva cu experienţă în televiziune, pentru că vor să-l formeze ei. Aşa s-a întâmplat cu Moga sau cu Smiley, pe care lumea nu-i ştia decât de pe scenă"
, a declarat o sursă din Pro TV pentru Wowbiz.ro.
30 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod