Tudor Chirilă. Va reuşi să-l facă uitat pe Brenciu la Vocea României?



Tudor Chirilă, potrivit pentru "Vocea României"?

Solistul trupei Vama, cu o bogată experienţă în muzică şi actorie, dar şi cu veleităţi de scriitor, pare să fie o alegere inspirată pentru locul pe care l-a eliberat Horia Brenciu. Cu priză mai ales la publicul feminin, Tudor Chirilă este charismatic, inteligent şi spiritual şi se bucură de o mare popularitate, succesul său fiind notabil atât în plan muzical, cât şi în plan actoricesc.

Experienţa sa în domeniul muzicii este, în definitiv, cea care va prima în cazul în care artistul va accepta să colaboreze cu trustul Media Pro la emisiunea "Vocea României".

Fondator al trupelor Vama Veche şi Vama, Tudor Chirilă a cunoscut un succes răsunător cu ambele sale proiecte, lansând hituri care au făcut istorie, de la balada "Vama Veche" la imnul adolescenţilor, "18 ani", sau hitul verii 2013, "Perfect fără tine".

Deşi cu o personalitate mai puţin spumoasă decât cea a lui Horia Brenciu, Tudor Chirilă poate fi totuşi "lozul cel mare" pentru Pro TV, mai ales în contextul în care "Vocea României" a fost de la bun început o emisiune de succes, reuşită pe care televiziunea din Pache Protopopescu are nevoie să o repete şi din această toamnă pentru a compensa pentru dispariţia altui show important, "Dansez pentru tine", şi a vedetelor aferente.

30 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod