Tot "Frumuşică"! Julia Roberts, întâlnire cu Richard Gere după 25 de ani de la rolul romantic

Echipa care a filmat pentru "Pretty Woman" s-a reunit la aniversarea de 25 de ani a celebrei pelicule, una dintre cele mai de succes din anii '90

Născută în 1967, Julia Roberts a apărut prima dată într-un film în anul 1987, când a interpretat rolul Babs în "Firehouse". Cu numai trei ani mai târziu, ea devenea celebră în întreaga lume cu rolul Vivian Ward din "Pretty Woman". Cu un buget de numai 14 milioane de dolari, filmul a avut un succes enorm, obţinând încasări de 463.407.268 dolari. Pelicula i-a adus Juliei Roberts, pe lângă celebritate, şi Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal.

Cu un an înainte, Julia Roberts mai cucerise un Glob de Aur, pentru un rol secundar, cel al lui Shelby Eatenton Latcherie din "Magnolii de oţel".

Filmul Erin Brockovich (2000) i-a adus Juliei cea mai importantă distincţie a carierei, Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal.

Julia Roberts mai este cunoscută pentru apariţiile în filmele "Dosarul Pelican" (1993), "Notting Hill" (1999), "Ocean's Eleven" (2001), "Ocean's Twelve" (2004) sau "Eat Pray Love" ("Mănâncă, roagă-te, iubeşte", 2010). În 2012, Julia Roberts a jucat în "Mirror Mirror", apoi a lucrat la la un film apărut în decembrie 2013, "August: Osage County".

În octombrie anul trecut, actrița, care este şi imagine a brandului Lancome, a vorbit, într-un interviu pentru revista You, despre presiunile la care sunt supuse vedetele de la Hollywood pentru a recurge la operaţii estetice.

Ea a declarat că şi-a asumat un risc privind cariera sa după ce a decis să nu facă operaţii estetice şi a mărturisit că a recurs la yoga pentru a-şi menţine frumuseţea naturală. "După standardele de la Hollywood, cred că mi-am asumat deja un risc uriaş pentru că nu am apelat la un lifting facial. Dar le-am spus celor de la Lancome că îmi doresc să fiu un model care îmbătrâneşte, aşa că trebuie să mă păstreze ca imagine încă cel puţin cinci ani, până când o să am peste 50 de ani", a spus Julia Roberts.

Actriţa a dezvăluit că a reuşit să îşi păstreze frumuseţea naturală la vârsta a doua "practicând yoga la un nivel mult mai asumat" şi renunţând la toate lucrurile inutile din viaţa sa.
Viaţa personală liniştită, despre care s-a scris şi vorbit foarte puţin în cazul lui Roberts, deşi este o vedetă internaţională de 20 de ani, a contribuit, de asemenea, la menţinerea unui tonus şi a unei imagini tinere, este de părere vedeta.

"Este vorba de a nu ţine cu dinţii de lucruri, de a nu acumula frustrări, de a face ordine în viaţă, a elibera mintea de lucruri inutile şi negative, de a renunţa la tot ceea ce te împovărează mintal şi emoţional. Viaţa mea are acum un caracter lejer, ceva ce mă face să nu iau toate lucrurile foarte în serios. Asta este fericirea!"
, a declarat Roberts.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod