Fenomenul pop, Pablo Alboran, va fi intampinat de fanii din Romania cu paine si cu sare

Pablo Alboran, cantaretul care la numai 4 ani de la lansare a fost considerat un adevarat fenomen pop, cel mai vandut artist al ultimilor ani in Spania, Portugalia si America Latina, va concerta pentru prima data in Romania, pe 27 mai, la Sala Palatului, la invitatia Vreau Bilet si este asteptat de fani cu multe surprize.
Artistul a adresat admiratorilor sai din Romania un mesaj pe care partial l-a rostit in limba romana. Ceea ce nu stie insa Pablo Alboran este ca fanii sai vor sa-i faca mai multe surprize.

Pablo Alboran va fi asteptat cu paine si sare, cu bratari in culorile Romaniei, lucrate manual si alte produse traditionale care vor face parte din cosul cu surprize pe care fanii Alboran vor sa-l daruiasca artistului. Mai mult, cum la numai cateva zile de la concertul de la Sala Palatului este ziua de nastere a lui Pablo Alboran, fanii intentioneaza sa-i daruiasca un tort imens si sa-i cante “La multi ani”.

Muzician, cantaret si compozitor, Pablo Alboran a compus primele sale piese la doar 12 ani si a castigat din 2011, de la lansarea primului sau album, 40 premii internationale, 30 de discuri de platina, 3 nominalizari la Premiile Latin Grammy si milioane de fani in intreaga lume.

Biletele la concertul lui Pablo Alboran de pe 27 mai, de la Sala Palatului pot fi cumparate de pe site-ul www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului si de la standul Vreaubilet din Unirea Shopping Center.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod